Hotel Haus Koppelberg** in Wipperfürth Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel

Beoordelingen Hotel Haus Koppelberg**

Wasserfuhr 7, D-51688, Wipperfürth
Hotel Haus Koppelberg scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Haus Koppelberg**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Haus Koppelberg** in Wipperfürth, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Haus Koppelberg** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Haus Koppelberg** met andere accommodaties in Wipperfürth.

6 beoordelingen over Haus Koppelberg**

met vrienden, Juli 2011
"Goed Hotel in een prachtige omgeving"
Tom
28-7-2011 Wij zijn hier van vrijdag avond tot zondag hier geweest. Het Hotel ziet er van buiten netjes uit in een mooie omgeving. Vanaf het hotel beginnen een 3tal wandelroutes. Verder verhuurt het Hotel ook elektrische fietsen. We kwamen aan op vrijdagavond laat en de sleutels lagen al klaar. Meteen werd gevraagd of we nog wat wilde eten want ander kon de kok opruimen (erg netjes!) Na een korte wandeling hebben we wat gedronken in het hotel. Het ontbijt was prima, verse broodjes met genoeg vers beleg kaas/vlees, eitjes, yoghurt, fruit. We hebben verder niet gegeten in het hotel maar op de diner kaart stonden aardig wat gerechten voor betaalbare prijzen. De kamers waren netjes. De badkamer was erg schoon. Wij kozen voor dit hotel omdat het erg betaalbaar was en het overtrof onze verwachtingen! Absoluut een aanrader.

met vrienden, Apr. 2011
"Mooie locatie alles klopte."
Marion Witteman
28-4-2011 Aanrader voor motorrijders. Mooie omgeving, ruime schone kamers en heerlijk eten.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie rustige plek in natuurlijke omgeving"
MARCEL WIJERS
6-8-2010 Goed hotel voor mensen die van een mooie rustige omgeving houden.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Haus Koppelberg** bij:

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Blijft een grandioos hotel"
L Veen
19-8-2010 We verbleven 2 keer in het 4 kamerappartement(3 slaapkamers) aan de overkant van de straat. Rustig gelegen. Prima ontbijtbuffet, dat steeds wordt aangevuld. Dineren is ook goed. Leuke uitstapjes en steden op prima afstand.

"Écht een aanrader"
Karin
2-11-2008 Wij waren hier een lang weekend.Al honderd jaar is dit hotel in familiehanden.De kamer was groot,bedden comfortabel en schoon.Ook kun je er heerlijk eten in het gezellige restaurant.Het ontbijtbuffet is perfect:zeer uitgebreid,alles vers,warme eitjes,verse broodjes,elke keer wordt gevraagd of je nog thee of koffie wilt.De mensen zijn zeer vriendelijk en servicegericht.Ligging krijgt een 7,aangezien het hotel aan een kruispunt ligt.Niet een waanzinnig drukke doorgang, maar toch. Als je niet op zoek bent naar luxe en activiteiten in een hotel zit je hier prima!

met partner, Aug. 2008
"Erg leuk knus hotel, aanrader"
Willem en Joke de Z...
11-8-2008 Een leuk hotel met een aangename sfeer. De kamers zijn schoon en netjes.De badkamer ziet er wat gedateerd uit, maar is ook goed schoon gehouden. Het eten is goed en het personeel is bijzonder vriendelijk.
Je kunt er goed eten en drinken voor alleszins redelijke prijzen.
Absolute aanrader voor een ieder die er een leuk weekendje uit wil zijn.