Hotel Sonneneck*** in Winterberg-Züschen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sonneneck***

_
Hotel Sonneneck*** Winterberg-Züschen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Sonneneck***

Schutzenstrasse 3, D-59955, Winterberg-Züschen (Sauerland)
Hotel Sonneneck scoort een 7,9 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sonneneck***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sonneneck*** in Winterberg-Züschen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Sonneneck*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Sonneneck*** met andere accommodaties in Winterberg-Züschen (Sauerland).

97 beoordelingen over Sonneneck***

met partner, Apr. 2012
"EEN LEUK HOTEL"
me_rijckevorst
19-4-2012 Een rustige Centraal gelegen Hotel , niet ver van Winterberg( 7 km) heel veel wandel mogelijk heden , dus voor de wandelaars een uitstekend Hotel , wordt zeer vriendelijk ontvangen , en het personeel is zeer behulpzaam . Dit Hotel is een aanrader voor mensen die rust willen , de ligging is gunstig naar onze mening , Het eten was voor ons een genot Het Hotel heeft een leuk terras , elke dag werden de kamers schoongemaakt en de bedden opgemaakt . omgeving is rustig , het uitzicht was goed , de prijs was voldoende Het hotel heeft een restaurant met een eigen kaart , het eten werd met passie en liefde gemaakt een aanrader voor mensen die wat anders willen dan een bal gehakt met patat

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Volgende keer weer Hotel Sonneneck"
jan
20-3-2012 Super Hotel de eigenaar is ook heel erg behulpzaam en heel vriendelijk.
Eten was heel erg lekker er komen zelfs mensen uit andere hotels eten .
De kamer was goed en zag er mooi uit de douche was ook goed ( genoeg warm water ).
Als je wil skiën kan je in het dorp naar snow world zueschen .
Mooie omgeving ook voor in de zomer.
Wij gaan de volgende keer zeker terug.

met partner, Feb. 2012
"Leuk degelijk hotel"
Manon
12-3-2012 Het hotel is van Nederlandse eigenaren. Hierdoor ook tijdens het eten keuze uit een Nederlands menu. Het eten was erg lekker en ook niet te karig. Het ontbijt had wat meer variatie in mogen zitten. Er werd elke dag net iets te weinig gebakken. Verder zijn de eigenaren heel erg gastvriendelijk. De kamer was groot. Het bed lag heerlijk. Het enige nadeel vonden wij dat er overal schimmel zat in de badkamer. Dat was erg onsmakelijk. Ook hangen er gordijnen in een kleine badkamer. De ligging is niet geweldig. Als je wil skiën word je al snel aangewezen op Winterberg waardoor je al een stukje met de auto moet rijden. Verder is er in Züschen (waar het hotel ligt) niks te doen. Er is een bakkerij en een supermarkt, maar daar houd het ook wel mee op. Dat was wel jammer dat je 'savonds niet ergens lekker een drankje kon doen.

met partner, Feb. 2012
"Hotel Sonneneck"
darja schuurmans
5-2-2012 Een aanrader! Mooi hotel en heel erg lekker eten. Het diner was iedere avond weer uit de kunst. Voor weinig geld toch een heel speciale maaltijd. De eigenaren zijn gastvrij en helpen je graag bij vragen. Vlakbij winterberg. Met de auto ben je zo in de ski-gebieden. Ontbijt ook heel lekker.

met vrienden, Dec. 2011
"Duitse huiselijkheid en heel gastvrij"
Suzanne
27-12-2011 Een huiselijk, schoon duits hotel, midden in het Winterberg gebied. Op enkele km's liggen diverse pistes. 7 km vanaf het centrum van Winterberg.
Een nederlandse eigenaar. Heel gastvrij en voor alle vragen beschikbaar.
Degelijk goed eten, niet heel speciaal. Goed verzorgd vers ontbijt.
Aardig personeel.
Prima adres om nog een keer terug te gaan.
Voor mensen met allergieen: er ligt vloerbedekking in de slaapkamers/ appartementen.
De kerstman kwam nog langs met een cadeautje voor iedere gast.

met partner, Dec. 2011
"Fantasties en zeer rustig"
Jurrien Rook
1-1-2012 het eten en de service zijn geweldig de bediening is altijd zeer vriendelijk en zeer net. wij hadden enn geweldig goed en mooi kerstfeest met uitstekend en zeer lekker diner. Voor ons is de volgende ontspanning natuurlijk weer in sonneneck.

met een groep, Dec. 2011
"Goede accomodatie en heerlijk eten en drinken!"
Arjan
27-12-2011 Afgelopen kerstdagen bij Hotel Sonneneck verbleven met een grote groep.
Alles was prima geregeld. Mooie, ruime, verzorgde en schone kamers en nette badkamers.
Avondeten is van prima kwaliteit. Ook erg leuk dat de eigenaren tevens de koks zijn. Ze hebben oog en oor voor de gast. Het ontbijt is heerlijk. Verse broodjes en voldoende lekkers om op brood te doen.
Op 4 km van de pistes in Winterberg. Makkelijk bereikbaar!
Wij komen zeker nog een keer terug!

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer !"
R. Brethouwer
18-10-2011 Bij binnenkomst was het eerste dat op viel de onfisse lucht.
Het ziet er rommelig en gedateerd uit. Ook het inchecken was een onduidelijke gebeurtenis. Wel werden wij keurig naar de kamer gebracht.
Deze is netjes te noemen maar ook hier geldt; de kooklucht en de hondenlucht was sterk aanwezig. De badkamer: douche klein, wastafel hangt op ca 80cm van de vloer en de spiegel is daar keurig op aangepast knap onhandig dus. Verder zijn er slechts een viertal mooie wandelroutes die in het dorp vertrekken en ligt het dorp ver van de MTB routes

"Leuk en goed verblijven in Sauerland!"
Peter de Bot
12-9-2011 Afgelopen week twee nachten in Sonneneck doorgebracht. Prima hotel en kamer. Ontbijt zoals je wenst en heerlijk diner dat door de gastvrouw en man wordt gemaakt. Voor herahling vatbaar! Peter en Anne Marie

"Vriendelijk, knus hotel"
AB
12-8-2011 Net terug van 2 dagen in dit hotel en het is ons goed bevallen. Alleen maar nederlanders toen wij er waren.
Wij hadden ook dit arrangement via veiling en het was wel spannend wat we dan konden verwachten..
Vriendelijke eigenaren, lekker/goed ontbijt, ons kamer wel een beetje verouderd maar schoon en netjes. Je kan de kamer updaten naar een luxere kamer stond bij de veilingsite, dan vooraf aangeven. Je kunt er ook prima nog even in de bar beneden zitten of buiten op het terras. En de biertjes zijn koud haha !! Op de meeste terasjes in Winterberg zelf was dit niet het geval. Voor wat leven in de buurt moet je even een klein stukje rijden en dan ben je in Winterberg zelf, of andere plaatsjes.Wij hadden alleen ontbijt geboekt en we weten dus niet hoe het diner in het hotel zelf is.