3-1-2012
Geweldige week gehad. We hebben de kerst gevierd met de familie in Silbach. Een leuk plaatsje (de bakker had heerlijke broodjes), lekker dichtbij Winterberg. We hebben een paar dagen kunnen skieën. We hadden appartementen Elise en Linda en beiden zagen er geweldig uit, ze waren schoon en zeer compleet qua inrichting en inventaris. We werden prima ontvangen door de huismeester Frau Schlappi die echt de tijd nam om alles uit te leggen. Kortom een aanrader! Als wij nog eens naar het Sauerland gaan zal Haus Kloosterman hoog op het lijstje staan.
11-11-2011
Hallo familie Kloosterman,
Wij hadden een midweek in appartement Elise cadeau gekregen. Het appartement was voor 5 personen geschikt. Wij waren samen en hadden dus ruimte genoeg. Het appartement zag er keurig uit en het was ook heel schoon. Er waren in de keuken nog meer apparaten dan we zelf hebben! Het was prachtig in Sauerland. We hebben veel en ver gewandeld en dat afgewisselend met winkelen Een uitstekende combinatie. Cor spaart bier-etiketten en heeft zijn verzameling flink uit kunnen breiden. Groetjes, Cor en Adrie van Laar