Vakantiehuis Haus Iris in Winterberg-Silbach (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Iris

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Iris

Am Knäppchen 18, D-59955, Winterberg-Silbach (Sauerland)
Vakantiehuis Haus Iris scoort een 9,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Haus Iris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Haus Iris in Winterberg-Silbach (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiehuis Haus Iris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis Haus Iris met andere accommodaties in Winterberg-Silbach (Sauerland).

4 beoordelingen over Haus Iris

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Je 'eigen' woning in het sauerland "
Familie met 2 kinde...
18-3-2011 Het is ons goed bevallen, géén druk vakantie park maar gewoon je 'eigen' woning in Silbach! Je voelt je net een Silbacher zelf. Ruim appartement, netjes, goed verzorgdt, je kan naar de bakker/ supermarktje lopen. Zeer dicht bij winterberg. Slechts op 2 km van de skipiste Poppenberg. Pretpark fort fun dichtbij ook Willingen is 20 minuten te bereiken.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Heerlijk verblijf mooi uitzicht overal dichtbij"
Gezin met 2 kindere...
12-5-2011 Een leuk appartement, netjes, vooral enorm ruim, van alles is aanwezig, gratis wifi.
Mooi uitzicht.

De vrijheid is heerlijk zit heel dichtbij Winterberg en voor Ski fans geweldig dicht bij de Poppenberg (Landal) waarvan daan je zo verder kunt skieën.

met een groep, Dec. 2010
"Prachtig en vooral ruim huis."
Emmy
3-1-2011 Wij zatten er met 27 man en hadden voldoende ruimte. Het enige wat misschien een klein min puntje was is dat sommige appartementen maar 1 badkamer hadden die we met 8 man moesten delen, maar ze waren allemaal wel heel groot en netjes. Dus uiteindelijk hebben we er eigenlijk geen last van gehad en hebben we een super vakantie gehad. Ook de eigenaar is zeer vriendelijk. Al met al. Alles was perfect geregeld en wij gaan sowieso nog eens terug!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prachtige appartementen, schoon en zeer ruim"
Jos de Wit
11-9-2010 Wij zijn een lang weekend naar Haus Iris geweest. Het is een heel mooi huis, prachtig in de natuur. Een aantal terassen en een mooi speeltoestel voor de kinderen. Het huis ligt in Silbach en dat is ongeveer 5km van Winterberg. Dit huis is een echte aanrader! Wij komen er zeker weer terug.