Hotel Schneider*** in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Schneider***

27 mei 2012

Het hotel aan de voorkant

Beoordelingen Hotel Schneider***

Am Waltenberg 58, D-59955, Winterberg (Sauerland)
Hotel Schneider scoort een 8,5 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Schneider***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Schneider*** in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Schneider*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Schneider*** met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

35 beoordelingen over Schneider***

met partner, Mei 2012
"Heerlijk hotel waar je je snel thuis voelt."
Dick van Bloemendaa...
6-5-2012 We verbleven er 3 dagen als een "tussendoorvakantie". Algemene indruk is prima. Omgeving is uitermate geschikt om te wandelen. Personeel is behulpzaam. Ontbijt- en eetzaal keurig. De maaltijden waren goed verzorgd en van goede kwaliteit.Kamers enigszins gedateerd maar keurig schoon. Wellnessruimte netjes en schoon

met een groep, 2012
"Zeer goed Hotel! Bravo !"
Nino
17-1-2012 Hotel Schneider is een Zeer goed Hotel, Op ongeveer 300 tot 400 meter heb je al de pistes, Nederlandse skischool en verhuur, Ook zit het Hotel dicht bij het centrum, zodat je alle winkeltjes kunt bezoeken, Het ontbijt is verukkelijk, Warme broodjes, Veel keuze etc..

met partner, Nov. 2011
"Heerlijke dagen"
Albert Kropff
4-12-2011 Na het lezen van vorige beoordelingen hadden wij hoge verwachtingen van Hotel Schneider in Winterberg. En terecht, want ons verblijf van 4 dagen was heerlijk. Een prima kamer, voortreffelijk eten en een gastvrij onthaal. Gratis gebruik van de welness accomodatie. Wat wil een mens nou nog meer? Leuk stadje. Fantastische omgeving. Lekker wandelen via de Rothaar Steig route. Vlakbij de Bob baan. Kortom een aanrader!
Wij gaan zeker nog een keer terug om weer te genieten.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Vriendelijk personeel, prettige atmosfeer"
Mary
5-6-2011 Hotel Schneider is een fijn hotel om in te verblijven. Prima ontbijt. We hebben er ook heel lekker gegeten. wat ook erg prettig was; op loopafstand van het centrum.

met partner, Feb. 2011
"Het is een geweldig hotel"
G van der schans
13-1-2012 super geweldig!!!!!!!!!!!!!!!hotel ook voor hondjes

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Afrader met jonge kinderen"
robbie
6-3-2011 Wij waren in februari 4 dagen en 3 nachten in het hotel met 2 jonge kinderen (peuters). De kindvriendelijkheid in dit hotel was ver te zoeken. Allereerst waren er in het hotel slechts 2 kinderstoelen beschikbaar, terwijl er op dat moment circa 6 kinderen die nog in een kinderstoel zaten. Tevens was er geen plek en of mogelijkheid om even met de kinderen uit te waaien in het hotel waar ze even konden spelen.
Wat ontbrak in het hotel was een plek waar je even lekker kon zitten met een groep. Er was een klein barretje aanwezig, maar daar kon je niets met de kinderen.

Er waren uiteraard wel positieve zaken, o.a. ligt het hotel dicht bij de pistes e het centum. Het eten was goed (ondanks dat de salades voor het avondeten al vanaf 12:00 klaar lagen in on afgedekte bakken. De kamers waren netjes, de bedden lagen absoluut niet goed, maar dit kan persoonlijk zijn.

Samengevat is het een prima hotel als je puur komt voor het skiën. Met jonge kinderen is het hotel niet aan te raden.

met partner, Jan. 2011
"Gastvrij hotel! Aanrader."
Nathalie de Groot
27-1-2011 Januari 2011 3 nachten verbleven in hotel Schneider.
Kamers simpel ingericht, maar netjes en schoon. Bedden lagen goed.
Ruime keuze bij het ontbijtbuffet, ook het diner werd goed verzorgd.
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
Ligging erg goed! Binnen 5 minuten bij de skiliften.
Kortom een aanrader!

met een groep, Dec. 2010
"Perfect hotel!"
familie Van Beek
31-12-2010 We zijn afgelopen december met onze familie 3 nachten in dit hotel geweest.
Allemaal waren we het erover eens dat het een prima hotel is met gastvrije en vriendelijke eigenaren.
Het ontbijt en diner was heerlijk en de kamers waren ruim en schoon.

met partner, Dec. 2010
"Perfect hotel!"
Susan
18-3-2011 Ik kan eerlijk gezegd niks negatiefs verzinnen over dit hotel. De kamers zijn ruim en netjes, het ontbijt is uitstekend en het is zeker aan te raden om hier ook eens avondeten te nuttigen. Verder zit je op loopafstand van centrum en pistes.

met vrienden, Okt. 2010
"In een woord: Uitmuntend"
R. Pleijster
16-10-2010 Hotel Schneider is een uitstekend hotel. De service, de bediening, de kamers, de vriendelijke ontvangst en het eten is echt heel erg goed. Drie sterren mag wat mij betreft 4 sterren worden. Ik kan iedereen aanraden dit hotel te boeken voor een korte of lange vakantie. De omgeving is prachtig. Winterberg is een gezellig stadje met voldoende gelegenheid om te shoppen en het uitgaansleven is ook meer dan voldoende.