Appartement Lisette Winterberg*** in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Lisette Winterberg***

9,8

27 mei 2012

Appartement Lisette Winterberg*** Winterberg (Sauerland)

Beoordelingen Appartement Lisette Winterberg***

Gartenstrasse 17, 59955, Winterberg (Sauerland)
Appartement Lisette Winterberg scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Lisette Winterberg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Lisette Winterberg*** in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Appartement Lisette Winterberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Appartement Lisette Winterberg*** met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

7 beoordelingen over Lisette Winterberg***

9,8
met jonge kinderen, 2011
"Super appartement"
Ten Dam
26-10-2011 Wij zijn er al diverse keren geweest, het is ons nog nooit tegengevallen het appartement is van alle gemakken voorzien en schoon!
De mede bewoners zijn vriendelijk en ook in de gemeenschappelijke ruimte's is het zeer netjes.
Winterberg centrum is 5 minuten lopen.
Dit appartement is zeker een aanrader.

met vrienden, Okt. 2011
"Tevreden"
Willem
24-10-2011 Appartement Lisette in Winterberg is ons prima bevallen. Ruim genoeg voor ons (we waren met vijf volwassenen). Keuken wat krapjes, maar wel volledig ingericht. We hebben niets gemist, alleen een bezem, maar misschien niet goed genoeg gezocht.
Al met al een appartement naar volle tevredenheid.

met partner, 2011
"Fijn veel privacy en lekker ruim."
Jan en Ans Kogelman
1-9-2011 We zijn, bruin terug gekomen van 14 heerlijke vakantie dagen. We hebben heel mooi weer gehad alleen een enkele keer 's avonds onweer.
Het appartement was erg naar ons zin, ruim genoeg voor ons tweeen!
Wat we vooral erg prettig vonden was de privacy die we hadden. We hebben geen buren gezien en nauwelijks gehoord.
De korte loopafstand naar het centrum van Winterberg is ideaal. Maar ook is Winterberg een leuke basis om de mooie omgeving
te verkennen. We hebben heerlijk gewandeld in de bergen en verschillende omliggende plaatsjes

"SUPER Appartement"
Pruim
10-8-2011 Dit appartement is zeer de moeite waard om heen te gaan in Winterberg.
Ik zou hier dan ook meerdere keren heen willen op vakantie..
Ik beveel jullie bij iedereen aan...
Het appartement is schoon,netjes,luxe,ruim...ideaal met kinderen...
2x een wc aanwezig...altijd goed natuurlijk...
Super lekker gegeten in Winterberg....neue mitte,uppu,pizzaria...
Zowel appartementen lisette als eline...heel erg goed bevallen...

met vrienden, Dec. 2009
"Heerlijke midweek !!"
Don Tubée
3-1-2010 We hebben een heerlijke midweek gehad in Winterberg !! Veel gewandeld,
gesnowboard, geskied, heerlijk gegeten. Echt genoten. Appartement / huis
is helemaal top !! Echt netjes verzorgd en alles is aanwezig. Moet wel zeggen dat 8 personen denk ik te veel is voor dit appartement. Maar wij waren met zijn 6en en dat ging perfect. Wij bevelen jullie in ieder geval bij iedereen aan!!!!

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Een appartement waar je je meteen thuis voelt."
***Ilse***
9-2-2009 Hallo Leonie en Peter Jan,
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Winterberg.Jullie appartement Lisette is werkelijk fantastisch. Alles erop en eraan en heel ruim.Het zag er heel netjes uit en we voelden ons er meteen thuis. Een mooi uitzicht. Ideaal dicht bij winkels en het centrum. Van alle gemakken voorzien wat wil je nog meer.... Het weer was wat minder, het dooide maar een dag hebben we toch kunnen skiën en snowboarden. Zelfs Stan van 2 en een half jaar die heeft heerlijk kunnen sleeën en lopen op de piste en heerlijk geslapen in jullie kinderbedje.Hartelijk bedankt en jullie appartement is zeker een aanrader.
groeten ***ilse***

met vrienden, Dec. 2008
"Zeer ruim en mooi appartenment"
janet
9-1-2009 dit is echt een heel ruim en mooi ingericht appartement, waar je alles voor handen hebt
het ligt op loopafstand van het centrum, en dicht bij de pistes.
Wij hebben het echt naar ons zin gehad en dit appartement is er zeker 1 waar we nog een keer terug gaan.