3-1-2010
We hebben een heerlijke midweek gehad in Winterberg !! Veel gewandeld,
gesnowboard, geskied, heerlijk gegeten. Echt genoten. Appartement / huis
is helemaal top !! Echt netjes verzorgd en alles is aanwezig. Moet wel zeggen dat 8 personen denk ik te veel is voor dit appartement. Maar wij waren met zijn 6en en dat ging perfect. Wij bevelen jullie in ieder geval bij iedereen aan!!!!
9-2-2009
Hallo Leonie en Peter Jan,
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Winterberg.Jullie appartement Lisette is werkelijk fantastisch. Alles erop en eraan en heel ruim.Het zag er heel netjes uit en we voelden ons er meteen thuis. Een mooi uitzicht. Ideaal dicht bij winkels en het centrum. Van alle gemakken voorzien wat wil je nog meer.... Het weer was wat minder, het dooide maar een dag hebben we toch kunnen skiën en snowboarden. Zelfs Stan van 2 en een half jaar die heeft heerlijk kunnen sleeën en lopen op de piste en heerlijk geslapen in jullie kinderbedje.Hartelijk bedankt en jullie appartement is zeker een aanrader.
groeten ***ilse***
9-1-2009
dit is echt een heel ruim en mooi ingericht appartement, waar je alles voor handen hebt
het ligt op loopafstand van het centrum, en dicht bij de pistes.
Wij hebben het echt naar ons zin gehad en dit appartement is er zeker 1 waar we nog een keer terug gaan.