25-9-2011
Het hotel was erg goed, grote slaapkamer en badkamer. Het ontbijt was lekker, met warme broodjes en goed beleg. Alleen de eitjes wel gemist bij het ontbijt. De gastvrouw was erg vriendelijk. En genoten van het centrum binnen handbereik, met de mooie terrasjes en prima eetgelegenheden. We hebben twee dagen van te voren gebeld dat we wat later kwamen, en dat was prima.
17-7-2011
Ook wij hadden via veiling geboekt. Dat doen we dus wel nooit meer, in september, 2010 de veiling 'gewonnen'en na betaling kom je er dus achter dat je pas na driekwart jaar er terecht kunt, ze laten je dus eerst betalen zodat je er aan vastzit! Na het lezen van andere reactie's hadden ook wij er een hard hoofd in. Maar ik moet vaststellen dat het ons prima is bevallen, zelfs voor herhaling vatbaar ( alleen niet voor de orginele prijs!). De eigenaresse komt misschien stug over, maar is gewoon duidelijk. Wij vreesde ook voor het befaamde kamertje 16, maar tot onze opluchting kregen wij kamer 23, een mooie kamer met een 2e persoonsbed en aparte luxe badkamer. Inderdaad het eitje bij het ontbijt ontbrak, wij hebben er ook niet naar gevraagd, maar de keuze van het ontbijt was ruim voldoende.
Kortom, ook mede door het goede weer, hebben wij een reuze fijn weekend gehad!