Beoordelingen Hotel Landhotel Fernsicht***

9,6

20 mei 2013

Landhotel Fernsicht***
Beoordelingen Hotel Landhotel Fernsicht***
Buchenweg 26, D-59955, Winterberg (Sauerland)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landhotel Fernsicht*** in Winterberg (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landhotel Fernsicht*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Landhotel Fernsicht scoort een 9,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landhotel Fernsicht*** in Winterberg (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landhotel Fernsicht***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Landhotel Fernsicht*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Landhotel Fernsicht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landhotel Fernsicht*** met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

19 beoordelingen over Landhotel Fernsicht***

9,6
met partner, Mrt. 2013
"Super!! Echte aanrader."
Robert
7-3-2013 Waanzinnig fris en schoon hotel. Gerund door een razend enthousiaste familie. Niks is te gek, bij het ontbijt vers gebakken eieren met spek. In de avond bediening in de lounge tot 23:00. Maar voor ons het belangrijkste super goede bedden, goede douche en super schoon! Waanzinnig uitzicht op de zwarte piste.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Geweldig!"
Fam vd Putten
17-2-2013 we komen zeker weer terug....

Geweldig hotel met mooie/ ruime/ nette kamers. Echt een perfecte locatie want je kan lopend naar de piste.
Lekker ontbijt en de gastvrijheid is uitmuntend! Tot volgend jaar doe de groetjes aan rakker groetjes Thijs en erik en simone

met partner, Okt. 2012
"In 1 woord fantastisch"
Emmely
20-10-2012 Wij zijn er in de herfstvakantie geweest. Het was er geweldig en zeer gastvrij. Het ontbijt was zeer uitgebreid. De kamer was formidabel en super schoon. Het uitzicht vanuit de kamer was heel mooi. De gastvrouw en heer (zoon) waren zeer klantvriendelijk en niets was hen te veel. Wij komen hier zeker terug !

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Landhotel Fernsicht*** bij:

met partner, 2012
"Mooi pension met uitzicht in rustige buurt."
Anita
19-8-2012 Prima accommodatie op mooie plek in rustige buurt van Winterberg. Centrum op loopafstand. Dichtbij bushaltes en wandelroutes. Een mooie lichte kamer met mooi uitzicht. En balkon. Prima verzorgd ontbijt en zeer gastvrije ontvangst door NL eigenaren. Het is mogelijk er 's avonds ook van de kleine kaart te eten.

met partner, Mei 2012
"Wat een schoon en mooi hotel"
m.pronk9
16-5-2012 De familie Vogels is enorm gastvrij en behulpzaam. Ze geven je een echt vakantiegevoel. Misschien is het niet het mooiste stukje Winterberg. Maar wel het meest ontspannende gedeelte. De kamers zijn echt fantastisch.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk genieten!!"
Jolande van Hoeijen
10-4-2012 Wat een fijn, gezellig hotel! Wij hadden de familiekamer dus zeer ruim met een grote badkamer en alles was brandschoon. Er zat een terras bij met uitzicht op de piste. Het ontbijt was heerlijk en voor het diner hoef je zeer zeker de deur niet uit. De familie Vogels weet duidelijk hoe je het iemand naar de zin kan maken en aan alles was gedacht. Wat ons betreft, ontbrak het nergens aan. Het hotel ligt in een rustige straat en toch ben je binnen no-time bij allerlei zomer-of winteractiviteiten. Wij hebben ontzettend genoten, het waren maar twee nachten maar we waren helemaal bijgetankt en het gevoel van verwennerij was enorm. Wij komen zeker gauw terug!!

Verron, Jolande, Jelle& Simon van Hoeijen

met partner, Jan. 2012
"Service zoals je niet vaak meer ziet"
Mariska
27-1-2012 Erg leuk kleinschalig Pension. Je wordt echt als gast behandeld. De service die hier wordt geboden zie je niet vaak meer. De gastheer en vrouw hebben oog voor detail. Zelden een hotelkamer zo schoon aangetroffen!
De pistes liggen op loopafstand en ook het dorpje is met een wandeling van een kwartiertje te bereiken. Aan alles is zorg besteed en we hebben een heerlijk verblijf gehad. Het uitzicht is ook echt prachtig. Wij hadden het geluk van verse sneeuw, dus extra mooi.
Zeker een pension om naar terug te gaan ook met kids.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Allure van hotel, gezelligheid van B&B"
Marja
8-3-2011 Bij landhotel Fernsicht in Winterberg van de Familie Vogels is het meer dan goed vertroefen. Wil eigenlijk een 10+ geven, maar dat kan helaas niet.
Door pech onderweg kwamen wij midden in de nacht aan, maar de gastvrouw zat rustig op ons te wachten met een heerlijk kopje thee.
Prachtige lokatie, zeer schone kamers en een buitengewoon vriendelijke en lieve familie.
Bedankt voor de fijne dagen Ellis en Ton. Tot gauw!

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Heel gezellig en mooi!"
A.Huisman
17-1-2011 Heel mooi,netjes en gezellig. Lieve mensen!Prachtig uitzicht!

met partner, Dec. 2010
"Een toppertje!!"
ellenkobes
5-1-2011 Eigenlijk wilden we niets schrijven, want een goede beoordeling, daardoor komt er nog meer volk op deze geweldige plek af en komen we wellicht helemaal niet meer aan de beurt...

Maar dus toch: geweldige plek, tis geen pension maar een hotel!! Met een geweldige persoonlijke service, keurige kamers, heerlijk ingericht. Pistes op loopafstand of met de auto te bereiken. Mogelijkheid om 's avonds te eten en een drankje te gebruiken in de gezellige gezamelijke ruimte. We hebben genoten.

Jeroen & Ellen

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit