16-3-2012
Vanwege de beperkte skimogelijkheden in het gebied (halverweg maart, einde ski periode) besloten om onze peuter mee te nemen. Niet geskied maar wel prima vermaakt in de bungalow die van alle gemakken was voorzien. Wij hadden de voorkeur opgegeven voor een rookvrije bungalow maar deze niet gekregen. Op en rond het terras lagen allemaal sigarettepeuken, niet fijn met een peuter in de buurt. Zoals eerder gezegd, de 6 persoons luxe bungalows hebben de beste ligging voor in het park en hebben uitzicht op de piste. Ze zijn voorzien van een balkon op het zuiden. Onze dochter van 1,5 jaar heeft zich prima vermaakt in het zwembad en de speeltuin. Nu was het in deze periode ook heerlijk rustig. Prima park, aanrader, schoonmaak kan beter.
14-3-2012
Mooie huisjes, schoon, netjes, maar dat is ook niet zo bijzonder, het park is nog bijna nieuw. Wat ik miste is een oven in het huisje, hierdoor konden we veel gerechten niet klaarmaken.
Het zwambad is een lachertje, veel te klein, dus we gaan naar de Aqua Mundo van ander park verderop, denk dat we daar wel uit de voeten kunnen.
Wij hebben onze laptops bij ons, maar de Wifi wat je bij kunt kopen doet het niet of belabberd slecht. Daarbij kun je maar één apparaat aansluiten en moet je als het werkt ( het schijnt dat het al met al maar drie maanden sinds de opening goed gewerkt heeft) bij het raam gaan zitten aan de eethoek, anders is de verbinding snel weg. Onze telefoons konden we niet via de Wifi laten werken, dus heb ik daar nog internet op moeten aanschaffen. Helaas, grote tegenvaller als je afhankelijk bent van internet ( ivm werk), voor ons een grote domper. Je kunt je geld terugkrijgen voor het internet wat niet werkt, maar daar gaat het ons niet om.
11-3-2012
Frisse nieuwe huisjes, mooie ligging, zeker gunstig tov pistes. Wij hadden type 8L, voor 8 pers.; wij waren met 4 volwassenen en 2 kinderen (3 en 5) en vonden de ruimte heel comfortabel, open haard, sauna, zonnebank, bubbelbad. Dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen, zwembad is prima en netjes. Personeel overal is heel erg aardig en niet toerist-moe. Restaurant qua wachttijd bijzonder slecht; om 18.30 tafel gereserveerd en - na klagen - om 20.20 eten. Eten niet slecht, kinderen leuke speelplek. Wij zijn een paar keer naar Winterberg gewandeld ipv met auto (niet doen met veel boodschappen of kinderwagen). Wij vinden Landal Winterberg een absolute aanrader, voor alle doelgroepen. Minpunten: wachttijd restaurant, park is kaal qua begroeiing, het zwembad is heel erg klein (al er meerdere gezinnen komen zwemmen is het bijna viezig vol). Laat je niet afschrikken door deze minpunten, de pluspunten maken het meer dan goed. Wij komen vast een keer terug, wij vinden het een aanrader!
23-4-2012
Mooi park en de huisjes zijn zo neer gezet dat je toch nog privacy hebt.
De piste's liggen vlakbij.
En voor de kinderen is er genoeg te doen.