Appartement Hilmers in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Hilmers

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Hilmers

Haarfelderstrasse 33, 59955, Winterberg (Sauerland)
Appartement Hilmers scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Hilmers? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Hilmers in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Appartement Hilmers met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

1 beoordeling van Hilmers

1 beoordeling
met jonge kinderen, Dec. 2008
"Heel ruim appartement voor superprijs"
anneke
2-3-2009 Er zijn 2 mogelijkheden, de ferienwohnung en het appartement.
De ferienwohnung ligt op de 1e verdieping, lekker ruim. Keurige badkamer met bad. En een keuken met alles erop en eraan. 3 ruime slaapkamers.
Naar de piste is het te ver om te lopen met je spullen. Het centrum (500 meter) en de supermarkt (200 meter) is wel op loopafstand.

Het appartement ligt gedeeltelijk in de kelder.
Is iets minder luxe dan de woning. Maar wel met een prima keuken, de douche en toilet liggen aan de andere kant van de gang. (gang wordt zelden door anderen gebruikt)

Inrichting is wel heel duits, dus een beetje oubollig.
Maar het belangrijkste is wel de prijs. Onze verwachtingen waren niet zo hoog voor de prijs die wij betaalden met kerstmis (dus hoogseizoen)
maar we kregen veel meer waarde voor ons geld.
Wij betaalden voor de woning 60 euro per nacht.
Het appartement was 28 euro per nacht.

Wij vonden het zeker een aanrader voor deze prijs en de perfecte ligging t.o.v. ht gezellige centrum.