6-3-2012
Pension Talblick daar voel je je direkt thuis, bij aankomst werd je zeer gastvrij onthaald + alle benodigde info die je maar van winterberg en omstreken wilde weten. De omgeving + uitzicht is fantastisch. Het pension staat in een rustige omgeving ,maar toch alles binnen loopafstand!
De kamers zijn ietwat gedateerd,maar renovatie staat in de planning. Schone handdoeken iedere dag,indien gewenst.
Het ontbijt is prima in orde, brood,creusli,muesli en yoghurt voldoende aanwezig. Wij hebben ons hier prima vermaakt en komen zeker weer terug!!
8-3-2011
Bij aankomst werd direct duidelijk dat er niet zo nauw gekeken werd bij dit hotel. In de gang speelgoed+schoenen van de eigenaren zelf her en der verspreid. Niet zo gastvrij als in de vorige posts staat. Kamer wel ok uit, op het bierblikje onder het bed na en de kruimels op de vloerbedekking. Verder prima douche (die loshing bij aankomst, maar die eigenaar wel direct kwam maken) bed ook goed te doen. Hele stille omgeving 's nachts. Uitzicht is prachtig. Ontbijt het slechtst wat we ooit hebben gehad. Geen keuze uit gewoon brood, maar slechts 1 broodje p.p. thee of koffie, geen sapje. Voor 4 personen, 2 salami, 2 boterhamworst, 3 kaas. That's it. We vroegen om extra. De groene eigenaar was bang dat we hem van een extra broodje zouden beroven: "Ik neem aan dat u bedoelt voor het ontbijt en niet voor de lunch?" en vroeg precies hoeveel er nog moest zijn. Kwam zelf niet op het idee dat extra beleg ook wel handig was.