4-3-2013
Leuk en netjes ingericht appartement. Om 14.00 uur ingecheckt, maar moesten nog 2 uur wachten voordat wij eindelijk naar het appartement konden. Verrast door de extra dingen die aanwezig waren (afwasmiddel, 4 wc rollen, zout, douche gel, shampoo). Bedden waren opgemaakt. De bedbanken waren wat hard en helaas - ondanks dat wij vroeg incheckten - waren er geen bed tops meer te krijgen.
Het appartement was erg warm, helaas zelf niet regelen. Regelmatig stonden ramen open.
De garage bij het hotel heeft erg smalle plekjes en het is vaak passen en meten om je auto er goed in te krijgen. Overigens was de rekening achteraf € 4,50 per dag een grote verrassing. Dit stond nergens op de website van de touroperator vermeld en hebben het ook niet kunnen terugvinden in de map van Hapimag. Wij vonden het ook wat aan de dure kant.
19-2-2013
Heerlijk ruim appartement. Goede service, vriendelijk personeel, opgedekte bedden, handdoeken, theedoeken, uitgebreide service.
WIFI in appartement tegen betaling. Werkt niet optimaal omdat je steeds opnieuw moet inloggen.
Fijne ligging, centrum op loopafstand, piste met auto of bus.
Nadeel: Krappe en dure parkeergarage.(€4,50 per dag) Zwembadwater is wat koud. Sauna en kleedkamers stralen luxe uit!