10-2-2012
Super mooi, groot schoon huis. Zeker een aanrader. Mooie badkamer met vloerverwarming, heerlijk. Ook vloerverwarming in de woonwamer.
Voor t eerst op skivakantie geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Prachtige omgeving. Ook hadden we het geluk dat er een mooi pak sneeuw lag. Ruime achtertuin waar de kids heel wat uurtjes in de sneeuw hebben doorgebracht. Skiverhuur zit meteen naast de woning en de pistes zijn ook vlakbij
3-2-2012
Net terug van een weekendje Winterberg.
Dit huis was echt fantastisch! Mooi,ruim,schoon en van alle gemakken voorzien.
Het huis ligt dicht bij de pistes.
Elke ochtend stonden in het hotel tegenover ons de warme broodjes voor ons klaar.SUPER
Voor volgend jaar alweer geboekt!
18-1-2012
Wij hebben in janauri 2011 een weekend gelogeerd in dit vakantiehuis met 2 families, in totaal 9 personen. Het is een super goed vakantiehuis, lekker ruim, ook met zoveel personen. Alles is ruim voldoende aanwezig. Het huis is gezellig en modern ingericht en superschoon! Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien, heerlijke grote tafel, ruime zithoek, prima slaapkamers met heerlijk bedden, een ruimte voor natte skispullen een heerlijke badkamer!. Ook voor kleine kinderen is er van alles aanwezig, box, krukjes, bedje en een kast vol speelgoed! We hebben zelfs lekker in de tuin in de zon gezeten. De zon schijnt heerlijk aan de achterkant van het huis. De ligging is perfect, het dorp, de pistes en de rodelbaan, alles ligt op loopafstand. Daarbij hadden wij ook nog eens het geluk van een fijn pakje sneeuw, dus prima kunnen skien. Wij vinden het jammer dat het alweer voorbij is en zouden graag nog eens terug gaan naar deze locatie.
10-1-2012
Het Vakantiehuis Geerts in Winterberg is een mooi, ruim en schoon. Het is op loopafstand van de pistes. Een echte aanrader