Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg

27 mei 2012

Vooraanzicht

Beoordelingen Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg

Winterberg (Sauerland)
Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg scoort een 9,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis Geerts am Fichtenweg met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

12 beoordelingen over Geerts am Fichtenweg

met oudere kinderen, 2012
"Prima huisje!"
Art
4-5-2012 goede kwaliteit, prima uitrusting, goede ligging

met een groep, 2012
"Heerlijk ruim vakantiehuis van hoge kwaliteit !"
Tielens
3-5-2012 Met 9 personen waarvan 5 kinderen een ruim en van alle gemakken voorzien vakantiehuis. Prima slaapgelegenheden, wifi, badkamer,keuken: alles "vom feinsten". Absolute aanrader !
Winterberg/ winkelstraat/zwembad/BMX piste: alles op loopafstand :-)

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super,gezellig,ruim op gezet,toppie villa!!!"
fam noord en fam ha...
14-2-2012 10-1-2012 aankomst,indruk huisje(villa)was heel goed,heerlijk schoon,indeling super heerlijk ruim.Aan iedereen is gedacht.Vlak bij piste,we konden zo naar de liften skieen.In een woord geweldig,we komen zeker weer.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Super huis, van alle gemakken voorzien"
Fam. Hoekstra
10-2-2012 Super mooi, groot schoon huis. Zeker een aanrader. Mooie badkamer met vloerverwarming, heerlijk. Ook vloerverwarming in de woonwamer.
Voor t eerst op skivakantie geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Prachtige omgeving. Ook hadden we het geluk dat er een mooi pak sneeuw lag. Ruime achtertuin waar de kids heel wat uurtjes in de sneeuw hebben doorgebracht. Skiverhuur zit meteen naast de woning en de pistes zijn ook vlakbij

met vrienden, Jan. 2012
"Vakantiehuis Geerts"
Willem van den Heuv...
3-2-2012 Net terug van een weekendje Winterberg.
Dit huis was echt fantastisch! Mooi,ruim,schoon en van alle gemakken voorzien.
Het huis ligt dicht bij de pistes.
Elke ochtend stonden in het hotel tegenover ons de warme broodjes voor ons klaar.SUPER
Voor volgend jaar alweer geboekt!

met een groep, Jan. 2012
"Super huis met meer genoeg ruimte voor 10 personen"
Caron
18-1-2012 Wij hebben in janauri 2011 een weekend gelogeerd in dit vakantiehuis met 2 families, in totaal 9 personen. Het is een super goed vakantiehuis, lekker ruim, ook met zoveel personen. Alles is ruim voldoende aanwezig. Het huis is gezellig en modern ingericht en superschoon! Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien, heerlijke grote tafel, ruime zithoek, prima slaapkamers met heerlijk bedden, een ruimte voor natte skispullen een heerlijke badkamer!. Ook voor kleine kinderen is er van alles aanwezig, box, krukjes, bedje en een kast vol speelgoed! We hebben zelfs lekker in de tuin in de zon gezeten. De zon schijnt heerlijk aan de achterkant van het huis. De ligging is perfect, het dorp, de pistes en de rodelbaan, alles ligt op loopafstand. Daarbij hadden wij ook nog eens het geluk van een fijn pakje sneeuw, dus prima kunnen skien. Wij vinden het jammer dat het alweer voorbij is en zouden graag nog eens terug gaan naar deze locatie.

met een groep, 2012
"Mooi vakantiehuis"
Jennie
10-1-2012 Het Vakantiehuis Geerts in Winterberg is een mooi, ruim en schoon. Het is op loopafstand van de pistes. Een echte aanrader

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Geweldig huis"
Fam. Maas
11-12-2011 Afgelopen weekend in Winterberg geweest. Zou eigenlijk geen sneeuw liggen, maar bleek 40 cm te liggen. Via eigenaar kunnen regelen dat de skiverhuur (buurman) toch speciaal open ging. Lekker kunnen skiën en door de bossen kunnen wandelen.
Huis is erg mooi en compleet ingericht. Aan alles is gedacht. Kamers groot en schoon. Voor de kinderen alles aanwezig (ook zeker las ze wat kleiner zijn)
Voor herhaling vatbaar..!!!

met vrienden, 2011
"Prima, mooie en luxe vakantiewoning"
Henk
28-10-2011 Het huis van de fam. Geerts is prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ruime woon -eetkamer, terras, berging, 4 mooie en ruime slaapkamers en een hele mooie badkamer met o.a. douche en bad.
In de directe nabijheid zijn pistes, wandeklwegen, bike-park, het centrum met diverse eetgelegenheden en vooral voor in de zomer fijne terrassen. Wil je liever gaan winkelen, dan kun je hier ook voortreffelijk terecht.
Kortom: wij hebben genoten van onze vakantie in dit huis.

met vrienden, 2011
"Zeer voor herhaling vatbaar"
Piet Aarts
26-10-2011 Ons verblijf in jullie vacantiehuis in Winterberg was zeer de moeite

waard.Ook de omgeving van Winterberg vonden wij perfect.

Er waren mogelijkheden te over om te wandelen,trimmen, fietsen

en uitgaan......................TOP