Vakantiehuis Elona in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Elona

27 mei 2012

APPARTEMENT elona

Beoordelingen Vakantiehuis Elona

Winterberg (Sauerland)
Vakantiehuis Elona scoort een 9,1 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Elona? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Elona in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Elona vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis Elona met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

2 beoordelingen over Elona

met jonge kinderen
"Super locatie"
Joris
21-2-2010 Appartement Elona is super. Je hebt een prima ligging. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Dit is een echte aanrader voor iedereen die wil gaan skien in Winterberg.

met partner, Juli 2009
"Fantastisch"
zwarte_lola35
27-7-2009 Wij hebben van 10 Juli t/m 17 Juli 2009 in het appartement "Elona" gezeten.
Een prima appartement met alles erop en eraan, goede bedden prima douche en een schoon appartement, wat toch heel belangrijk is voor een geslaagde vakantie.
Aan de overkant van de weg, het wandel/ski gebied, de Kahle asten, st. George schans en het erlebnis gebeuren en het stadje Winterberg, alles binnen handbereik.
We hebben ons deze week uitstekend vermaakt, mede door het goede weer.

Als enige min punt v.w.b. het appartement is het lawaai dat veroorzaakt wordt door het verkeer van de B 236.
We hebben in het appartement de kookplaat gebruikt en hebben bemerkt dat twee van de vier kookplaten niet werkten, er lag geen zekering uit.

Misschien een aanvulling voor in het appartement om een Gastenboek/Logboek neer te leggen, zodat men hier de bevindingen/belevenissen kan noteren. zodat latere gasten hiermee hun voordeel kunnen doen.
Wij hebben bijvoordeeld prima gegeten bij Hotel "Zur Sonne"