Hotel Der Brabander in Winterberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.218 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Der Brabander

-7  °C

30 januari 2012

9,6
Hotel Der Brabander Winterberg (Sauerland)

Hotel Der Brabander scoort een 9,2 uit 10, op basis van 438 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Der Brabander? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Der Brabander in Winterberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 241 vakantiefoto's van Hotel Der Brabander vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Der Brabander bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Der Brabander met andere accommodaties in Winterberg (Sauerland).

434 beoordelingen over Der Brabander

met partner, Jan. 2012
Midweek Winterberg!
Inge
31-1-2012 Voor de 3e keer bij hotel der Brabander geweest. En weer was het geweldig. Lag sneeuw en we hebben ons goed vermaakt,ondanks de autoproblemen. Lekker gegeten en mooi appartement. Jaja kan niet wachten tot het volgend jaar is. Bedankt iedereen voor weer een geweldige vakantie.

met een groep, Jan. 2012
Superweekend gehad
kasen
17-1-2012 wij waren met een groep familie en we hebben een ontzettend leuk weekend gehad. alles tot in de puntjes geregeld.kamers mooi en schoon, eten lekker, onze kindjes werden vermaakt iedere dag, vriendelijk personeel, niks is teveel. heerlijk gewandeld, gesleed, gegeten en gedronken. wij wisten na een uur al, dat we volgend jaar teruggaan.

dus der brabander..... tot volgend jaar dan komen we weer!

met partner, Jan. 2012
In de winter is het in Winterberg ook mooi
jetje
14-1-2012 we zijn nu ook een keer in de winter geweest en dat is ook heel mooi
om te zien als er sneeuw ligt wat wij hadden op dat moment , hoe de mensen aa nhet skiien zijn en wat er omheen allemaal te doen was.
wij zijn dan met de bus geweest vanuit Der Brabander 5dgn. en zijn onder andere naar een wintersportmuseum geweest wat heel mooi was
om te zien.
Wij vinden dat er zo wel zomer als winter genoeg dingen worden georganiseerd voor een dagje uit met de bus!
Wij kijken er met zeer tevreden gedachten aan terug!

met jonge kinderen, Jan. 2012
Harstikke leuk hotel alleen geen sneeuw helaas
planken
7-1-2012 Wij hebben in juli geboekt en hadden erg hoge verwachtingen bij dit hotel aangezien deze hoge waarderingen heeft.
Bij aankomst enorm geschrokken van de kamer hoe klein deze is voor 3 personen ca 4,5 bij 4,5 en dan voor dat geld.
Kan me niet voorstellen dat iedereen het goed vind op deze site bij de beoordelingen want als ik mensen in het hotel sprak vonden ze allemaal de kamers aan de kleine kant.
Dan kan je wel zeggen je bent niet veel op je kamer maar als alles groen is en je hebt een klein kindje bij je dat smiddags nog slaapt breng je er toch veel tijd door.
Alles is weer goed gemaakt door het geweldige animatie team , het eten, de ligging, er wordt ontzettend veel georganiseerd.
Wat ons tegen viel is dat er een geweldig wellness centrum bij is gekomen maar dat je verplicht naakt moet.
Er zijn ook mensen die niet naakt willen.
Ondanks dat er geen sneeuw was hebben we ons prima vermaakt.
We hebben meteen voor volgend jaar geboekt maar wel een grotere kamer zoals u begrijpt.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Leuke plek speciaal voor de niet geoefende skier
freekvandegamma
31-12-2011 Erg leuke plek voor de beginnende skier niet al te hoge piste
erg gezellig in de apre skihut mag tenminste gerookt worden en dan is het ook lekker druk als vanouds alleen wel duur geen duitse prijzen maar die zijn in de omgeving genoeg te vinden
waar ze ook een gedeelte hebben waar gerookt mag worden en een gedeelte waar het niet mag voor ieder wat wils kan nederland een voorbeeld aan nemen

met partner, Dec. 2011
Brabant in Duitslad
Alex
24-12-2011 Hotel der Brabander is zoals waarschijnlijk bekend eigendom van Nederlanders. De gasten zijn ook bijna allemaal Nederlands en het personeel is of spreekt allemaal Nederlands.
Wij zijn afgelopen (mid)week geweest en hebben het geluk gehad dat er sneeuw lag om te kunnen skien. Der Brabander kigt aan de psite en dat maakt het een perfecte uitvals plek voor het skien. Het centrum ligt op loopafstand en daar zijn diverse barretjes en restaurantjes.

Wil je niet het hotel uit dan biedt der Brabander veel in-house entertainment, een goed restaurant en een gezellige bar, er is zelfs een bioscoop. Voor kinderen is er een goede kinderopvang.

Het ontbijt in het hotel is uitstekend, het diner is goed. Lunch is niet inclusief, maar goed geregeld.

Voor een korte uitstap is Der Brabander zeker een aanrader!

met partner, Dec. 2011
Vriendelijk en behulpzaam
marja
22-12-2011 Der Brabander is een erg goed hotel met vriendelijk en vrolijk nederlands personeel. Ze doen alles om het de gasten naar de zin te maken. Erg goed ontbijt en keuze menu voor s'avonds tussen vlees, vis en vegetarisch. Mooie omgeving om te wandelen en langlaufen bij sneeuw, skieen voor beginners. Je kan zo naar de winkels van Winterberg lopen. Er was vergeten de €10,00 borg terug te betalen van de sleutel maar deze werdt 2 dagen later netjes per post thuis gestuurd zonder er om te vragen. Standaard kamer is sober maar netjes.

met partner, Okt. 2011

met partner, 2011
Henriette
jetje
4-10-2011 Kijk je hebt sommige mensen die al zeuren als er iets niet goed is
maar die dan zelf niet de moeite nemen om aan het personeel te vragen
of er misschien in overleg nog iets anders gegeten kan worden wat men wel lust.
En dat kan bij de receptie of bi jde koks of bij de medewerkers zelf!
HEb je een speciaal dieet ? geef het gewoon door net als wij !
Mijn man heeft suikerziekte en daar wordt heel goed rekening gehouden
met het dinner of het ontbijt !
Wij zijn die jaar met de bus meegeweest ! Word ook allemaal geregeld door Der Brabander! wij willen volgend jaar gewoon weer met de bus naar Winterberg omdat de sfeer in de bus gewoon gezellig is en je
vriendelijk ontvangen door de gastheer met ee nhapje en drankje!

Is er nog een "Der Brabander" in Winterberg?
Martin
3-10-2011 Ontvangst was vriendelijk. De kamer is ruim, vriendelijk personeel. Op Zoover lees je een gemiddeld cijfer van 9,2! Echter het cijfer voor t eten eten begrijpen wij niet. Iedereen kan schrijven op Zoover, ook der Brabander zelf. Het Diner op vrijdag, een scholfillet (1stuks) leek een platte goudvis, smakeloos. De schnitzel op smaak, echter lauwwarm. Zaterdag dinerbuffet met het kleine stukjes biefstuk en varkenshaas, stukjes kip en droge runderlapjes, kleine droge Cordon blue's, wat vis in paneermeel, en een Thais vishapje, en vlees? geperste hamburgers die smakeloos waren. Duidelijk wordt er bezuinigd op het eten. De medewerker die vroeg of alles geweldig was vertelden wij dat wij dat hoge cijfer voor het eten niet begrepen, want een 6 zou al hoog zijn. Maar zo zei hij, morgen werd het beter, en laten wij nu net die dag naar huis gaan. Wellicht zijn wij met eten verwend bij andere hotels. De hamburgers bij een diner buffet zegt genoeg. Jammer maar dit was eens maar nooit meer!

9,6

zakelijk (1)