4-10-2011
Kijk je hebt sommige mensen die al zeuren als er iets niet goed is
maar die dan zelf niet de moeite nemen om aan het personeel te vragen
of er misschien in overleg nog iets anders gegeten kan worden wat men wel lust.
En dat kan bij de receptie of bi jde koks of bij de medewerkers zelf!
HEb je een speciaal dieet ? geef het gewoon door net als wij !
Mijn man heeft suikerziekte en daar wordt heel goed rekening gehouden
met het dinner of het ontbijt !
Wij zijn die jaar met de bus meegeweest ! Word ook allemaal geregeld door Der Brabander! wij willen volgend jaar gewoon weer met de bus naar Winterberg omdat de sfeer in de bus gewoon gezellig is en je
vriendelijk ontvangen door de gastheer met ee nhapje en drankje!
3-10-2011
Ontvangst was vriendelijk. De kamer is ruim, vriendelijk personeel. Op Zoover lees je een gemiddeld cijfer van 9,2! Echter het cijfer voor t eten eten begrijpen wij niet. Iedereen kan schrijven op Zoover, ook der Brabander zelf. Het Diner op vrijdag, een scholfillet (1stuks) leek een platte goudvis, smakeloos. De schnitzel op smaak, echter lauwwarm. Zaterdag dinerbuffet met het kleine stukjes biefstuk en varkenshaas, stukjes kip en droge runderlapjes, kleine droge Cordon blue's, wat vis in paneermeel, en een Thais vishapje, en vlees? geperste hamburgers die smakeloos waren. Duidelijk wordt er bezuinigd op het eten. De medewerker die vroeg of alles geweldig was vertelden wij dat wij dat hoge cijfer voor het eten niet begrepen, want een 6 zou al hoog zijn. Maar zo zei hij, morgen werd het beter, en laten wij nu net die dag naar huis gaan. Wellicht zijn wij met eten verwend bij andere hotels. De hamburgers bij een diner buffet zegt genoeg. Jammer maar dit was eens maar nooit meer!