Vakantie Beoordelingen Winterberg (Sauerland) Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online

Beoordelingen Winterberg (Sauerland)

-7  °C

30 januari 2012

6,4
De Postwiese in Neuastenberg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Winterberg (Sauerland). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Winterberg (Sauerland). Ben je zelf op vakantie geweest naar Winterberg (Sauerland)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Winterberg (Sauerland) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 185 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 24 Appartementen, 1 Aparthotel, 1 Bed and Breakfast, 2 Campings, 10 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 24 Hotels en 7 Pensions in Winterberg (Sauerland). Op Zoover vind je bovendien 204 vakantiefoto's van Winterberg (Sauerland). Je kunt 4 video's van Winterberg (Sauerland) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Winterberg (Sauerland). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen).

178 beoordelingen over Winterberg (Sauerland)

met jonge kinderen, Dec. 2011
Erg gezellig en knus
Chantal
Skigebied gevorderden
3-1-2012 Wij gaan altijd naar Oostenrijk om te skieen. Nu zijn we een keer naar winter erg geweest. Qua skieen is het matiger dan in Oostenrijk, maar voor beginners is het helemaal top. Je hebt veel verschillende oefenweides. Het centrum is gezellig en je hebt leuke winkels. Wij zaten zelf in center parcs in het plaatsje medebach. In een kwartier met de auto zat je in winterberg en binnen 20 min. In willingen.
Wat ik erg fijn vond is dat je binnen 4 uur rijden op plaats van bestemming bent en als er sneeuw ligt je dan toch lekker even kunt skieen. Wij gaan zeker nog een keer terug. Ook leuk voor een weekendje.

met partner, Dec. 2011
Leuk en gezellig skigebied
Suzan
Skigebied gevorderden
13-12-2011 Erg leuk, en gezellig dorpje. Wel veel rijden naar de verschillende pistes (niet alle gebieden zijn met elkaar verbonden). Voor de 3,5 uur die wij moesten rijden is het de moeite waard. Het kan niet tippen aan een skigebied in Oostenrijk maar voor de afstand is het erg leuk.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Fijne plek om even te relaxen
d_w_menop
Skigebied gevorderden
12-12-2011 Mooie omgeving,zeker als er sneeuw ligt.
Maar ook fijn om te wandelen

met partner, Dec. 2011
Prima plek en Lekker dichtbij huis
pamelaoz
Après ski
12-12-2011 prima plek wanneer er voldoende sneeuw is zijn er verschillende mogelijkheden, als de pistes allemaal open zijn.. Vanaf Amsterdam maar 3,5 uur rijden.
gezellig en beter betaalbaar dan Oostenrijk!

Leuk stadje
Albert Kropff
Après ski
4-12-2011 Wij verbleven eind november 4 dagen in Winterberg. Er was nog geen sneeuw. Voor ons geen probleem. Wij kwamen voornbamelijk om te genieten van de rust en om te wandelen. Aan beide doelstellingen is voldaan. Ons Hotel Schneider bood ons die rust en de omgeving is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen. Kortom een fijne plek om te zijn.

met een groep, Nov. 2011
Mooie omgeving
W.Mollema
Sfeer in het dorp
29-11-2011 leuk dorp....helaas geen sneeuw.....veel goede winkels....vriendelijke mensen

Leuk
FvdHelm
Après ski
22-11-2011 Prima bestemming voor mensen die een weekend of midweek willen skiën. Als je van apres skiën houd kan je het opzoeken, als je er een hekel aan hebt hoef je niet te merken dat het er is.

Leuk gemoedelijk dorp!
Marita
Sfeer
20-11-2011 Leuke gezellige plaats. mooie omgeving!!

Schitterend
walter_v_d_w
Après ski
18-11-2011 veel ski plezier nog veel in aanbouw is een groot ski gebied over al eetstandjes en goede wandelingen gedaan

met partner, 2011
Heel leuk gebied
Mike
Après ski
14-11-2011 Leuk lekker Duits gebied, genoeg te doen en iedereen is even vriendelijk.

6,4

zakelijk (1)