Gasthof Gasthaus Südhang in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Gasthaus Südhang

27 mei 2012

Gasthof Gasthaus Südhang Winterberg-Niedersfeld (Sauerland)

Beoordelingen Gasthof Gasthaus Südhang

Am Kleehagen 12, D-59955, Winterberg-Niedersfeld (Sauerland)
Gasthof Gasthaus Südhang scoort een 8,9 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Gasthaus Südhang? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Gasthaus Südhang in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Gasthof Gasthaus Südhang vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Gasthof Gasthaus Südhang met andere accommodaties in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland).

17 beoordelingen over Gasthaus Südhang

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Eenvoudig pensioen, leuk voor 'n weekendje skiën !"
K.B.
26-2-2012 Gemoedelijke eigenaren van Pension Südhang.
De kamers zijn eenvoudig maar wel netjes.
Leuk voor een weekendje skiën in Winterberg. I
In Winterberg / Duitsland moet je bijna overal contant betalen als je ergens iets gaat eten / drinken.
Goed restaurant in Winterberg / Niedersfeld is Gonzo" (alleen in het weekend open).

met vrienden, Dec. 2010
"Helemaal leuk!"
Marloes
3-1-2011 Alles wat ik hier las voor we gingen is helemaal waar! René en Annemieke zijn zo gastvrij en aardig en zorgen wel dat je je snel thuisvoelt. De auto kan netjes overdekt staan en de kamer zag er netjes uit. Beneden is een ruimte met bar en tv waar je je prima kan vermaken omdat er ook veel spelletjes en tijdschriften zijn. Wij gaan zeker nog eens terug!

met partner, Okt. 2010
"In 1 woord geweldig!"
Ria
9-10-2010 Gisteren zijn we terug gekomen en hebben een heerlijke midweek gehad bij Renee en Annemiek in Gasthaus Sudhang. Ze zijn zo gastvrij, je voelt je echt gelijk thuis. Het appartement was eenvoudig maar heel schoon en met een fantastisch uitzicht over Niedersfeld.
Het ontbijt is eenvoudig maar wel heel compleet.
Renee heeft een paar prachtige wandelroutes voor ons uitgestippeld.
Kortom, zeker een aanrader voor mensen die niet gaan voor luxe maar wel voor rust, reinheid, gastvrijheid en een schitterende omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Gasthaus Südhang bij:

met partner, Aug. 2010
"Super gastvrij"
Fam. R. van Liere
12-9-2010 We werden fantastisch ontvangen door Rene en je voelde je er gelijk thuis. Kamers eenvoudig maar zeer schoon. Het ontbijt was prima en wordt geserveerd in een gezellig vertrek met een praatje van de gastheer/vrouw. Het Gasthaus ligt heerlijk rustig met een mooi uitzicht. Wij vonden het dorp Winterberg wat tegenvallen. Er was veel gesloten en uitgestorven zeker 's avonds. Dit is volgens berichten in de winter wel anders. Willingen vonden wij een heel gezellig gebied met een prachtige kabelbaan voor mooie wandelingen. Wij hebben 2 heerlijke dagen gehad mede door het goede onderkomen "sudhang". Waar vindt je nog dat je persoonlijk wordt uitgezwaaid door de gastheer?? Ga zo door!!

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Schoon en erg gastvrij"
Fam. Passon-de Groo...
2-1-2010 Wij hebben met 9 personen kerst gevierd bij Sudhang. Er hangt een prettige informele sfeer. Het eten was erg lekker. Met name de fondue was een toppertje.
Overal waar je in het huis komt is het mooi schoon. Ook de 3 kleine kinderen die erbij waren vonden het fantastisch hier.
Binnen 10 minuten sta je vanuit Niedersfeld in Winterberg...prima te doen dus en je betaald een stuk minder. Gasthaus Sudhang is een plek om naar terug te gaan, maakt niet uit in welk seizoen.
Bedankt mensen...we hebben genoten

met vrienden, Okt. 2009
"Een erg gastvrij Gasthaus."
loes cees hennie Ar...
26-10-2009 Wij zijn afgelopen weekend te gast geweest in Gasthof Sudhang in Duitsland Sauerland. Het was er erg gezellig, zeer gemoedelijk, zeer gastvrij, superschone kamer en badkamer, geweldig van eten en drinken. Aleen maar lof.
Zeker een aanrader om je weekendjes of langere vakanties te boeken.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Niets mis mee !"

2-8-2009 Wij (familie met 2 kinderen 10/11 jaar) komen er graag en zijn er nu al 5 keer geweest. Zowel in de Winter (leuk voor een langweekend skieën), Herft/voorjaar (wandelen) en in de zomer (fietsen/steppen/kletteren/rodelen/zwemmen/karten) is er genoeg te doen. René en Annemiek zijn erg gastvrij en het appartement is groot en schoon. Geen vijfsterren hotel maar niets mis mee.

met partner, Apr. 2009
"Geweldig om nooit te vergeten!!"
Roelof en Joke Bril...
20-4-2009 Bijzonder gastvrij je voelt je er thuis. Geweldige gastheer en gastvrouw. Rene en Annemiek jullie zijn super wij komen terug met de nederlandse ............
Groetjes van Roelof en Joke Bril. Amersfoort.

"Gastrvijheid kan niet beter!"
marcia en mark
25-2-2009 We zijn net terug van drie heerlijke overnachtingen. Renee en Annemiek zijn ontzettend gastvrij en je ziet je pension direct als een thuisbasis. Het ontbijt was top! De kamers eenvoudig maar prima. We hadden een heel mooi uitzicht vanuit onze kamer. Langlaufen is super in deze omgeving! Kortom: een echte aanrader!

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Hét grote verschil met een hotel/appartement"
Louise van Hamont
4-3-2009 20 t/m 23 febr, hier geweest hier met 3 gezinnen (6 volw. 8 kids van 5 t/m 18 jaar) geweest.
in één wordt supergeweldiggezelliggastvrij.
René en Annemiek zijn zo ontzettend gastvrij dat je je er meteen thuis voelt.Je weet gelijk wat GASTHAUS betkend.
Super ontbijt lekker avondeten(dagschotel)
Zeer zeker een aanrader.
René en Annemiek; Volgend jaar komen we weer.