Hotel Cramer*** in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Cramer***

-7  °C

30 januari 2012

Hotel Cramer*** Winterberg-Niedersfeld (Sauerland)

Hotel Cramer scoort een 8,0 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cramer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cramer*** in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Cramer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Cramer*** met andere accommodaties in Winterberg-Niedersfeld (Sauerland).

24 beoordelingen over Cramer***

met partner, Dec. 2011
Prima service in "traditioneel" hotel
Rudy
11-12-2011 Dit hotel is gelegen in Niedersfeld op zo'n 7 kilometer van Winterberg. Tussen Niedersfeld en Winterberg liggen twee kleiner skigebiedjes. Het is een prima hotel. Het klopt dat de kamers gedateerd zijn, maar daarentegen wel heel schoon en ruim (wij hadden een ruimere kamer gereserveerd). Verder is er een goed zwembad en kun je prima eten in het restaurant. Het ontbijt is uitgebreid en lekker, met verse broodjes, divers beleg, ei en roerei, yoghurt met cereals, fruit etc.
Al met al prima. Wij komen zeker een keer terug.

met partner, Nov. 2011
Gedateerd maar toch prima hotel
engelandvaarders
14-11-2011 goede ligging, mooi wandelgebied, kamers waren schoon en netjes, het zwembad was heerlijk van temperatuur. we hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt of het restaurant dus daarover geen mening. In de bierstube werd jammer genoeg flink gerookt maar was wel een leuke plek om in de avond nog even te gaan zitten.

met partner, Okt. 2011
Naargeestig, koud en kil
Marleen
31-10-2011 Vriendelijk personeel maar verder vonden wij het een heel onprettig hotel. Onze kamer was erg koud van temperatuur en werd pas na een dag warmer. De vloer vd badkamer is steen en steenkoud en de hotekamerl is erg gehorig! Het hotel ligt ook aan een zeer drukke weg. Wij hadden een klein, zeer oudbollig en stoffige kamer, in ieder geval, wij komen er nooit meer terug.

met partner, Okt. 2011
Keurig hotel
Jaana
15-11-2011 4 nachten verbleven in dit klantvriendelijk hotel. Keurige kamers en erg vriendelijk personeel. Zelfs de bierstube werd voor ons geopend terwijl er niemand aanwezig was. Heerlijk zwembad, die wij elke dag voor ons alleen hadden. Jammer dat de kegelbaan kapot was, maar de onderdelen waren onderweg. Absoluut een aanrader!

Een super geweldig hotel
Familie J. Grunder
3-10-2011 Hallo Jan en Jose, wat hebben we heerlijke dagen bij jullie gehad. Gewoon een schoon en super hotel met een grote kamer waar je ook heerlijk in een stoel kunt zitten om te lezen of heerlijk tv te kijken. Een super goede keuken en wat hebben we hier heerlijk gegeten. Ik zou het iedereen kunnen aanraden om bij jullie te komen. Heerlijke omgeving om te wandelen en daarna bij jullie in de tuin met een heerlijke kop cappucino.

met vrienden, Sept. 2011
Goed hotel, uitstekende service, aanrader!
Fam. Wesdorp
5-9-2011 Wij hebben onlangs een weekend in dit hotel doorgebracht. Niets dan lof! De service van de beheerder (Jan) is echt uitstekend en je voelt je direct welkom in het hotel. De kamers zijn groot en schoon en de bedden prima. Ok, het oogt misschien wat gedateerd aan maar dat heeft ook wel zijn charme.
Zwembad is lekker warm, sauna kan ook worden gebruikt en in de tuin geniet je, met een drankje, in de zon. Eten in restaurant is aan te raden.

Winterberg ben je in 5 minuten.

Kortom: echte aanrader. Zeker voor deze prijs.

alleenreizend, Juli 2011
Echte aanrader!
mike
11-7-2011 Zeer gastvrije en behulpzame -nederlands- eigenaar.
Ontbijt en restaurant uitstekend. Zwembad is ietwat klein, maar heerlijk om 's avonds wat baantjes te trekken.
Hotel ligt midden in het dorpje; enerzijds wat verkeersdrukte, maar ook restaurantjes en een klein supermarktje op loopafstand.
Diverse wandelingen direct vanuit het hotel te beginnen. Diverse mooie dorpen, ook Winterberg, op korte afstand.
Wanneer ik nog een keer naar sauerland ga kom ik hier zeker terug !

met vrienden, Juni 2011
Niks mis mee!
Corino v.d. Hoeven
17-6-2011 Hier met 3 vrienden geweest een weekend geweest om te golfen in Winterberg en Schmallenberg. Hotel is niet supermodern maar echt in de traditionele duitse stijl. Alles is perfect schoon en de bedden zijn fantastich. Eten is van zeer goede kwaliteit en de kaart is prima. Bierstube en de kegelbaan zijn zeker de moeite waard te bezoeken eveneens het zwembad en de sauna. Ook een heerlijke tuin is aanwezig om even lekker te genieten van de zon en een drankje na je activiteiten. Gastheer Jan en z'n vrouw zijn nederlands en tonen meer dan 100% inzet naar hun klanten. Complimenten voor dit Hotel. Kortom wij hebben 3 lekkere dagen gehad en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Prima hotel voor een weekendje Duitse wintersport
Sylvia
17-2-2011 We waren hier met de hele familie Lastminute aangezien ons gereserveerde hotel was afgebrand. Met wat kunst en vliegwerk pasten we in de kamers die gedateerd maar kraak helder zijn. De NL beheerders zijn zeer attent en gastvrij. Kids kunnen op 5 min rijden perfect leren skien . Zwembad en sauna eenvoudig maar heerlijk na een dag buiten. De bierstube is gezellig Duits Wel jammer van de sigaren- en sigarettenrook hier. Dat schijnt in Duitsland nog te mogen..

met een groep, Feb. 2011
Goed hotel waar niks op aan te merken is
miranda
6-2-2011 wij zijn net terug met een groep van 7 personen en hebben in een familie kamer in het hotel geslapen en dat was meer dan een succes.
vriendelijk heid staat hier hoog in het vaandel en ook als je tot diep in de nacht ga apré skíén en belt dat je de sleutel bent vergeten hebben ze een goede oplossing.
het eten is goed en betaalbaar en de bar is er niet duur en de wittewijn erg lekker.
het zwembad is een mooi bad waar je lekker even baantjes kan trekken.
al met al een aanrader ook als je met een groep ga en allen op een kamer wil verblijven is het erg gezellig en ruim.

met een groep (1)
alleenreizend (2)