29-1-2012
Positief : de skipistes en -school vlakbij, mooi en proper huisje, lekker eten (half pension genomen : donderdag 3 gangenmenu en vrijdag/zaterdag buffet.), een zalig verwarmd zwembad met vrij te verkrijgen handdoeken, de rijbanen worden zorgvuldig gestrooid, overal vriendelijk personeel, bij een probleem komen ze direct langs (we hadden geen elektriciteit toen er een lamp stuk sprong), ...
Minder : 't is even zoeken naar de receptie en het restaurant (bevinden zich op de eerste verdieping en niet vlakbij de ingang.)
We hebben geen schoonmaak gezien, maar dit was voor onze short-ski niet nodig.
Wij hadden een 3-kamer huisje geboekt, maar deze bleken volzet. We kregen een 2-kamer appartement, dichtbij alles bij... maar wij zagen het niet zitten om in een zetel te slapen! De receptie heeft ons dan een kosteloze upgrade gegeven, nl. een huisje voor 7 personen, met 4 kamers! Dik in orde dus!
De skischool was een echte tegenvaller : wel Nederlands, maar niet motiverend!
20-1-2012
Al 5 jaar komen wij hier, naar volle tevredenheid. Echter, nu toch wat veranderingen die de reputatie van dit hotel niet ten goede komen:
- je vraagt gasten die 700 euro voor een huisje hebben betaald, niet om parkeergeld voor de parkeergarage.
- een nieuwe flatscreentv in het huisje is leuk. Maar neem dan ook een abonnement op NL zenders, daar er veel NL mensen zijn. 5 arabische zenders, Hindoestaans, Turks en Marokkaans?? Ik moet de eerste persoon daar nog tegenkomen, hoor! Dus, geen enkele NL zender meer, behalve BVN (vorige jaren nog NL 1 +2).
- Nog altijd geen internetmogelijkheid op het park. Geen computer voor gebruik. Wel zelf laptop meebrengen en dan in hoofdgebouw gaan zitten, voor 5 euri per 10 minuten!!