Aparthotel Astenstübchen**** in Winterberg-Neuastenberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Astenstübchen****

6,4
_
het hotel vanaf de straatkant

Beoordelingen Aparthotel Astenstübchen****

Winterberger Strasse 3, 59955, Winterberg-Neuastenberg (Sauerland)
Aparthotel Astenstübchen scoort een 6,8 uit 10, op basis van 138 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Astenstübchen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Astenstübchen**** in Winterberg-Neuastenberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 93 vakantiefoto's van Aparthotel Astenstübchen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Aparthotel Astenstübchen**** met andere accommodaties in Winterberg-Neuastenberg (Sauerland).

124 beoordelingen over Astenstübchen****

6,7
6,4
met partner, mei 2012
"Lekker uitgerust na een korte trip"
ben en monique
27-5-2012 we kunnen terugkijken op een heerlijke gastvrije omgeving het ontbijt was lekker en uitgebreid (broodjes/ yoghurt/ ei marmelade /allerlei kazen etc hmmm!) en de laatste avond heerlijk gegeten in het restaurant met lekker glaasje wijn
vele groetjes van Ben en Monique uit Almere aan iedereen daar voor de goede zorgen

"Leuk!"
d.wobo
21-5-2012 Onszelf getrakteerd via veiling op 2 overnachtingen met ontbijtbuffet. Nieuwsgierig het hotel binnen gestapt, vriendelijke ontvangst, bovenkamer afgeslagen en beetje bijbetaald voor appartement. Fijn veel ruimte en grote badkamer, apart toilet. Alles beetje gedateerd maar prettige sfeer en het was schoon. Tv alleen duitse zenders, jammer. Heerlijk gewandeld in de mooie omgeving. Eén keer 's avonds gedineerd, veel en lekker genoeg. Ontbijt prima. Wij waren heel tevreden met dit 'verrassinguitje' via veiling.

met partner, Mei 2012
"Astenstubchen........geen twijfel mogelijk !!!"
Wandy Gronouwe
21-5-2012 Hartelijk ontvangst door Willem.
Kamer en meubilair in goede staat. Dagelijkse werd de kamer schoon gemaakt + handdoekenwissel.
Astenstubchen ligt in een prachtige omgeving.
Personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Prijs/kwaliteitverhouding is o.k.
Ontbijt vanaf 's-ochtends 09.00 uur: kwalitatief zeer hoog. Op zondag-
ochtend was er zelfs de bekende Deutsche Schweinemett. Heerlijk !!!
Verder hebben wij ook 2 keer het diner gehad. Volop keuze, uit ca. 4 menu's.
Compliment aan de vrouw van Tom, een geweldig kookwonder.
En dat alles voor een betaalbare prijs.
Mensen die Astenstubchen een negatieve beoordeling geven, zou ik de volgende raad willen geven: ga in je eigen achtertuin zitten, koop bier bij de Aldi, en ga het "diner" halen bij de Mac. en blijf lekker thuis slapen.
Tom en crew: veel succes voor de toekomst, en wij komen zeker bij jullie terug.

Groetjes uit Brummen (Leuvenheim) van:

Marion & Wandy Gronouwe + hond Rex.

"Leuke omgeving"
van esch
15-5-2012 gezellig familie hotel aardige nederlandse eigenaar met leuk e duitse vrouw goede bediening ontbijt bordevol avondeten goed veel keuze horde
ook steeds een bel afgaan ben wezen vraagen wat het was , wasvan de
bordenverwarmer, kamers leuk schoon en elke dag schonen handdoeken echt voor herhaling .

ga zodoor tom en celie

"Niet echt geweldig................"
André
11-5-2012 Leuke locatie, zeker in de winter. Ontvangst door (te?) joviale barman, die zich gedraagt als de eigenaar , maar dit niet is ! Géén receptiebalie, maar een bar met enkele gasten en een kat. Kamer sober, wel schoon, te bereiken via veel trappen, gangen en halletjes. De barman geeft later aan altijd deze kamer eerst aan te bieden om zgn. upgrades te verkopen.

Consumptieprijzen hoog voor een dergelijke accomodatie. Diner acceptabel maar zeker geen uitschieter, als je aan tafel zit hoor je elke 3 minuten de magnetron bellen.

Ontbijttijd laat (vanaf 9.00 uur) wat door verslapen van de barman maar zo vanaf 9.30 uur wordt.

Géén echte rekening, maar een handgeschreven velletje en uitsluitend contante betaling......dit geeft te denken....

Géén 2e keer dus.

Niet voor herhaling vatbaar.

met partner, Apr. 2012
"Mooie omgeving"
hagen
15-5-2012 30 april t/m 5mei jl waren wij in hotel Astenstubchen.Aardige mensen, mooie kamer goed van eten en drinken, in het bijzonder het zeer
uitgebreide ontbijt.
De omgeving is prachtrig met veel mogelijkheden!

met partner, Apr. 2012
"Goed Beoordeeld"
Emmy en Piet
10-5-2012 We hebben het daar uitstekend gehad
De omgeving was super

met een groep, Apr. 2012
"Sfeervol hotel"
marian van der slui...
21-4-2012 Via een veiling hebben wij dit hotel geboekt. We zouden eerst naar hotel Rossel, maar deze annuleerde onze boeking wegens faillisement.
Dit hotel ligt vlakbij de skipistes. Het heeft een oude sfeer. Ontbijtkamer gezellig, ontbijt goed. Diner ook goed. Huiskamer met openhaard, nederlandse zenders op de tv, doet gezellig aan. Je kan hier ook gratis kegelen, is leuk om een keer te doen!
Mijn ouders hadden een standaand kamer met douche en balkon, en mijn man en ik een appartement: kamer met bank en stoelen, aparte slaapkamer ( wel klein) en daar achter de ruime badkamer met bad. Nadelen: de matrassen waren in beide kamers erg hard, en de tv kon maar 3 commerciele duitse zenders ontvangen ( maar uitgelaten). Voordeel:
we hebben kamers op dezelfde verdieping gekregen, zo konden mijn ouders makkelijk bij ons komen in ons eigen 'huiskamertje', dat is echt super. De kamers zijn schoon, wel onderhoud nodig, komt ook door eerdere gasten die kennelijk niet weten hoe een kantelraam open moet.

met partner, Feb. 2012
"Prima voor een weekend op de ski's"
L&J
19-2-2012 Heerlijk weekend gehad. Eenvoudig hotel, leuke mensen, perfect ontbijt en goed avondmaal.

Prima gelegen ten opzichte van de skigebieden Postwiesen (300m om de hoek), Winterberg (3km) en Altastenberg (5km)

met partner, Feb. 2012
"Astenstubchen ga zo door!"
Theo Rijtsma
9-2-2012 Afgelopen weekend geweest, Zeer goed bevallen. De eigenaar was vriendelijk. Het eten was goed te doen. Pistes waren top. Dit is zekers voor herhaling vatbaar. Uitbaters waren harstikke vriendelijk.

Ik zeg Hotel Astenstubchen ga zo door.