Hotel Berghotel Wiesemann** in Winterberg-Lenneplätze (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Berghotel Wiesemann**

_
Terras Berghotel Wiesemann (Winterberg-Lenneplätze, okt 2006)

Beoordelingen Hotel Berghotel Wiesemann**

Lenneplätze 3, 59955, Winterberg-Lenneplätze (Sauerland)
Hotel Berghotel Wiesemann scoort een 9,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Berghotel Wiesemann**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Berghotel Wiesemann** in Winterberg-Lenneplätze (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Berghotel Wiesemann** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Berghotel Wiesemann** met andere accommodaties in Winterberg-Lenneplätze (Sauerland).

13 beoordelingen over Berghotel Wiesemann**

9,6
9,6
alleenreizend, Apr. 2011
"Fantastisch"
harry
25-4-2011 zeer gastvrije ontvangst,schitterende wandelongeving,fantastisch eten,in een woord zeer aanbevelingswaardig

met vrienden, Feb. 2011
"Geweldig hotel"
Paula
9-2-2011 We komen graag weer, super vriendelijk eigenaren-familie hotel die er alles aan doen om je het naar je zin te maken!

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Perfect voor korte familiebreak"
Allard
29-1-2011 Wij gaan al een aantal jaren naar Wiesemann voor een korte wintersportvakantie. Het skigebied van Winterberg ligt op 5 autominuten van het hotel en biedt voldoende vertier voor 2 dagen. Langer niet, zeker niet voor de ervaren wintersporter. Het hotel is een voorbeeld van gastvrijheid. Wij en onze kinderen voelen ons thuis bij Jurgen en Michaela. Super eten, prima kamers en een faire prijs. Daarnaast een top omgeving als er veel sneeuw ligt. Wel voor rustzoekers en natuurliefhebbers, het hotel ligt afgelegen. Naast het hotel een hellling om vanaf tr sleeen, de langlaufloipe komt langs het hotel.

De familiekamer is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Het hotel is niet nieuw, maar biedt "Duitse degelijkheid".

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Berghotel Wiesemann** bij:

met partner, Okt. 2010
"Zeer aan te bevelen."
Cornelis
25-10-2010 Eigenaar en personeel spannen zich tot het uiterste in om het de gasten naar de zin te maken. Wat ons betreft is hun dat nu twee keer gelukt (van de twee keer dat we in hotel Wiesemann gelogeerd hebben).

met partner, Juli 2010
"Superleuke bestemming!!"
Tinneke
27-7-2010 Een superleuke bestemming met een fantastische keuken en heel vriendelijke uitbaters. Wij gaan zeker terug!!!!

"Dit is een super hotel. Super gastvrij."
L. Fütterer
27-5-2010 Zowel eigenaren als bediening was grandioos. Niets is teveel.

onbekend, Feb. 2010
"Fantastisch klein hotelletje."
Wendy
23-2-2010 Erg (kind)vriendelijk, zeer vriendelijk personeel, en lekker eten voor weinig geld.
Het hotel ligt ook erg mooi.
Het hotel ligt ongeveer 3 minuten van de skipisten vandaan(met de auto).
In 1 woord SUPER

"Zeker voor herhaling vatbaar"
van Enschot
8-8-2009 augustus 2009: schitterend weer in een prachtige omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar. Lekker rustig gelegen, kleinschalig hotel met een heerlijke keuken.
We werden in de watten gelegd door eigenaars en personeel.
Vele wandel- en mountainbikeroutes, lang en kort.

alleenreizend, Juli 2009
"Absoluut fantastisch!"
Anoniem
13-7-2009 Dit berghotel is absoluut een aanrader; heb het er fantastisch gehad. Wat een service; zo vind je het nergens meer!!! Heeft veel geregend de afgelopen dagen; men bood regenjas (ookal had ik die zelf mee) en de wasdroger direct aan. Goed verzorgd, uitgebreid ontbijt. En superviendelijke eigenaren en verdere medewerkers. Kamers schoon; en voorzien van satelliettelevisie (mocht je niet zonder tv kunnen). Enige minpuntje was het matras, dat zakte enorm door. Kamer voor een éénpersoonskamer best ruim. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen. En bij goed weer; heb je aan fantastisch uitzicht vanaf het terras.

Familie, Feb. 2008
"Geweldig hotel!"
jessica
12-10-2008 wij komen al jaren bij michaela en jurgen en dit jaar gaan we ook weer! gezellig, schoon en heerlijk eten. naar de piste is 10 minuten lopen, maar voor ons is de rust én de sneeuwhelling waar de kinderen fantastisch kunnen sleeen veel meer waard!

jos, jessica, jilles, jante en jouk