Hotel Landhotel Zur Post*** in Winterberg-Langewiese (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landhotel Zur Post***

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Landhotel Zur Post***

Bundesstraße 20, 59955, Winterberg-Langewiese (Sauerland)
Hotel Landhotel Zur Post scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhotel Zur Post***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhotel Zur Post*** in Winterberg-Langewiese (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landhotel Zur Post*** met andere accommodaties in Winterberg-Langewiese (Sauerland).

3 beoordelingen over Landhotel Zur Post***

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima Gasthof met persoonlijke benadering"
Helma Versteeg
27-2-2012 Dit is nog een echt gemutlich Gasthof! Eigenaar met vrouw zeer vriendelijk en niets is te veel. Kwam altijd even een praatje maken. Hier kun je nog op je pantoffels naar de eetzaal .....:) Mooie schone kamers. Wij hadden een familiekamer en deze was zeer ruim. Ligt mooi t.o.v. Piste Langewiese, maar ook skigebied Postwiese is vlakbij. Ligt nog wel een stukje van het centrum van Winterberg af. Ontbijt heerlijk met warme broodjes en diner 's avonds prima en afwisselend. Kortom: voor een weekendje weg een aanrader!

met oudere kinderen, Mei 2011
"Zeker een aanrader"
Fam. Den Hartog
15-5-2011 Wij hebben met ons gezin in dit Gasthof gegeten, nadat we in Hoheleye waren aangekomen. Er zaten verder geen andere gasten te eten, maar dit hebben wij niet als vervelend ervaren. Ons diner werd met zorg bereid, geen aparte dingen, maar echt heerlijk klaargemaakt. Vooral de Barlauchsuppe (kruidensoep) was superlekker. Een menu voor 13,50 euro is echt niets van te zeggen. Complimenten aan zijn vrouw, de kokkin. We werden niet op onze vingers gekeken en de eigenaar praatte gewoon heel gezellig met ons.

met een groep, Okt. 2010
"Heerlijk hotel"
Marcel van Vliet
18-10-2010 Prima hotel met een rustige ligging (heerlijk geslapen). Schone redelijk grote kamers met douche, toilet, tv en telefoon. De bediening is vriendelijk en voorkomend, eten is zonder meer goed te noemen en bovenal zeer betaalbaar.
Een aantal leden van ons gezelschap maakt regelmatig gebruik van dit hotel om toertochten met de auto of motor in de bijzonder mooie omgeving te maken, wat overigens ook deze keer de reden van ons bezoek was.