Hotel Jägerhof Winterberg*** in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Jägerhof Winterberg***

27 mei 2012

aangezicht hotel

Beoordelingen Hotel Jägerhof Winterberg***

Am Langen Acker 1, 59955 , Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland)
Hotel Jägerhof Winterberg scoort een 9,0 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jägerhof Winterberg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jägerhof Winterberg*** in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Jägerhof Winterberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Jägerhof Winterberg*** met andere accommodaties in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland).

22 beoordelingen over Jägerhof Winterberg***

met partner, 2012
"Genoten tijdens de kerst"
mar
2-1-2012 Wij waren hier met de kerst! eten was fantastisch en ondanks het baggerweer hebben wij ons uitstekend vermaakt.
Een aanrader!
Prijs/kwaliteit dik in orde.

Familei Kielman-Vos

"Fantastisch , eentje om terug te toen"
Rudy en Myriam / Bo...
16-8-2011 wij zijn juist terug van 3 dagen Winterberg. Bij Cor en Antoinette is het prettig verblijven. Heel verzorgde kamers, in half pension krijg je lekker 3 gangen menu. Het ontbijt is uitstekend. De drankprijzen zijn heel budget vriendelijk en de wijn is lekker + het zijn 1 L flessen (prima meegenomen voor de prijs van 18 €)
Wij gaan zeker nog terug.

"Niet de eerste keer!"
Mary_en_Jan
11-8-2011 Ook nu weer tot volle tevredenheid genoten in dit hotel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Jägerhof Winterberg*** bij:

"Super weekend"
ellen
12-6-2011 net terug van een heerlijk weekendje ontspannen in het Sauerland.
Bij Cor en Antoinette van Hotel Jägerhof hebben we genoten van een geweldige kamer, drankjes en natuurlijk de inmiddels befaamde schnitzels.
Tot een volgende keer

met partner, Mei 2011
"Gezellig hotel en heerlijk eten"
Bert en Antoinette
9-5-2011 Heel gezellig en knus hotel waar ze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. Ook voor het eten kun je hier goed terecht. Nette kamers en een heel gezellig restaurant. Op loopafstand van Winterberg {goed te doen}.
Leuk dorpje met vakwerkhuizen en huizen van leisteen.
Complimenten aan Antoinette voor de gastvrijheid en aan Cor de kok. Ook het personeel is erg klantvriendelijk. We komen vast nog een keer terug.

met vrienden, Feb. 2011
"Een prachtige plek"
J. de Vries
25-2-2011 Een fantastische plek om er een paar dagen tussen uit te gaan.
Het eten is er zeer goed.We hegbben er erg van genoten en de prijs valt mee.
Ook zijn de kamers er erg goed verzorgt.
Alleen hadden wij de pech dat we een hele kleine badkamer hadden, maar dat wisten we van te voren.
Kortom een pluim voor de Jägershof. en voor de gast vrouw en heer.
grotjes Jan en Corry

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Een absolute aanrader"
i.m. hermans
10-2-2011 Wij hebben Villa Sonnental (ligt iets boven het hotel)gehuurd afgelopen weekend en hebben enorm genoten in dit sfeervolle huis.
Volledig ingericht en voorzien van alle luxe.
Een echte aanrader voor diegene die van rust, comfort en wintersport houdt.
Winterberg ligt 3 km. verderop en is prima te bereiken met eigen vervoer.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Fantastisch"
Hennie vd Dam-Roubo...
5-12-2011 Elkeringhausen Winterberg, geweldige accomodatie vooral het appartement waar wij een aantal dagen in de winter verblijven.
Cor en Antoinette fantastische mensen, wij kijken er weer op terug en december gaan we weer.

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch, Gastvrij en Heerlijk!"
Ruud Jonkers
12-8-2010 Heerlijk in een oase van rust,
Enorm gastvrij en het eten is voortreffelijk!
Op naar de 4e keer;)

Cor en Antoinette ga zo door!
Groetjes de jongens

met partner, Jan. 2010
"Gezellig hotel! lekkere schnitzels!"
R. Bruin
20-1-2010 Wij zijn 14-01-'10 tot 16-01-'10 geweest. Binnen 10 minuten met de auto bij de piste. Mooie ligging, mooi hotel en vooral een gezellig en huiselijk interieur. Heerlijk, dat als je terugkomt je aanschuift bij het 3-gangen diner. Antoinette en Cor (eigenaars) zijn zeer geastvrij en weten hoe je een hotel moet runnen! We werden gastvrij ontvangen, Cor maakt o.a. heerlijke schnitzels en we kregen tandpasta en tandenborstels, die waren we vergeten. Volgende keer komen we weer langs, misschien een keertje in de zomer.

Groeten Ronald en Esther