Bed and Breakfast Am Knittenberg in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Am Knittenberg

27 mei 2012

Bed and Breakfast Am Knittenberg Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland)

Beoordelingen Bed and Breakfast Am Knittenberg

Am Knittenberg 1, 59955, Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland)
Bed and Breakfast Am Knittenberg scoort een 8,7 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Am Knittenberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Am Knittenberg in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Am Knittenberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Bed and Breakfast Am Knittenberg met andere accommodaties in Winterberg-Elkeringhausen (Sauerland).

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Am Knittenberg

met partner, Mei 2012
"Goede plek voor ontspanning en rust!"
Dick van Bemmel
18-5-2012 Bed en Breakfast Am Knittenberg is zeer goed aan te bevelen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ontbijt super meer dan genoeg te eten.
Kamer is zeer schoon en mooi ingericht.
Sfeer in huis is zeer goed.

met partner, Mrt. 2012
"Uitstekend vermaakt"
Bert
23-4-2012 We zijn vorige week een lekkere midweek in B&B Am Knittenberg geweest.
Na een prima ontvangst de spullen naar onze kamer gebracht. Zag er allemaal prima uit. De kamer was lekker ruim en het grote bed lag uitstekend.
Ook de badkamer was dik in orde.Omdat ik 's ochtends niet ontbijt maar mijn vriendin wel hebben we voor 1 persoon ontbijt geboekt.Ik lust wel graag een kopje koffie 's ochtends en ook dit was geen probleem.Bij de eindafrekening werd de koffie zelfs aangeboden van het huis. Nog bedankt hiervoor.Het hele b&b lag er netjes, schoon en verzorgd bij. De ligging van de b&b is ook prima. slechts 3 Km van Winterberg af.Wandelen kan uitstekend in de omgeving, er zijn een paar mooie routes uitgezet die zeker de moeite waard zijn. Al met al hebben wij een paar heerlijke dagen gehad en we zouden zeker nog wel een keer terug willen komen bij Am Knittenberg.

met een groep, Dec. 2011
"Ontspannende omgeving, prima bb!"
Nanne de jong
31-12-2011 Deze b&b voor de tweede keer bezocht. Op 3 minuten van winterberg af. Ontspannende ligging (weinig tot geen verkeer). Kamer zijn ruim, schoon en al het noodzakelijke is aanwezig. De eigenaars zijn zeer enthousiast en vriendelijk. Ontbijt is prima: ruime keuze en variatie. De prijs is prima in verhouding. Al met al: ik ben zeer tevreden en kom graag terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Am Knittenberg ...

met partner, Dec. 2011
"FANTASTISCH ! Aanrader !"
Bert & Anneke
7-12-2011 Wat een mooie accomodatie in een rustig gebied. Net buiten het toeristische Winterberg. Er is veel te doen, veel te zien. Ze zijn enorm gastvrij. Corno & Marleen doen hun uiterste best en ze zien gewoon waar je voor komt (ontspanning). Ze hebben interesse in de gasten en respecteren ze. De kamers zijn ruim en brandschoon. Bedden slapen perfect ! Enig dat schaaltje met lekkernijen (pepernoten strooigoed) en de ruimtes zijn erg sfeervol (herfstafereeltjes en nu waren ze de kerstaferelen aan het opzetten). Ontbijt was zeer luxe. Alles aanwezig !
Buitengewoon goed. Voor herhaling vatbaar !

met partner, Nov. 2011
"Schoon zeer gehorig en sfeerloos"
cees
5-12-2011 er waren slechts 2 kamers bezet en ook wij hebben alles meegekregen
van onze medegasten
dus ruime schone kamers zeer gehorig en zeker nu in adventstijd heel sfeerloos
en ondanks dat we een aanbieding via zo'n
veiling hadden is am knittenberg voor ons niet voor herhalingvatbaar...

met partner, 2011
"Toppie"
Jose en Hein Strijk...
15-11-2011 We zijn van 9 tot 11 nov am knittenberg geweest en we moeten zeggen dat het ons erg goed bevallen is. De eigenaars waren geweldig, ze lazen de wensen gewoon van je gezicht af. De kamers waren er schoon, en het ontbijt was super
Een aarrader voor mensen die graag wandelen, er zijn hele mooie routes uitgezet
In een woord geweldig

met partner, Nov. 2011
"Netjes maar wat sfeerloos"
r_ram
18-11-2011 De kamers zijn netjes en zeer schoon maar onvoldoende verwarmd. We hebben het koud gehad. De mooie hal met trappen vonden wij gehorig. Laatkomers halen je daarmee uit de slaap. Mogelijk doordat onze kamer aangrenzend de trappen lag. Het ontbijt is met voldoende keus en de producten zijn van goede kwaliteit.
Al met al is het een schoon en net maar de kamers en het hotel vonden wij wat sfeerloos. De eigenaren zijn vriendelijk maar kan mij verder niet vinden in de lovende woorden van de andere recensies. Al met al: net maar sfeerloos.

met partner, 2011
"Een keer was genoeg."
MMM
1-11-2011 Zeker geen value for money! Uitgaande van een kamerprijs waar het ontbijt nog bij komt, ben je in een hotel in Winterberg goedkoper en ook beter af. Bv. geen TV op de kamers, OV-pas is leuk als je 's avonds niet later dan 7 uur buiten de deur wilt zijn (laatste bus vanuit Winterberg gaat om 19.00 uur), ver van de skipiste's weg, je moet voor avondeten altijd de deur uit..
Ontbijt is wel OK!
Meeste mensen die zeer positief gereageerd hebben, hebben ongetwijfel een aanbieding geboekt, waardoor de prijs / kwaliteit verhouding heel anders komt te liggen.

met partner, Okt. 2011
"Fantastisch"
Ria
3-11-2011 Mijn algemene indruk is, marleen en corno zijn hele aardige en vriedelijke mensen.Niets is hun teveel.
Ontbijt was eenvoudig maar ontzettend goed verzorgd.De kamer was ook geweldig,niks om op aantemerken. We gaan zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super vriendelijke en zeer behulpzame ontvangst."
Hans Sr
2-11-2011 Zeer schoon en niet alleen vriendelijk als je binnenkomt maar ook tijdens ons driedaagse verblijf.
Kamers ruim genoeg, ook het ontbijt was zeer goed verzorgd.
Goede afsluitbare ruimte (verwarmd) voor je fiets , ski en/of snowboardspullen op te bergen.
Ook wat erg fijn is dat erg voor zo'n klein hotel een lift aanwezig is.
Hoop dat ze zo door gaan want ze zijn pas dit jaar daar gestart, we komen zeker volgend jaar weer terug.

1 2 3 4 5 volgende