Beoordelingen Hotel Landhotel Altastenberg***

24 mei 2013

Landhotel Altastenberg***
Beoordelingen Hotel Landhotel Altastenberg***
Astenstraße 8, D-59955, Winterberg-Altastenberg (Sauerland)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landhotel Altastenberg*** in Winterberg-Altastenberg (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landhotel Altastenberg*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Landhotel Altastenberg scoort een 8,1 uit 10, op basis van 119 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landhotel Altastenberg*** in Winterberg-Altastenberg (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landhotel Altastenberg***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Landhotel Altastenberg*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 132 vakantiefoto's van Hotel Landhotel Altastenberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landhotel Altastenberg*** met andere accommodaties in Winterberg-Altastenberg (Sauerland).

116 beoordelingen over Landhotel Altastenberg***

met partner, Mei 2013
"Prima hotel, kom zeker keer terug...."
Leo_Elze
19-5-2013 Hotel ligt prima tov wandelroutes, skipistes en dichtbij Winterberg.
Kamer: Schoon en netjes, wel beetje gehorig.
Tv met veel zenders, nog geen BVN maar daar word aan gewerkt vertelde de eigenaar.

Eten:
Ontbijt: prima, met zelfs zalm en bubbels!
Diner: wij hebben mixed grill genomen, erg goed!

Binnenkort gaan ze ook vis serveren in het restaurant, en het kreeften aquarium is er al....

Kortom prima dagen gehad en wij gaan zeker een keertje terug!

met partner, Mrt. 2013
"Top locatie en super service!!"
Robin
14-3-2013 Vanaf het eerste moment een super indruk van deze locatie. Personeel spreekt Duits maar verstaat goed Nederlands. Nederlandssprekend personeel ook aanwezig. Enorm vriendelijk en behulpzaam vooral als je onbekend bent in de omgeving. Wij wilde ipv 11 uur om 16 uur uit checken omdat we nog wilden douchen na het snowboarden. Dit was geen probleem en was volledig kosteloos. Voor het hotel is een leuke piste maar op 3 km afstand ligt een wat groter gebied. Makkelijk met de auto maar ook met de bus, wat je 1 keer in het uur gratis kan pakken met een kaartje van het hotel. Kamers en inrichting zijn inderdaad een beetje gedateerd maar wordt goed schoongehouden en de douche zelf is top.

met partner, Mrt. 2013
"Top locatie voor het Winterberg skigebied"
Pascal Frehé
8-3-2013 Vanuit dit hotel is het heel makkelijk alle skigebieden aan te doen die behoren bij het skigebied van Winterberg. Slechts één skipas nodig voor een uitgebreid skigebied.
Tegenover het hotel ligt een best aantrekkelijke skigebied om mee te beginnen en je "op te warmen.

"Wordt gerenoveerd"
W. K.
10-3-2013 Wij hadden een nog niet gerenoveerde kamer en badkamer, behoorlijk gedateerd, maar werd heel schoon gehouden. Ontbijt zeer goed, diner voldoende. Gezamenlijke ruimte aan de kleine kant, niet altijd een plekje. Wifi op de kamer kan niet, is volgens de eigenaar technisch niet mogelijk?? Service uitstekend.

met vrienden, Feb. 2013
"Zeer mooi hotel met heerlijk eten!"
K.
18-3-2013 Wij zijn hier vorige week geweest met zijn vieren. Prijs/kwaliteit van dit hotel is zeer goed. Heerlijk eten. Een echte aanrader!!!

met partner, Feb. 2013
"Voor een paar dagen super gehad!"
lindsay
17-2-2013 Wij zijn er 3 dagen geweest. Wij kwamen voor het skieen. Een super fijne hotelkamer gehad met een heel fijn bed! Badkamer wat gedateert maar daar kijk je doorheen. Als de douche maar goed was en dat was die! 1 keer gegeten savonds in het hotel niet zo super veel keus. Het ontbijt was goed verzorg. Het skieen hebben wij de eerste dag gedaan in altastenberg zelf piste zat tegenover het hotel top locatie. Piste waren niet allemaal open maar voor een halve middag hebben wij ons goed vermaakt. De andere 2 dagen zijn wij naar winterberg geweest daar zijn meer pistes en waren allemaal open auto konden wij gratis parkeren. Je kan ook gratis met de bus. Winterberg ligt op ongeveer 10 min van het hotel dus goed te doen. Wij zouden zo weer naar dit hotel gaan service was goed. We wilde extra dekens en werden zo gebracht en konden later uitchecken zodat we toch nog een halve dag hadden daar.

met vrienden, Jan. 2013
"Heerlijk hotel op een zeer goede locatie"
daniëlle
4-2-2013 Prima verzorgd hotel dat door de nieuwe eigenaar goed onderhanden wordt genomen, overigens hebben we daar totaal geen last van gehad. Ontbijt zeer uitgebreid, en ook over het diner niets te klagen! Vriendelijk personeel en schone kamers. Perfecte ligging t.o.v de pistes, met het gratis buskaartje van het hotel zat je met 2 bushaltes op de pistes in winterberg. De matrassen waren helaas erg slecht, maar dit wordt allemaal vervangen door de nieuwe eigenaar. Kortom wij komen hier zeker nog eens terug!! groetjes familie de Ridder

met jonge kinderen, Jan. 2013
"Prachtige locatie!"
Heidi
23-1-2013 Een prima hotel met zicht op de piste! Ontbijt is goed verzorgd en het personeel super vriendelijk. 's Avonds een heerlijke grillteller gegeten voor een goede prijs. Alles heel gemoedelijk en zeer kindvriendelijk.

met partner, Jan. 2013
"Leuke tijd beleefd"
Greg
20-1-2013 leuk hotel, eenvoudige maar nette kamers. Wel redelijk gehorig. Ontbijt niet heel uitgebreid maar wel goed. Erg vriendelijk personeel. Nederlands management, sinds 21 dec 2012. Hotel ligt tegenover de aantal kleinere pistes van het dorpje Altastenberg. Huren van skies hebben we tegenover het hotel gedaan. Je krijgt een pasje waarmee je gratis met de bus mag rijden. Met de bus zijn we steeds naar de pistes van Winterberg gegaan, dit is een paar km rijden.

met vrienden, Jan. 2013
"Perfect hotel aan de piste"
Ronny
21-1-2013 Goed hotel met vriendelijk personeel. Perfect ligging als je wil gaan skieën,de weg over steken en je staat al op de piste. Wij waren hier met 15 personen en het is voor ons super geregeld,van avond eten tot ontbijt.Dit hotel is zeker een aanrader zowel voor de zomer als in de winter !! En de kamers zijn ook goed

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?