Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)*** in Winterberg-Altastenberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)***

_
vooraanzicht hotel

Beoordelingen Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)***

Astenstraße 8, 59955, Winterberg-Altastenberg (Sauerland)
Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)*** in Winterberg-Altastenberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)*** met andere accommodaties in Winterberg-Altastenberg (Sauerland).

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Landhotel Altastenberg (vh. Landhotel Mörchen)***

met partner, Mei 2012
"Graag nog een keer heen ..................."
André
11-5-2012 Leuk hotel waar hard aan gewerkt wordt ter modernisering, vriendelijk personeel, behulpzame eigenaar (NL). Mooie grote kamer met zitje en ruime badkamer, flatscreen TV.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fijn hotel"
fam.Maas
2-5-2012 Wij waren hier een lang weekend met een klein kind van 1 jaar. We hadden een grote mooie kamer en erg schoon. Het hotel ligt in het plaatsje Altastenberg aan een weg en als je die oversteekt sta je gelijk bij de wandelroutes en de piste. Je zou ook goed kunnen mountainbiken of wielrennen. In de kelder van het hotel zou je je skies of fietsen kunnen neerzetten. Ontbijt was prima, personeel vriendelijk, avondeten niet gedaan maar wel begrepen van anderen dat het prima is. Al met al een prima hotel en willen ook nog is terugkomen, maar dan in de winter. Enige nadeel vonden we dat er geen speelhoek was voor de kleine.

"Aanrader"
peter
30-4-2012 Dit hotel een aanrader. De ligging is uniek, je kunt tegenover het hotel diverse wandelroutes nemen .
Eten was heerlijk en meer dan genoeg. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
Onze kamer was groot en badkamer was nieuw met alles wat je nodig hebt, en werd iedere dag schoongemaakt
Bedden zijn goed.
Het hotel is pas een half jaar in andere handen overgegaan, en er wordt zo te zien hard aan gewerkt om alle kamers te renoveren
we zijn er 4 nachten geweest, en komen zeker terug.

"Een verademing"
Angela
20-4-2012 Wat een heerlijk hotel is dit. Prachtig gelegen aan de pistes en de wandelroutes. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Dit geldt zeker ook voor de eigenaar. Eten van zeer goede kwaliteit. We waren hier 4 nachten en komen zeker met veel plezier terug.

"Prachtige lokatie"
Ben en Helma
16-4-2012 we hebben een zeer fijn weekend gehad in het Hotel ,goede service,een zéér nette kamer ,zeer schoon en we hebben geweldig gegeten ,ook het ontbijt was perfect,personeel heel vriendelijk en behulp zaam,de ligging is formidabel ,er lag geen sneeuw maar we zaten aan de piste,Winterberg vlakbij en de Khale asten,een zeer goed plekje om zeker nog eens terug te komen!!!

"Heerlijk ontspannen"
Marten
10-4-2012 Een ideaal uitgangspunt voor lekkere wandelingen.
Zeer vriendelijk en gastvrij, behulpzaam personeel.
Eten was heerlijk, zowel diner als ontbijt. Ruim voldoende qua hoeveelheden.
Kamers zijn wel erg gehorig.
Wifi is niet in het hele hotel te gebruiken.

met partner, Apr. 2012
"Gezellig hotel met goede service"
sandra_callaghan
11-4-2012 Leuk hotel met Nederlandse eigenaar. Ruime kamers met goede bedden, goeie service van het personeel. Badkamers kunnen beter. Ontbijt is goed en degelijk. Altastenberg is zonder sneeuw uitgestorven en bijna alles is dicht. Winterberg is eigenlijk ook saai zonder sneeuw....Helaas ook niet al te best weer gehad, wat ten koste gaat van een goeie wandeling. Tevens op de heenreis een auto-ongeluk gehad, maar bij aankomst werden wij direct goed opgevangen door de eigenaar en we konden nog terecht voor avondeten op de valreep...De volgende dag heeft het personeel ons geholpen met het zoeken van een garage en het uiteindelijk zelf opkalefateren van de auto....Bedankt daarvoor!!!

met partner, Apr. 2012
"Goed, ga zeker nogmaals heen"
Hans
4-5-2012 Prijs / kwaliteit verhouding goed
Super schoon
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam

"Even tot rust komen"
johanna jansen
7-4-2012 een leuk en mooi hotel met zeer vriendelijke mensen.
een goede plek om in deze tijd even tot rust te komen.
mijn man heeft een operatie achter de rug waardoor hij niet zoveel meer kan eten en er werd op een vriendelijke manier aan meegewerkt en begip getoont.
kan niet anders zeggen dan dat het een plekje is om zeker nog eens terug te gaan.
de kamer die we hadden was groot en een grote badkamer met douche en bad, wat wil je nog meer.
netjes elke dag je bed opgemaakt en werd netjes bijgehouden.
de eetzalen waren netjes en schoon en leuk ingericht met voldoende plek en ruimte.
de bediening waren zeer aardige dames en een heer en niets wat je vraagt is teveel.
het eten was erg lekker en smaakvol een compliment waard.
kan niet anders zeggen dan dat het een goed hotel is.

met vrienden, Mrt. 2012
"Never again"
Spijkerman/van deve...
1-4-2012 Blij met veiling,
Bij aankomst super vriendelijk ontvangst van Martin de eigenaar.Goede informatie gehad over de uitstapjes, maar vraag niet teveel hierover, dan wordt hij wat kort af.
De eigenaar wil graag dat je hem netjes aanspreekt, want op het moment dat je hem vroeg of hij wilde "bellen "voor de reservering naar de Warsteinerfabriek, vertelde hij dat bellen in het Duits blaffen betekent en hij graag het woord anrufen hoort. Bij aankomst hebben wij gevraagd naar een kamer met een mooi uitzicht, ach leuk dat was geen probleem en volgens hem waren dit de mooiste kamers. Helaas dit bleek niet zo te zijn, het was oud en er moest waarschijnlijk nog het een en ander aan gedaan worden, bijv. de douche had nog een douchegordijn en na het douchen alles op de grond tot in de kamer op de vloerbedekking was nat!!!!
Sauna: een hok meer was het niet, zelfs een dompelbad was niet aanwezig.Avondeten was onduiits, 1x blazen, schnitzel weg!

1 2 3 4 5 6 volgende