Hotel Haus Duden**** in Wesel Duitsland beoordelingen 6.8 | Zoover

Hotel Haus Duden**** Wesel

Beoordelingen Hotel Haus Duden****

Konrad-duden-strasse 99, 46485, Wesel
Hotel Haus Duden scoort een 6,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Haus Duden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Haus Duden**** in Wesel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Haus Duden**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Haus Duden**** met andere accommodaties in Wesel.

13 beoordelingen over Haus Duden****

6,3
5,9
met partner, Mei 2012
"Niet aan te bevelen, buiten mooier dan binnen"
Cor en Linda van Do...
20-5-2012 Buitenkant ziet er chique en zeer verzorgd uit, binnen liepen de mieren door onze kamer. Bij beide dagen aan het ontbijt was er geen ruimte in de zaal. Mensen liepen geïrriteerd met hun bord in de hand te zoeken naar een tafel. Onnodig omdat er toch bekend is, hoeveel mensen er in het hotel verblijven. Keuze was ruim voldoende, jammer dat er geen vers fruit was (appel e.d.). Duurde te lang voordat de tafels afgeruimd werden, waarschijnlijk door onderbezetting.
Verder heb ik nog nooit zo`n ongeïnteresseerde, kauwgom-kauwende, niet klant-vriendelijke receptioniste meegemaakt. Heb hetzelfde werk maar als ik mijn gasten zo behandel, moet ik waarschijnlijk nog dezelfde dag op zoek naar een andere baan. "Goede reis"of "Tot ziens"is wel het minste wat er gezegd kan worden, bij uitchecken. Nee, in ons geval niet "tot ziens""

"Goede uitvalsbasis"
Bleach
7-8-2011 Prachtig hotel om te zien, met een mooi aangelegde tuin. De kamers zijn aan de kleine kant en (bij ons) was geen bad aanwezig. Personeel is over het algemeen zeer vriendelijk. Er was geen keuze mogelijk bij het avondeten dat bij het arrangement (voordeeluitjes, 74,50 p.p.) kwam, als je geen arrangement hebt, is er ruime keuze. Het ontbijt was heel erg goed. Veel keuze, o.a. zalm, brie, gehaktballetjes, spek, worstjes en vers fruit en constant aangevuld. Ook was er keuze uit allerlei verschillende broodjes. Als het hotel drukbezet is, is er 's avonds een barbecue voor 15,= p.p. met salades en zoveel je eten wilt. Er is een rokersbar en niet rokersbar. Het hotel ligt zeer afgelegen. Lopen vanuit het hotel naar het centrum van Wesel is geen optie voor 'nietwandelaars', fietsen en met de auto is goed te doen. Met de auto doe je er ongeveer tien minuten over. Parkeren in een parkeergarage in Wesel kost 3,= per dag, daarbuiten kost niets.

met partner, Feb. 2011
"Nooit meer!!!"
G.
28-3-2011 Haus Duden in Wesel valt heel erg tegen. De bediening is waardeloos en de prijzen zijn verhoudingsgewijs erg hoog. Je betaalt voor een glas eiswijn maar liefst 6 euro! Bovendien een aperitief aan de bar gebruiken is niet erg gezellig. Het personeel heeft het te druk met het kletsen met elkaar. De gasten worden gemakshalve maar even vergeten. Het diner stelde niet veel voor, hele grote borden met hele kleine porties. Nee het is ons bar tegengevallen en we gaan zeker nooit meer terug!

met oudere kinderen
"Prima"
van der Kaaij
9-8-2009 Fijn hotel
Perfect ontbijt, heerlijk eten, vers fruit op de kamer.
Voor de hond eten en drinkbak.
Bal voor de hond.
Enig nadeel, weinig personeel vooral bij de receptie.
Geen airco waardoor je de raam open moet zetten.
Geen oog dicht gedaan door de warmte en muggen.

"Mooie vakantie voor geld"
Jos Huibers
24-7-2009 Wij kochten deze korte vakantie op ebay voor een uitzonderlijke prijs.
De ontvangst en de hulpvaardigheid van alle personeelsleden is uitzonderlijk goed. Ook het eten viel goed mee, wij konden op het terras eten, anders is het spijtig dat het niet kan doorgaan in het mooie restaurant. De omgeving is echt geschikt voor fietsliefhebbers.

"Paasweekend heel goed bevallen"
Hans en Marie-Jose
12-4-2009 Met een kortingsbon via Ebay hebben we het weekend doorgebracht in Haus Duden. Voor Euro 10 per dag hebben we een grotere kamer gehad met uitzicht op bos (aanrader!). Onvangst was goed. De kamer in het nieuwe gebouw was ruim ingericht en netjes. Er was vers fruit op de kamer en een fles mineraalwater. Het ontbijt was goed verzorgd en ook het diner (als onderdeel van de waardebon) smaakte goed. De ontspanningsmassage van 20 min p.p. was zo voorbij. Er is sauna aanwezig maar de rustruimte is met 3 ligstoelen redelijk beperkt. Dit hotel is een aanrader. Van de stad Wesel moet je je niet te veel voorstellen (weinig historie) maar in de omgeving kun je prachtige fietstochten maken.

"Helaas een tegenvaller!!!!"
jans
14-10-2008 persoonlijk een tegenvaller, het onthaal was maar zeer nors, een kamer voor 2pers., helaas alles voorzien voor 1pers., was wel zeer snel opgelost!
het eten vond ik een echte tegenvaller, maar 1 menu, zonder keuze van vis of vlees!, eten niet in het mooie restaurant , maar in de stube!!
en het hotel vond ik echt een tegenvaller, er werd niet bijgevuld, tafels stonden nog vol van vorige mensen, fruit dat er gesneden lag, was helemaal uitgedroogd, neen we hadden waarschijnlijk pech, maar ik ga er niet meer naar toe!

met vrienden, Aug. 2008
"Lekker hotel"
Joke
5-2-2011 Dit hotel is een fijne plek voor een apar dagen. Het ontbijt en diner (op het terras , heerlijk) waren zeer goed. De kamer was erg heet, airco en horren zijn noodzakelijk, misschien inmiddesl aangebracht.
We hebben nog heerlijk gefietst in de omgeving, een aanrader.

Elma
14-7-2008 Wij zijn 3 dagen in Hotel Haus Duden geweest, leuk hotel in omgeving waar je leuke uitstapjes kunt maken. Het ontbijt was goed verzorgd en het diner was voortreffelijk. Genoten van een heerlijke massage. Vers fruit en mineraalwater op de kamer. Wij gaan zeker nog eens terug voor weer zo'n fijn arrangement.

Familie
Lilian Füsers
18-6-2008 Wij zijn 3 dagen in Haus Duden geweest. Wij hebben het prima naar onze zin gehad. De kamers waren ruim en netjes ingericht. Enige min puntje op de kamers was da er geen koffie en thee faciliteit was. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en het avondeten erg lekker. Zeker de moeite waard en vele uitstapmogelijkheden in de omgeving van Wesel.