Vraag en Antwoord over vakantie in Sundern in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online

Vraag & Antwoord Sundern

Cultuur
Omgeving
Sfeer
Sundern

Eigenaar / hotelhouder (2 reacties)
Hotel Panoramablick Wildewiese***
fam. Haaksbergen
6-5-2010
Wie weet wie de eigenaar van dit hotel is? Ben namelijk benieuwd wie het hotel tunt en sinds wanneer. Ben ooit in het hotel geweest, ongeveer 8 jaar geleden. Ben benieuwd of het hotel nog steeds door dezelfde mensen wordt gerund. Wie kan mij deze vraag beantwoorden.

S. Bosman
15-6-2010
Voor zover ik weet word het momenteel nog gerund door Hans en Gitta, ken je hen? vriendelijke groet,

Jessica
18-8-2010
Hallo, Nee, deze mensen ken ik niet. Op het moment dat ik er ben geweest, waren er waarschijnlijk andere eigenaren. Die waren van oorsprong afkomstig uit Neede, meende ik. Maar volgens mij heetten zij geen Hans en Gitta. Ik hoop dat er nog meer reacties komen op mijn gestelde vraag. Groeten en bedankt voor uw reactie

Wat een heerlijk ontspannen hotel (0 reacties)
Hotel Sunderland(Sauerland)****
Henriëtte van Hoven-Schreuder
12-1-2010
Ja..... wij hebben genoten, met de kerstdagen, de kamer perfect verzorgd, heerlijke bedden mooie badkamer bed-en badgoed in orde en bij de sauna, met een schitterend uitzicht op 't dorp, voldoende badhanddoeken. Iedere avond was weer een verrassing hoe de tafel gedekt was en 't diner en ontbijtbuffet waren goed verzorgd, en lekker! De tripjes, de wandelingen en fakkeltocht waren voor alle gasten een succes, wij zijn 5 nachten verwend in dit heerlijke hotel,veel dank aan alle medewerkers en in het bijzonder aan de( Hollandse) hotelmanager, die hoogstwaarschijnlijk nu vader is geworden.