Hotel Kempe Komfort*** in Solingen Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Kamer

Beoordelingen Hotel Kempe Komfort***

Caspersbroicher Weg 3, 42697, Solingen
Hotel Kempe Komfort scoort een 7,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kempe Komfort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kempe Komfort*** in Solingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Kempe Komfort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Kempe Komfort*** met andere accommodaties in Solingen.

4 beoordelingen over Kempe Komfort***

6,3
met vrienden, Sept. 2011
"Ideaal voor treinliefhebbers ;-)"
MJW
22-9-2011 Vriendelijk personeel. Kleine parkeergarage onder het hotel maar buiten ook voldoende ruimte om te parkeren aan de straat om de hoek van het hotel. Kamer klein, eenvoudig maar wel schoon. Televisie is aangepast aan de kamer en beeld is wel heel erg klein. Eén bed was helaas wat 'doorgelegen' waardoor er een kuil was ontstaan. Ontbijt eenvoudig maar zeker voldoende. Geen restaurant en er is ook geen restaurant in de buurt. Bij kamer aan de voorkant één heel groot nadeel: de treinen lijken wel door de kamer te rijden. Met dichte ramen gaat het wel beter, maar dan wordt het te warm en benauwd op de kamer. Bergisches Land is een prachtige omgeving en wij hebben het daarom toch erg naar ons zin gehad. Vooral de wegen binnendoor naar de steden in de omgeving zijn aan te raden om iets van de prachtige omgeving te kunnen zien. Navigatie op snelwegen altijd vermijden en dan genieten maar.

"Leuk voor een nachtje"
w v iersel
5-7-2011 wij zijn een weekend in dit hotel geweest, er is alleen ontbijt te krijgen geen avondeten. het ontbijt is erg goed voor prijs. personeel erg vriendelijk en behulpzaam. jammer dat we een rokers kamer kregen op de begane grond langs het spoor, was erg gehorig!
verder is het ver weg van het grote centrum in het kleine centrum 10 min. loopafstand is weinig te beleven. op zondag alles dicht.

met jonge kinderen, 2010
"Schoon, eenvoudig, aardig personeel"
Hans van Stee
17-9-2010 Het hotel ligt ligt langs de rails en er komen dus regelmatig treinen langs. Wij hebben hiervan op onze kamer niks gemerkt. De kamer was netjes. Het ontbijt was prima. De mensen bij de receptie zijn buitengewoon vriendelijk.

met partner, Nov. 2009
"Prima voor een weekendje"
jennie
29-11-2009 keurig net hotel schone kamers vriendelijk personeel heerlijk ontbijt
komen zeker terug