Pension Waldstube in Simmerath Duitsland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online

Beoordelingen Pension Waldstube

23 februari 2012

Groepsaccommodatie Waldstube

Pension Waldstube scoort een 9,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Waldstube? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Waldstube in Simmerath, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Pension Waldstube vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Pension Waldstube met andere accommodaties in Simmerath.

20 beoordelingen over Waldstube

met vrienden, Jan. 2012
Perfecte locatie voor een weekendje weg
Martijn Pennings
31-1-2012 Al jarenlang gaan we elk jaar met een vriendengroep op vakantie of een weekendje weg, en dit is veruit de beste lokatie tot nu toe. Vriendelijke Nederlandse gastheer en -vrouw, een mooie bar en grote eetzaal met jukebox (ook om ipods op aan te sluiten), eigenzinnige inrichting met cowboy/paarden-thema. Schone kamers, bijna allemaal met badkamer en compleet uitgeruste restaurant-keuken met professionele afwasmachine. We zouden gaan uit eten, maar met deze keuken was een zelf gekookt diner voor 14 mensen zo gepiept. Mooie ligging aan een bos. Zeker een aanrader!

met een groep, Nov. 2011
Volgend jaar weer
Wilco Hoenderdos
23-11-2011 Met onze groep maken we al ca 25 jaar gebruik van groepsaccommodaties. Dit is verreweg de mooiste in alle opzichten

met vrienden, Nov. 2011
AANRADER!!
Ben Brader
11-11-2011 Onze vriendengroep de "Culicaners" waren een weekend te gast bij Jos Weerts en Claudia Driehuijs in Pension Waldstube. Wat zijn we aangenaam verrast. Een unieke ligging midden in de natuur, een prachtig geoutilleerd huis met een fantastische keuken en een gezellige bar/eetzaal. Heel gezellig. Bij aankomst werden we door beiden welkom geheten met een heerlijk glaasje sekt, een erg gastvrij gebaar. De kamers zien er prima uit en de douchegelegenheden zijn modern en perfect onderhouden.Voor het pension is een prachtige gelegenheid om te zitten en te genieten van het uitzicht. Eten koken moet je zelf maar als je daar geen zin in hebt is er in de buurt een restaurantje waar je terecht kunt. Wij hebben ons eigen potje gekookt. Het weer was uitstekend. Onze wandelingen waren prachtig ook door de herfstkleuren en de zon die de kleuren nog beter liet uitkomen. Er zijn veel wandelingen mogelijk en en door de vele stuwmeren in de omgeving is het iedere wandeling een genot. Een echte aanrader.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Aangenaam verblijf
van Tichelen Marc
6-11-2011 Geweldige meevaller, zowel 'Waldstube' als omgeving. Er is binnen voldoender ruimte, eetplaats, ontspanning, ruime goed uitegruste keuken met alles wat maar nodig kan zijn, goede slaapkamers met sanit. Vanuit verblijf zijn er verschillende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, uitstappen. Ook de kinderen amuseerden zich in de verschillende ruimten. In de zomer zal het hier zeer aangenaam zijn om te kunnen eten buiten. Prijs/kwaliteit zeer gunstig.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Prachtig gelegen mooi ex-pension op einde v/h dal
Mark De Vriendt
2-11-2011 * vriendelijke Nederlandse eigenaars, wonen er vlak naast
* zeer goed onderhouden
* afgelegen en afgesloten domein, ideaal voor kleine kinderen
* diverse wandelingen starten vanop het domein
* zeer ruime lokalen en keuken
* ongelooflijke natuurpracht, zeker in de herfst

met vrienden, Okt. 2011
Absolute aanrader
Jochem Smets
1-11-2011 We hebben al heel wat weekendjes achter de rug met onze vriendengroep (10 volwassenen, 11 kinderen tussen 2j en 9j) maar dit was veruit de beste locatie. Niet alleen een prachtige ligging, maar vooral qua accomodatie (isolatie geluid, gezelligheid, uitrusting keuken, sanitair) de beste!

met vrienden, Aug. 2011
Leuk om te doen bij supervriendelijk gastvrouw
marspooren
3-9-2011 <waldstube Simmerath is ligt in een fantastisch omgeven
ondanks de regen hebben we on super vermaakt

met een groep, Aug. 2011
Hele fijne vakantieplaats!!!!
Organiserend comité...
4-9-2011 Gastvrije gastvrouw en gastheer. Alles is bespreekbaar.
Keuken is een droom voor iedere kok. Prachtige omgeving! Ligt midden in natuurgebied met uitgebreide wandelpaden.
Jammer dat er twee kamers geen badkamer hebben of een toegang langs de gang, zodat je 's nachts (belegen mensen) niet door de slaapkamer van andere kamers moet. Maar -al bij al - zeker een aangeraden plek om er even tussen uit te zijn!
Het organiserend comite, " DE SOKKEN"

met vrienden, Juli 2011
Mooie locatie, overcomplete faciliteiten
Guus
9-8-2011 We zijn met een vriendengroep van 13 mensen een week in de Waldstube geweest.
Goed ontvangen door Claudia en Jos, hele huisje was in tip top conditie. Gigantische professionele keuken, mooie bar voor de avonden, leuke jukebox (ook handig voor iPods) en dan de mooie omgeving nog. Prima vakantie gehad.

Jos en Claudia, bedankt.

met een groep, Juli 2011
Geweldig!
de brabobs
6-7-2011 Perfect huis, superschoon, gezellig en heel erg praktisch.
Hele aardige en gastvrije eigenaren.
Geweldige mooie plek! Direct aan de bosrand met tal van wandelroutes.
Leuk met volwassenen maar ook voor gezinnen met kinderen is dit een hele leuke bestemming.

9,5

met een groep (7)