Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget*** in Schmallenberg (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget***

26 mei 2012

Buiten aanzicht

Beoordelingen Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget***

Hunaustrasse 46, 57392, Schmallenberg (Sauerland)
Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget scoort een 9,1 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget*** in Schmallenberg (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Landhuis Sonnenblick Übeste Frigget*** met andere accommodaties in Schmallenberg (Sauerland).

12 beoordelingen over Sonnenblick Übeste Frigget***

met partner, Mei 2012
"GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!"
Corrie en Henk de R...
20-5-2012 Wij zijn vandaag terug gekomen van een aantal dagen in dit fantastische hotel.
We werden heel vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna werden we naar onze kamer gebracht. Het bleek dat we een grote slaapkamer hadden met daarnaast een gezellige woonkamer waarin ook nog een stapelbed stond. Wat een ruimte. Het eten was geweldig. ´s Morgens een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ´s avonds een warme maaltijd in buffet vorm. Je kon je buik rond eten. Alles smaakte prima. De omgeving is erg mooi. Vlakbij het hotel liep je zo het bos in en omdat wij onze hond bij ons hadden was dit voor hem maar ook voor ons heerlijk.
Al met al een plek om terug te komen, wat we ook zeer zeker zullen doen.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Heerlijke dagen, erg genoten!"
d.vd.spek
5-5-2012 We hebben met onze 7 kinderen een aantal heerlijk dagen gehad in dit hotel. Wat een bijzonder vriendelijke mensen, erg attent!
Twee familiekamers, met aparte ruimtes voor de kinderen, erg ideaal!
Ontbijt en avondeten geweldig goed! Erg veel keus!
Kamers zijn goed schoon!
We zullen dit hotel aanbevelen bij familie en vrienden en hopen zeker nog eens terug te komen!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastisch"
Fam. R.Nieuwland
1-5-2012 Net terug van een mini vakantie in het Sauerland, waar we geweldig hebben genoten. Het hotel is een plek voor zowel gezinnen met jonge kinderen, zoals wij, als ouderen. Je wordt bijzonder gastvrij ontvangen en helemaal tot aan je kamer gebracht. Ontbijt is ronduit voortreffelijk, zeer uitgebreid. Ook het avondeten is bijzonder goed, saladebar en een vast menu in buffet vorm voor 10 € per persoon. Zeer ruime familie kamer met aparte slaapkamer voor de kinderen. In de omgeving is veel te doen, wandelen, mountainbikeen, rodelen, pretpark en zwemmen, kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen. Bij terugkomst in het hotel is er de goedlachse eigenaar die even wil weten hoe je dag is geweest. Voor ons een plek om zeker nog eens terug te keren. Een zeer eenvoudig hotel maar prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis Sonnenblick Übeste Frigg...

met vrienden, Feb. 2012
"Eenvoudig hotel"
r_buiten
13-2-2012 Geboekt met een bon, in de gids staat vermeld ontbijt + dinner a la carte, maar dit is dus niet het geval het is HP.
Prima ontbijt, avond eten is eenvoudig maar goed, voor echt lekker eten kan je beter iets anders uitzoeken.
Hotel ligt in het plaatsje Bodefeld, gemeente Schmallenberg.
Keurige kamers en vriendelijk personeel

met oudere kinderen, Jan. 2012
"HELEMAAL TOP!"
R. de Puysseleire
18-1-2012 Beste mensen, dit is wat wij zochten: authentiek Duits hotel. Buitenkant vakwerk-uitstraling. Interieur: zou je nu retro noemen! Hilarisch gewoon. Maar wel schoon,netjes en wat een vriendelijke mensen. Hotelkamers met prima bedden (met huiskamer en groene pluche bankstellen en bruine lampenkap :-) De enorme witte Koningspoedel beneden completeerde het geheel. Ontbijt: Rapportcijfer 10+, zeker voor dat geld. Wij waren er een weekend met 6 volwassenen en 6 pubers. Hoewel wij best verwend zijn (gaan sowieso 2x per jaar met ski-team naar Valthorens of Tignes) komen we hier graag nog een keer terug voor een weekendje op 3 uur rijden van Utrecht. TOP!!!!

"Grote aanrader. Prima hotel."
Beppie
8-8-2011 Wow, wat een belevenis !
Zeer vriendelijk ontvangen door dhr. Ulrich Gerbracht met kop koffie en fris. Hierdoor bouw je al snel een band op met elkaar.
Kamer zeer ruim, deze bestond uit 2 gedeeltes. Een woonkamer en een aparte slaapkamer ( met rolluiken ). En een balkon aan woonkamer gedeelte.
Ontbijt zeer luxe en erg uitgebreid. Keuze genoeg met zeker 6 verschillende soorten kaas en 8 verschillende worst /vleessoorten. Allerlei jams, honing, strooisels e.d. Niets ontbrak.
Vrouw Bea kan koken als de beste....echt complimenten. Het was allemaal even lekker.
2 aug. was ik jarig en daar hebben ze ook alle medewerking aan verleend. Een versierde tafel, er lag een doos chocola en s'avonds een groot bord ijs met brandende sterretjes werd er gebracht. Complimenten.
Dhr. Gebracht ( Uli ) heeft ons ook nog meegenomen met een tour door het Sauerland. Met een stop aan de Schanze en bij de smederij.
Wij hebben echt een groot plezier beleefd de hele week. Ook van de omgeving. Wij gaan snel terug.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Wij vinden het super hier!"
florisca voorjans
15-3-2011 nu voor de twee en zeker niet de laatste maal hier geweest.
het is een hotel van doe maar gewoon, we zijn allemaal gelijk.
de familie kamers zijn ruim , alles is er schoon en misschien niet modern maar we kunnen er lekker slapen en dan zie ik niets, en het eten vinden wij heerlijk.
het onbijtbuffet kan menig hotel "een puntje aan zuigen"er is echt vanalles.
Uli, Bea en Yvon het was weer geweldig en tot de volgende keer

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Super !"
José
3-4-2011 Groot en mooi hotel , mooie ligging aan de rand van leuk dorp vol met vakwerkhuisjes en in een bosrijke omgeving. Ontbijt echt te gek , te veel. Mijnheer had zelfs chocolademelk voor de kinderen en meteen de volgende keer meer koffie als je een koffieleut bent. Normale prijs voor een drankje bij t avondeten wat ook erg lekker was en in buffetvorm ( hoofdgerecht). De kamers zijn wat ouderwets ingericht maar dat heeft echt zijn charme vinden wij , erg leuk , hoort er bij. Ik heb heerlijk geslapen op een breed lekker bed en het was er s'nachts super rustig ! Naar de piste van Schmallenberg zelf is het enkele minuutjes met de auto en naar Winterberg een klein half uurtje over een leuk weggetje , wij vonden dat geen probleem. Een aanrader , tot volgende keer !

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Heerlijk ingericht met duitse nostalgie"
fam van de Sanden D...
6-3-2011 wij hebben t heel erg naar onze zin gehad!!
het ontbijt was echt goed! veel keus en in je kamer (bij ons dan) rook je de broodjes al in de oven, het avondeten is ook echt aan te raden! dikke pluim voor de kok/kokkin!!
onze famkamer was ook lekker ruim en 's avonds lagen we lekker in t grote bed waar we goed konden uitrusten van de inspanning op de pistes.
de drankjes bij het avond eten en eventueel tussendoor hebben echt spotprijzen!!
kortom voor herhaling vatbaar wat ons en de kinderen betreft!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk hotel, zeer vriendelijk personeel"
K. Nederlof
16-8-2010 De inrichting van het hotel is wat gedateerd maar wel schoon, goed en compleet.
Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was zeer goed verzorgd.