29-5-2010
Schitterend appartement in een hele mooie omgeving. Het appartement was volledig ingericht, inclusief grote badkamer, houtkachel en afwasmachine. In goede staat en schoon. Daarnaast de zeer vriendelijke nederlandse eigenaren Piet en Nelleke die je altijd ten dienste willen staan indien noodzakelijk. Al met al een aanrader. In de omgeving veel de zien en ideaal om te wandelen of andere leuke uitstapjes te maken. Voor ons was het de eerste keer in dit appartement, maar zeker niet de laatste keer.
25-3-2010
Haus Im Wiesengrund is warm en smaakvol ingericht. Je hebt prachtig uitzicht over het woud. Het huisje is zeer ruim en voelt als een warme deken aan. We zijn nog steeds verrast en blij dat we dit huisje hebben gevonden en zijn er in de afgelopen 3 maanden al meerdere keren geweest. Ideaal om vanuit dit huis je wandeltochten te beginnen. Wil je winkelen of skieen: binnen kwartier in Winterberg. Echt een aanrader.
18-2-2010
Wij zijn met carnaval vier dagen naar Nordenau geweest en zaten op de 1e etage van het huisje. Ruim, sfeervol ingericht app. Aan alles is gedacht!
Een vaatwasser, senseo apparaat, genoeg potten en pannen om lekker te koken...
Het huisje is gelegen in een prachtige omgeving, midden in de natuur. Met de bus konden we gratis reizen doorheen Sauerland. Wij gingen vooral naar Altastenberg en Winterberg, waar de meeste skifaciliteiten zijn. Goed te doen, ook met de auto ben je binnen 15 min in Winterberg. Vlakbij het huisje is ook een kleine piste om te skieën.
Het pad richting het huisje is vrij stijl en kan af en toe glad zijn, waardoor het voor mensen die slecht ter been zijn misschien wat lastiger begaanbaar is.
Wij hebben hier schitterende dagen gehad! Leuke, gastvrije en bovendien Nederlandse eigenaren. Wij willen hier zeker nog eens terugkeren, misschien tijdens een ander seizoen.