Vakantie Beoordelingen Schermbeck Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Schermbeck

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Schermbeck

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Schermbeck. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Schermbeck. Ben je zelf op vakantie geweest naar Schermbeck? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Schermbeck scoort een 6,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 2 Campings en 5 Hotels in Schermbeck. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Schermbeck. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen).

5 beoordelingen over Schermbeck

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Altijd goed, maar......."
Dayenne Maas
1-5-2012 Vorig jaar ook in Schermbeck een overnachting gehad, maar wij gaan nu nooit meer.
Op 1 Mei is het daar een nationale feestdag, die de avond/ nacht/ ochtend ervoor goed gevierd moet worden.
Een grote tent met een ultra harde Bas heeft onze nacht goed verpest.
Het dagje moviepark Germany erna was des te vermoeiender.
Zeer spijtig dan het Hotel ons hiervoor niet heeft gewaarschuwd, niet bij boeking en ook niet bij aankomst.

met partner, Apr. 2012
"Mooie plaats en omgeving"
jan en jeanne
12-4-2012 ook als je niet naar moviepark gaat leuk om te doen

met partner, Mrt. 2012
"Klein plaatsje"
TG
18-3-2012 Schermbeck heeft wel een supermarkt en een winkelstraat, maar niets in het bijzonder..
de cafetaria is erg goed...

met een groep, Nov. 2011
"Onwijs mooie lokatie tegenover de kerk"
cckroon
Sfeer
21-11-2011 Een prachtige en rustige omgeving.
Wij zaten in Gahlen dat onder Schermbeck valt.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Gezellig Knus."
gewooneenmailtje
Sfeer
6-5-2011 Leuk plaatsje, met gezellige winkels en een aantal leuke restaurantjes.
Een Mooi parkje met veel eenden en een aantal zwanen.
Mooi om eens rustig rond te lopen, een 2 tal supermarkten die door de weeks van 7.00 tot 21.00 open zijn en op vrij/zaterdag zelfs tot 24.00 dus alle tijd om rustig je boodschapjes te doen.
Al met goed te doen, wat mij betrefd de ideale uitvals basis voor een paar daagjes moviepark.