Beoordelingen Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt***

9,5

20 juni 2013

Sauerlandhotel  Zum Sternrodt***
Beoordelingen Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt***
Am Medebach 98, 59939, Olsberg/Assinghausen (Sauerland)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** in Olsberg/Assinghausen (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt scoort een 8,9 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** in Olsberg/Assinghausen (Sauerland), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** met andere accommodaties in Olsberg/Assinghausen (Sauerland).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

77 beoordelingen over Sauerlandhotel Zum Sternrodt***

9,5
met een groep, Jan. 2013
"Blijft"
J.F. Swart
30-1-2013 We komen al jaren in dit hotel en het blijft een prachtige plek. Ludo zet de goede traditie voort van gastvrijheid met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Hij en zijn personeel zijn zeer toeschietelijk.
We hebben weer een heerlijk weekend gehad dit keer met 7 volwassenen en 6 kinderen.

met partner, Dec. 2012
"Was aardig voor een keer,maar nooit meer"
anke
10-12-2012 Het was koud in restaurant en barretje,enige accommodatie ook voor hotelgasten.Werd de volgende avond tevergeefs getracht op te lossen met straalkachelsGeen bereik voor mobiel en ook geen internet,waar wel mee geadverteerd word.Kamer was gerenoveerd,badkamer erg klein en gedateerd en voorportaal rook naar frituur,kleding daardoor ook.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

met vrienden, Okt. 2012
"Een aantal prachtige dagen"
peerbooms
12-10-2012 De hoteleigennaar is uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam.We werden door hem met zijn eigen auto naar de top van Sauwerlandse bergen gebracht
Het ontbijt was zeer uitgebreid en de belegde broodjes voor de lunch konden we zonder extra kosten meenemen.(Wel zelf klaar maken) Er was een goede keuze mogelijk voor het warme eten.Verder was het bedienende personeel bijzonder vriendelijk zodat we ons wel thuis voelden Een aanrader voor een paar dagen er tussenuit

met partner, Sept. 2012
"Aangenaam hotel. mooie omgeving."
J.Hondelink
10-9-2012 Heel goed weekend gehad in Waldhotel zum Sternrodt in Bruchhausen,
behulpzaam personeel een zeer attente eigenaar (Ludo). Eten was meer
dan goed en voldoende. Kamer was ruim, badkamer iets minder, maar
schoon. vanaf hotel leuke wandelingen te maken. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

met partner, Aug. 2012
"Bijzonder gastvrij, zeer rustige ligging"
Geert en Hannie
7-9-2012 Hotel Sauerlandhotel Zum Sternrodt*** in Bruchhausen (Olsberg) heeft ons een gevoel van echt vakantie gegeven. Veel rust en ruimte en dat in een zeer bosrijke omgeving.
Dank zij de gemoedelijkheid en behulpzaamheid van de Nederlandse eigenaar en zijn medewerkers is het zeer laagdrempelig.
Ook het "all-in" arrangement is zeer de moeite waard, vooral ook omdat er niet al te nauw wordt gekeken naar de tijden. Verse en goede koffie is de gehele dag beschikbaar.
De ruime kamers zijn onlangs gerenoveerd en de nette badkamers, voorzien van een douche zullen binnenkort worden aangepakt en gemoderniseerd, zodat er een zo goed als nieuwe accommodatie staat die, nog meer dan thans, gezien mag worden.
Wekelijks wordt in het hotel een tapasavond georganiseerd voor de gasten. Deze avond wordt verzorgd door een originele spaanse kok: kwaliteit en kunde zijn gewaarborgd! Het restaurant en de open keuken zijn zeer netjes en ruim.
De vanuit het restaurant zichtbare keuken is zeer opgeruimd en schoon.

met partner, Aug. 2012
"Geweldig top, mooie omgeving."
Mia
2-9-2012 Geweldig hotel lang weekend genoten.
Kamer was zeer ruim douche is niet groot maar goed te doen.
Het eten is perfect.
Gezellige nieuwe eigenaar,heeft interesse in zijn gasten.
Kom zeker terug.
Mooie skipiste.
Perfect uitzicht.
En een fijne rodelbaan.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Geweldig zeer kindvriendelijk."
angelle
11-7-2012 wij zijn afgelopen maand in hotel sauerland zum sternrodt geweest, het hotel is overgenomen door nieuwe eigenaren, het ligt wel wat afgelegen van een dorp. maar ideaal met kinderen (autovrij), erg kindvriendelijk, gezellig terras, leuk speeltuintje en een geweldige rodelbaan. kortom niks tekort gekomen. wij komen snel weer terug.

in de winter is het ook echt een ideaal hotel, met recht aan de skipiste, eigen skischool, en ook in de winter is de rodelbaan open. dus tip voor weekendje of weekje skiën!

met vrienden, Aug. 2010
"Matig"
Herbie
22-8-2010 Motorarrangement geboekt met 3 personen, omgeving is fantastisch, alleen het inpandige appartement van het hotel is niet wat je van een appartement verwacht. Het stonk er naar rook, muf, oude meubels, het geheel kon wel een likje verf gebruiken.
De stalling: daar konden net met wat passen en meten zes motoren in. Om bij het hotel te komen moet je over een grote parkeerplaats, deze is verhard met grind oid voor een motor niet bepaald ideaal. Het eten op zichzelf wel goed maar qua hoeveelheid matig, voor de grote eters veel te weinig, ontbijt daarintegen was wel goed verzord. Bij de eindafrekening blijk je NIET te kunnen betalen met een bank of creditkaart, hoezo moderne tijd? Je wordt verwezen naar de geldautomaat 4km verderop in het dichtsbijzijnde dorp. Roadbooks niet gezien. Bediening uitstekend.

met vrienden, Aug. 2010
"Prachtige gezellige plek"
Bert en Nanny van D...
22-8-2010 mooi hotel , achteraf gelegen aan een piste en rodelbaan
Het hotel is gedateerd maar schoon. Het eten is heerlijk en wij hadden over de all incl. niets te klagen! s'morgens uitgebreid ontbijtbuffet, s'avonds een 3 -gangen diner. Van 1700 tot 2400 uur haddden wij de consupties gratis. De bediening was erg vriendelijk en niets was hun te veel, echt en aanrader dit hotel!

met partner, Aug. 2010
"Nog steeds geweldig"
wim en lies oosterb...
23-8-2010 dit jaar voor de tweede keer ,schrokken even dat onze barman in hotel marleen werkte, maar al snel bleek dat we daar niet overin hoefden te zitten, jessica,monica
maxiem en de kok gaven ons een onvergetelijke vakantie, geweldig personeel,vorig jaar gaven wij een 10, wat nu,het eten was lekkerder,de bediening goed, leuke goed verzorgde avonden gehad, een 10 plus.
wij gaan zeker weer, de rust en verzorging zijn optimaal
jessica,monica,maxiem,kokkie en roy,tot volgend jaar, wim en lies oosterbeek drachten

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?