Hotel Landgasthof Schöttes in Olsberg/Assinghausen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landgasthof Schöttes

6,7

27 mei 2012

Hotel Landgasthof Schöttes Olsberg/Assinghausen (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Landgasthof Schöttes

Winterberger Strasse 30, 59939, Olsberg/Assinghausen (Sauerland)
Hotel Landgasthof Schöttes scoort een 8,4 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landgasthof Schöttes? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landgasthof Schöttes in Olsberg/Assinghausen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Landgasthof Schöttes vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landgasthof Schöttes met andere accommodaties in Olsberg/Assinghausen (Sauerland).

15 beoordelingen over Landgasthof Schöttes

6,7
met partner, Mei 2012
"Geweldige dagen."
Gerda Potze
17-5-2012 Je wordt allervriendelijkst ontvangen en waant je daardoor gelijk thuis. De gehele entourage geeft je een huiselijke sfeer. De kamers zijn netjes en schoon, en net als thuis heb je meerdere kleuren handdoeken. Het eten is geweldig en vers klaargemaakt. De bediening erg vriendelijk en snel. Niets is teveel of onmogelijk. Hier kan menig hotel een voorbeeld aan nemen. Dat je een keer met andere mensen aan tafel zit bij het ontbijt is juist erg leuk. Leer je ook anderen kennen. Wij komen zeer zeker terug.

met partner, Mei 2012
"Niets is hier te gek"
Aad
8-5-2012 Eigenaar Christof is werkelijk niets teveel. Nadat we waren overgeboekt (hoe weten we niet) heeft hij ons ondergebracht in een ander pension. Hij bracht ons ook weg en haalde ons op. Onderweg nog wat bezienswaardigheden laten zien. We waren hier om motor te rijden, maar het weer was erg slecht. Daarom kregen we zijn bus mee om te gaan winkelen! Verder was het eten perfect. Was er te weinig, dan kreeg je erbij. Nooit was dat nodig, wat het was meer als zat. Christof zijn hobby en beroep is koken. Fluitend maakt hij grote schalen eten klaar. Lekker! Ook al stond het niet op de kaart...
Het pension is wat gedateerd. Kamers zijn wel schoon, maar oud. Christof vertelde dat hij binnenkort de kamers gaat verbouwen en vernieuwen. Het gebouw ligt langs een vrij drukke weg, wat voor overlast kan zorgen. Wij stoorden ons er niet aan. Onze motor kon binnen staan. Het dorpje ligt vlak bij winterberg en is een mooie uitgangspositie voor Sauerland. De prijzen zijn ook erg goed.

met vrienden, Jan. 2012
"Goed"
Irena van Balkom
31-1-2012 Omgeving, uitzicht goed, omgeving prachtig, personeel vriendelijk, behulpzaam, prijs kwaliteit goed, kamers verouderd maar schoon, heel belangrijk dat het schoon is.

met partner, Jan. 2012
"Heerlijk"
spek
14-1-2012 We hebben 3 dagen heerlijk genoten, jammer dat het zo kort was.
Het hotel ziet er wat ouderwets uit, maar ze zijn druk aan het verbouwen.
Wat een goeie kok is de eigenaar,borden vol en dan komt hij nog vragen of het genoeg was. Samen met onze herdershond hebben we genoten,en gaan na de verbouwing zeker nog een keer terug. En over het ontbijt, ja je zit met andere aan een tafel maar dat is juist het huiselijke, even wennen voor ons gereserveerde nederlanders maar het went.

met partner, 2012
"Veel voor weinig"
Smit
3-1-2012 Als je bourgondiër bent heb daar een zeer goed kosthuis de eigenaar/kok is zeer gastvrij en er is niets te veel

met partner, Dec. 2011
"Walgelijk"
Mjt
2-1-2012 Wij hadden deze vakantie via een veiling gewonnen. Na aankomst in onze hotelkamer hebben wij besloten on huiswaarts te gaan. De kamer was ronduit smerig, de geur van verbrand oud frituurvet overheersde in het hele hotel (ook in de slaapkamer). Om maar te zwijgen na onze blik in de keuken, te smerig...

met partner, Nov. 2011
"Gedaaterd maar erg vriendelijke eigenaar"
tante.annie
21-12-2011 Van buiten is het best een aardig pand. Als je naar binnen stapt heb je het idee meteen terug geslingerd te wodfen naar de jaren 70, en dan het sfeerloze del van die periode.. kamers waren echt saai, ik had zin om een emmer verf te kopen.. De badkamer was eenvoudig maar er hing netjes een fles shampoo.
We kregen op de eerste avond een welkoms maaltijd. Deze werd geserveerd in de cafe ruimte. We zaten aan tafel met andere gasten, onbekenden dus. Geen intiem diner voor twee dus.. maar de schnitzel met garnituur was zeer goed.
De omgeving was erg mooi, leuke dorpen en plekken om goede foto's te maken.

met partner, 2011
"Super 3 dagen"
Jeannette en Eugene
20-10-2011 Net terug van 3 dagen landgasthof-schoettes, wat hebben wij genoten.
De kok krijgt van ons een dikke tien, wij hebben heerlijk gegeten. Ook het ontbijt was perfect verzorgt. Wij hadden een 2 persoons kamer die er verzorgd uitzag. Komen zeker nog een keer terug.
Christof en collega's bedankt voor de 3 geweldige dagen.

Jeannette en Eugene Noordsij

met partner, Okt. 2011
"Echt een gemoedelijk Gasthoff waar de gast Koning "
Veiling
14-10-2011 Beetje achteraf, maardit is nu echt een duits gemoedelijk verblijf waar je zeker weer terug komt. Eigenaar is tevens kok en wil het erg goed naar de zin maken. Eten geweldig en gevarieerd, mooie opmaak en super lekker. Ontbijt is super, heerlijke warme broodjes in diverse soorten. Restauarant/bar/bierstube, zo gezllig, plaatselijke dorpsbewoners komen er en de sfeer zit er in. Weinig geld voor heel veel!!!

""Nooit meer""
Thei
29-9-2011 Boeking bij Landgasthof Schottes via veilingen. Bij aankomst vriendelijke ontvangst, alleen had het personeelslid wat veel gedronken.
Er werd ons een kleine rommelige kamer aangeboden zonder douce en toilet, afm +/- 3x4 mtr. niet schoon en volgens ons een kamer van een personeelslid. uitleg door de eigenaar; er is op moment geen andere kamer meer beschikbaar. De volgende dag zouden we een andere kamer krijgen omdat klanten zouden vertrekken. We hebben deze kamer geweigerd!!!! eigenaar heeft alternatief aangeboden bij Pension Am Kleehagen, in Niedersfeld gerund door Fam. Nottebaum, perfecte ontvangst, gastvrij, schoon en goed ontbijt.
Algemen indruk Hotel Schottes; lokatie langs drukke weg, gedateerde inrichting, de keuken was verre van proper. algemene indruk Matig!!!