16-1-2012
De accommodatie was goed, overal was aan gedacht. Fijne bedden en onbeperkt gebruik van handdoeken. Gelegen in een net rustig dorpje met een prachtige omgeving.
Rob en Marion zijn ontzettend gastvrij, ze verwelkomen je met een bakje koffie en willen je overal bij helpen.
Ideaal dat er Nederlands gesproken wordt.
Als we weer eens naar Sauerland gaan komen we graag terug in Haus-am-Medebach.
7-1-2012
Het is er heerlijk. Geweldige mensen die altijd klaar staan. Super schoon alles. Willen je overal mee helpen. Wat ook zo geweldig is bedden zijn opgemaakt en ze slapen heerlijk. Een goed bed is toch ook heel fijn en theedoeken en handboeken hebben ze voor je klaar liggen. Dit jaar al voor derde maal daar geweest echt een adres om terug te komen. Bakker om de hoek. Zo'n mooi dorpje in het dal en fijn dat je gewoon Nederlands kan praten
30-12-2011
We werden vriendelijk ontvangen door rob en marion met een kopje koffie. We hadden meteen een goede indruk van het apartement het was er gezellig ingericht! en alles was goed geregeld voor een goede prijs!
Het is een mooie rustige omgeving met leuke stadjes in de buurt.
We hebben het er erg leuk gehad! en het is zeker een aanrader!
Fijne jaarwisseling en een goed 2012!!
Groeten,
Familie Grolman
3-1-2012
Wij zijn op aanraden van familie met z'n achten een paar dagen er tussen uit geweest, we hadden twee appartementen tot onze beschikking, erg knus,zeer schoon,netjes zag het eruit.
Na ons te hebben geeinstalleerd, werd ons gevraagd of we gezellig met elkaar bij Rob en Marion koffie kwamen drinken.
Dat was een warm ontvangst, het was net of we bij kennissen op visite waren, zo gezellig waren we met elkaar aan het praten.
Wij hebben heerlijk genoten van de wandelingen, de tripjes naar Winterberg/Willingen. We hebben nog heerlijk kunnen skieen. En ondanks dat de piste niet dichtbij is, omdat er op dat moment niet genoeg sneeuw in het dorp zelf was, moesten wij uitwijken naar de hogere plaatsen. Je maakt er gelijk een leuk tripje van en zie je nog eens iets van de prachtige omgeving. Met de honden hebben wij ook heerlijk in de buurt kunnen wandelen.