Vraag & Antwoord Olsberg/Assinghausen (Sauerland)

Uitgaansleven
Après ski
Sfeer

19 juni 2013

Olsberg/Assinghausen (Sauerland)
Vraag & Antwoord Olsberg/Assinghausen (Sauerland)

Kamers (0 reacties)
Hotel Kameleon***
Mlm Maas
16-3-2013
Hallo, Wij zijn vorig jaar bij jullie geweest. Hoeveel kamers hebben jullie. Ik lees van 15 tot 75 kamers. Klopt dat of is dat een foutje. Ik zag ook een aanbieding met diner,is dat bij jullie ook mogelijk. Groetjes uit Geldrop

sauna + massages (1 reacties)
Hotel Parkhotel Olsberg***
RF
11-11-2012
Heeft er iemand de sauna van het hotel bezocht en/of een welnessbehandeling gehad? Is dit aan te bevelen?

Simba
19-1-2013
nee, wel het zwembad was koud water en verlichting en bubbelbad was ook niet aan

wie weet (1 reacties)
Emmy
19-9-2012
wij gaan naar het vakantiehuis aan de grimmenstrasse 5 in Assinghausen/Olsberg,gehuurd via sauerlandverhuur(18 persoons huis) nummer 156.Is iemand daar al eens geweest,hoe is het bevallen en moeten we nog ergens rekening mee houden????

elles
31-5-2013
Olsberg is klein maar gezellige stad.De omgeving is erg mooi.Het is 15 min naar winterberg met de auto.

honden (1 reacties)
Hotel Am See****
nelly janssen
13-3-2012
mogen er ook een hondje mee

L.Beele
2-5-2012
Is mij niet bekend,geen honden gezien.

wie weet (1 reacties)
Vakantiehuis Haus am Medebach****
edwin
12-12-2011
wie kan me vertellen hoeveel kilometer dit appartement van willingen af zit? alvast bedankt edwin

de jonge
3-1-2012
Hai edwin het appartement zit 12 kilometer van Willingen.

Waarom komt mijn bericht niet door op Zoover? (0 reacties)
Vakantiehuis Ferienhaus Hedrich****
H.P.M.Schaëfer
16-6-2011
Ferienhaus Hedrich: zeer goed, ontvangst prima, ruime schone kamers, groot balkon, behulpzaam, prima ontbijt en een geweldig stel mensen Ben en Gerdina Kunstman. Zoals zij hun pension runnen kom je zelden tegen, zij verdienen een pluim. Eerdere berichten voor hun komen niet door?????

Fietsen (0 reacties)
Conny Verhagen
13-6-2011
Wij gaan voor het eerst naar Elleringhausen, nou is mijn vraag: kun je in de omgeving goed fietsen of zijn het alleen maar bergen?

balkon (1 reacties)
Hotel Am See****
bouwhuis e
30-1-2011
heeft elke kamer een balkon ivm roken van echtgenoot

Jacques
28-11-2011
Neen, niet elke kamer

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?