Vakantie Beoordelingen Oberhausen Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Oberhausen

28 mei 2012

Lichtmasten stadion Niederrhein van Rot Weiss Oberhausen

Beoordelingen Oberhausen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oberhausen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oberhausen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oberhausen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oberhausen scoort een 7,5 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Gasthof en 14 Hotels in Oberhausen. Op Zoover vind je bovendien 53 vakantiefoto's van Oberhausen. Je kunt 1 video van Oberhausen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oberhausen. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen).

23 beoordelingen over Oberhausen

met vrienden, Apr. 2012
"Prima vermaakt"
A.Stoelwinder
Sfeer
13-5-2012 Wij hebben ons goed vermaakt in het uitgaanscentrum op de terrasjes. Taxi is niet duur. Sfeer was prima, mensen zijn zeer vriendelijk. En ideale ligging als je gaat skiën in Bottrop.

met partner, Feb. 2012
"Winkelcentrum, verder sombere stad."
Jeannette Neuhaus
Sfeer
13-2-2012 Uitstekende accomodatie voor een paar dagen.

met partner, Dec. 2011
"Ideaal voor winkelen over de grens"
steijn
Sfeer
27-12-2011 Makkelijk aan te rijden uit Nederland en veel keus in kleding (vooral herenkleding)

"Gewoon leuk"
Nick
Sfeer
20-1-2012 Oberhausen is vooral bekend van Movie World en CentrO, maar ik moest het centrum ook eens zien.

Het centrum is voor een gedeelte autovrij, wat erg prettig is. Ook is er een redelijk aanbod aan winkels. Vanuit het station is niet heel erg duidelijk waar het centrum precies ligt, maar onderweg kom je langs een paar fraaie gebouwen.
Ik zou er niet direct weer heen hoeven, maar opzich biedt het ook wel weer alles.

Dan CentrO, het grootste shoppingcentrum van Europa volgens de website. Hoewel het inderdaad aardig groot is, viel het me vies tegen. Je kunt boven en onderlangs lopen langs (uiteraard) een hoop winkels en eindigt dan in het grote dieptepunt van CentrO, de restaurants.

1 Grote vreetschuur met een groot videoscherm aan de muur. Wat een drama, geen intimiteit, meer een mislukte McDonald's.
Ok, shoppen kun je er goed, hoewel ook dat me wat tegen viel, meer ga alsjeblieft ergens anders wat eten!

met jonge kinderen, 2011
"Moviepark was leuk"
jolanda
Sfeer
19-12-2011 erg leuk moviepark maar door het niet doorgaan van het hotel was het hele weekend een flop

"Kerstmarkt Oberhausen"
Joop
Sfeer
11-12-2011 Oberhausen kent twee kerstmarkten, een heel kleine op de Altmarkt. Deze is vooral 's avonds heel sfeervol, met elke avond live (kerst)muziek.
De grote kerstmarkt bij CentrO is echt heel groot. Veel kramen, waarvan een groot deel jammer genoeg in "een rechte straat" zijn opgesteld. Wel het gevarieerde aanbod dat je van een kerstmarkt mag verwachten. Winkelcentrum CentrO is overweldigend door zijn grootte en aanbod aan winkels en horecagelegenheden.

met een groep, Okt. 2011
"Ideale uitvalsbasis voor het Ruhrgebied."
Danny
Sfeer
18-10-2011 Oberhausen is centraal gelegen en ideaal voor daguitstappen in het Ruhrgebied. De omschakeling van industrie naar toerisme is meer dan geslaagd. Boven verwachting groene omgeving.

met partner, 2011
"Fantastische Winkelcentrum!"
Gen
Sfeer
28-8-2011 Gisteren naar Centro in Oberhausen geweest. GEWELDIG winkelcentrum met veel leuke winkels die we in NL niet hebben. Helaas niet genoeg tijd gehad om de binnenstad in te gaan. Maar een bezoekje aan Centro raad ik iedereen aan!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Fantastisch om te gaan winkelen"
afvdberg
Sfeer
18-6-2011 Als je van winkelen houd is dit "The Place to Be", ook voor de man.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Complet winkelcentrum"
Rouzbeh
Sfeer
24-7-2010 het winkelcentrum, CentrO, is gewoon ideaal. Het is geweldig shoppen, vooral kleding. Je kan heerlijk eten. Pretparkje is prima vor dekids. wij waren hier voor de 2e keer. onze ontdekking deze keer: Aquapark! heeeeerlijk. een complete zwembad, met alle serop en eraan. Mama's kunnen lekker blijven winkelen, papa's en kinderen kunnen realxen.