Beoordelingen Hotel Kaiserhof****

20 juni 2013

Kaiserhof****
Beoordelingen Hotel Kaiserhof****
Bahnhofstraße 14, D-48143, Münster
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kaiserhof**** in Münster, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kaiserhof**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Kaiserhof scoort een 9,1 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Kaiserhof**** in Münster, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Kaiserhof****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Kaiserhof**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Kaiserhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Kaiserhof**** met andere accommodaties in Münster.

4 beoordelingen over Kaiserhof****

met partner, Dec. 2011
"Geweldig hotel, heel erg genoten"
Paula
19-12-2011 Heerlijk hotel voor een citybreak. Kamer was wat krap, maar wij wisten dat het een eenpersoonskamer zou zijn. Er was wel een 10-persoons TV ;-)
Wij hadden een adventsarrangement en werden verrast met kerstkadootjes op de kamer (chocolade, flesje sekt en kerstsloffen) Erg leuk! Badkamer was prima, met aparte douche en bad. Diner en ontbijt in restaurant Gabriels waren uitstekend, ook de bijbehorende service.
De vriendelijkheid van het personeel en de service was (bijna) perfect. Er was alleen slechts èèn barkeeper voor de gewone bar en de rokersbar. En deze 2 lagen een eindje uit elkaar.Het hotel heeft een grote wellness ruimte, maar helaas geen tijd gehad om hier gebruik van te maken.In 5 minuten wandel je naar de altstadt.

zakelijk, Juli 2009
"Prima hotel, maar kleine kamers."
Maria
21-7-2009 Fijn hotel. Al het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je welkom. Uitgebreid ontbijtbuffet. Eigen parkeerplaats (tegen betaling). Hotel ligt mooi centraal, tegenover het station en slechts vijf minuten lopen van het centrum.
1-persoons Superior kamer is compleet, schoon, heeft een groot bed en airco, maar de kamer is wel klein. Erg weinig loopruimte.
Prima hotel om te slapen en te eten tijdens een zakenreis.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Te kleine kamer"
Fransisca
20-7-2009 We betalen voor meer dan € 100 per nacht. Faciliteit is helemaal niks. Geen internet, waterkoker in de kamer. We verwachten dat de kamer wat groter is. Wat we krijgen is een zeer kleine kamer. Een extra bed is onmogelijk. Met 1 kleinkind erbij is deze kamer veel te klein. De receptie is onvriendelijk. Ze doen moelijk omdat we een klein kind bij ons hadden en niet eerder hadden opgegeven. Een hebben een kussen gekregen met bloedvlekken. Het lijkt mij niet zo fris.

"Luxe ontbijt, maar kleine kamers"
Dennis
7-12-2008 Het personeel is uiterst vriendelijk; het ontbijt is heel erg uitgebreid en heel lekker; de kamers zijn heel schoon.
Maar de "Superior" kamers zijn erg klein en sober ingericht, vooral de badkamer is erg klein. Daardoor vonden wij de kamerprijs nogal hoog.
En: dit hotel is absoluut niet geschikt voor mindervaliden. Alle ingangen hebben een trap en ook in de ontbijtruimte is alleen via trapjes en stoepjes te bereiken. En als dan ook nog de lift kapot gaat ... De liftmonteur was wel een heel erg mooie jongen!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?