Hotel De Lange Man*** in Monschau Duitsland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.807 bezoekers online

Beoordelingen Hotel De Lange Man***

-4  °C

8 februari 2012

Vooraanzicht van het hotel

Hotel De Lange Man scoort een 8,6 uit 10, op basis van 277 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Lange Man***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Lange Man*** in Monschau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 129 vakantiefoto's van Hotel De Lange Man*** vinden. Je kunt 10 video's van Hotel De Lange Man*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel De Lange Man*** met andere accommodaties in Monschau.

271 beoordelingen over De Lange Man***

met oudere kinderen
Voor herhaling vatbaar
Langenhuizen
19-12-2011 Wij komen zeker terug we proberen het voor elkaar te krijgen om eens naar de oktober feesten te gaan dat moet ook heel leuk zijn.

met partner, Dec. 2011
Een hotel voor de doorsnee familie
p roelofs
18-12-2011 wij hadden dit hotel geboekt om van daaruit naar Aken en Keulen te bezoeken. Van het hotel hadden we geen enkle verwachting.
De ontvangst was zeer vriendelijk en leuk als jan modaal voelde ik me direct thuis. De kamer was eenvoudig, zeer schoon, en confortabel.
Het diner was eenvoudig en lekker smaakvol.
De avonden hebben we in de bar gezeten, deze was zeer gezellig ondanks de weinige mensen in het hotel. Tijdens het voetbal kijken en de wij spelletjes ontbraken de pinda's en bitterbal niet.
Een ding wil ik nog even kwijt over het personeel, deze krijgen van mij een dikke 10. Ze waren gezellig, behulpzaam en voor 100% betrokken bij hun hotel. Geweldig !!!!!!

met vrienden, Okt. 2011
Goede prijs/kwaliteit en schone kamers
Bram
11-10-2011 Voor niet teveel geld in een schone kamer overnachten.
Het is wel 5 km van het centrum van Monschau, vonden wij tever om te lopen.
Diner was OK, maar niet geweldig. Ontbijt was prima.
Verder hebben ze een kegelbaan en pooltafel.
Pooltafel was gratis te gebruiken. Voor de wat oudere medemens, die er rijk vertegenwoordigd waren, werd zelfs een bingo georganiseerd.
Kamers waren verre van modern, maar wel erg schoon en goed onderhouden. Bedden lagen ook prima.
Alles is in het Nederlands en voor Nederlanders. Mensen in het hotel waren bijzonder vriendelijk. Mochten onze motoren opslaan in een afgesloten schuur van de buren, dit was erg vriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Lange Man*** bij:

Heerlijke dagen gehad
Fam. Huizinga te Ha...
27-9-2011 Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad in uw hotel. Gezelligheid en de geboden service waren een prettige ervaring.
Ook de kamer was prima met goede bedden.

Gemoedelijk zeer goed hotel
john en conny
18-10-2011 zeer goed hotel werden zeer gastvrij ontvangen, met een welkomstdrankje kregen we gelijk uitleg over het hotel en de omgeving. naar monschau is het door het bos een uurtje lopen door een prachtige omgeving. kamers zijn goed ontbijt en diner perfect. een dikke 10 voor de kok. 'savonds gezelligheid in de bar van het hotel

Fantastische plek
w_verdaas
19-9-2011 zoals altijd perfect weekeinde gehad, super schoon hotel,lekker eten en een fijne bediening met een fijne ruime kamer

Voor herhaling vatbaar
Frans van de Camp
16-9-2011 Het is heel goed vertoeven bij de Lange Man. Heel goede ontvangst, schone slaapkamers, goede buffetten , ontbijt buffet goed, avond ontspanning goed.
Zeer mooie omgeving, heel mooi oud plaatsje is Monschau.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Super Leuk Hotel!!
Thomas
27-9-2011 Hotel De LAnge Man
een echt mooi hotel voor korte en lange vakanties. Het personeel was erg vriendelijk en heeft ons erg goed verzorgd. Wat bijzonders mooi was was dat er veel waard gelegd word op een vriendschappelijke omgang met de gaste. Wij hadden een comfort plus kamer die heel netjes en schoon waren, het kleine snoepje lag ook nog op bed, dat zijn zulke kleine dingetjes, die je laten zien dat je als gast waardeerd word :) Het eten was top en ook al is ht eens slecht weer, ook in het hotel is er genoeg te doen! Omgeving top, eten top, service top, het was een echt mooie vakantie die weer weerhaald moet worden en ik kan hier tegen iedereen zeggen dat het de moeite waard is dit hotel te bezoeken.

1x is leuk
Henk
9-9-2011 Aardig personeel en goede ontvangst. De prijs/ kwaliteit verhouding is wat betreft diner en ontbijt volledig zoek en staat in geen enkele verhouding voor wat er voor betaald moet worden.
Verder is het relatief duur dit zal wel te maken hebben met het gebrek aan directe concurentie

met een groep
Best leuk
jaja
9-9-2011 Op zich een leuk hotel, maar het eten?..... nee dat is niks. Je wilt toch lekker eten in hotel maar is het zo simpel, staat totaal niet in verhouding met de prijs. Mijn ouders vierden hun trouwdag daar met ons, dus een fles wijn en bos bloemen op de kamer later regelen. Het was zo minimaal en we moesten er flink voor betalen. Het minigolf is betaald. Vreemd dat zou er volgens mij gewoon bij horen. Een dagje monchau is erg leuk en de rodelbaan, vlakbij het hotel is helemaal leuk.
Ik denk niet dat e hier nog eens naar toe gaan.

met een groep (7)
alleenreizend (7)