Hotel Landgasthof Müller in Medebach (Sauerland) Duitsland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landgasthof Müller

27 mei 2012

hier hebben ze er volgens mij 5 van is bij de bar

Beoordelingen Hotel Landgasthof Müller

Orkestrasse 26, 59964, Medebach (Sauerland)
Hotel Landgasthof Müller scoort een 8,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landgasthof Müller? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landgasthof Müller in Medebach (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Landgasthof Müller vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Landgasthof Müller met andere accommodaties in Medebach (Sauerland).

4 beoordelingen over Landgasthof Müller

met vrienden, Aug. 2010
"Super gegeten...."
Gea
14-8-2010 Wij hebben hier met 4 volwassenen 5 dagen gelogeerd. De kamers waren erg netjes en schoon. Wij hadden een hele grote kamer. En het eten was ook erg goed.
We voelden ons echt in de watten gelegd. Ook het ontbijt was goed.
In het dorpje Medelon is niets te beleven. Wij waren hier om te motor rijden. De omgeving is wel erg mooi.
En wij vonden het niet duur!

Familie
"Geweldig!!!"
B Verloop
7-9-2008 Wij hebben dit adres gekregen van onze duitse buren,je kunt hier echt geweldig eten alles is vers en zit echt smaak aan het eten voor een gasthof zou je dit niet verwachten.De keuken is ook zeer groot en modern daar is menig restaurant jaloers op denk ik.En prijs kwaliteit is ook geweldig.Ik wou dat we zoiets in Den Haag hadden.

met een groep, Jan. 2007
P.A. Bregman
14-1-2008 Bezocht 12/13 januari 2008 met gezelschap. Aantal hotelkamers is uitgebreid; sommige met bad en balkon. Geslapen in (ver)nieuwde kamer, prima bedden, tv, klein zithoekje, keurige badkamer. Personeel gastvrij ondanks de drukte. Complete maaltijd (soep, vlees, gemengde groenten en toetje) voldoende hoeveelheden en lekker. Ontbijt redelijk uitgebreid met diverse broodjes, vleeswaren en zoet beleg. Op de kamer een map met uitgebreide informatie over de omgeving.

met een groep, Nov. 2006

22-11-2006 het ligt 5 km van de winkels af. ligt in een klein boeren dorpje er is een bakker en nog een klein winkeldje. het is leuk als je op door reis bent of tot rust wilt komen. ik vind het allemaal wat klein maar word goed schoongehouden. heb er niet geslapen sliep aan de overkant van de straat. maar eten was goed wat we kregen.