Hotel Hochsauerland**** in Medebach (Sauerland) Duitsland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hochsauerland****

27 mei 2012

het hotel van Center Parcs

Beoordelingen Hotel Hochsauerland****

Medebach (Sauerland)
Hotel Hochsauerland scoort een 7,8 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hochsauerland****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hochsauerland**** in Medebach (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Hochsauerland**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Hochsauerland**** met andere accommodaties in Medebach (Sauerland).

10 beoordelingen over Hochsauerland****

met partner, Mei 2012
"Super"
janny
18-5-2012 geweldig en perfect personeel en schoon absoluut een topper

met partner, Okt. 2011
"Voor de vierde keer"
Francien
25-10-2011 Hier zijn we voor de vierde keer geweest. Nu een hele week. Ook dat is goed bevallen. We hadden een rustig gelegen kamer aan het eind van de gang en een zonnig balkon met mooi uitzicht over Medebach. Het ontbijt is echt goed maar wel druk. Toch is er goed aan een tafeltje te komen. Alles wordt snel aangevuld.
Wij hebben mooie fietstochten gemaakt in de omgeving. Ook een bezoek aan Korbach is leuk.
En 's avonds het zwembad in, heerlijk.

met partner, Juni 2010
"De perfecte huwelijksreis"
dorothé en rené zwa...
27-6-2010 de geweldige huwelijksreis of zomaar een week om bij te komen en te genieten van alle rust in een prachtige omgeving

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hochsauerland**** bij:

met partner, Sept. 2009
"Nooit meer"
Loes
13-10-2009 Het is niet wat je verwacht van een 4* hotel,zoals wij gewend zijn.Geen gastvrij ontvangst geen gezellige lobby,meer een kamer op een park dus.Ontbijt was zonder een net gedekte tafel zonder croissants,opgewarmde roerei als klont,nee dat kan veel beter.Je kan wel lekker eten in het dorp 6 gangen voor 20 euri.De omgeving is mooi.Nee wij komen hier niet meer.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Waar komen die vier sterren vandaan?"
tina
28-2-2009 De kamers zijn okee, maar zeker geen vier sterren waard. Ontbijtbuffet is zeker goed, maar het hotel is een onpersoonlijke wirwar van kamers die er shabby uitzien, zonder receptie-bezetting, met losliggende föhn en een grote fles zeep voor haren en body. Nee, dat is bij andere Centerparcs hotels veel en veel beter geregeld. En dat geldt ook voor zwembad en overige aktiviteiten.

"Prima"
loes
20-11-2008 Prima hotel als je van rust houdt, maar verwacht geen gezellige lobby etc. Kamer een beetje vergeeld, wel een lekker bed. Kamer was schoon. Wij zaten er denk ik in het rustigste weekend van het jaar, en dat kwam de kwaliteit van het eten in het grillrestaurant zeker ten goede! Prima zwembad, leuke sauna met prima aufguss. Heerlijke omgeving voor een anoniem weekendje, niemand die je lastig valt. 's nachts overigens heel stil in het hotel, nog nooit zo lekker in een hotel geslapen ;-)

monktonk
5-5-2008 Prima hotel met uitgebreid ontbijtbuffet in de plaza. Op de kamer is een mini-bar en LCD-TV aanwezig. Op het park is een subtropisch zwembad te vinden en diverse eetgelegenheden. Onder het hotel is een parkeergarage aanwezig, maar de parkeervakken zijn nogal smal. Parkeren kan echter ook bij de vooringang.

met jonge kinderen, Feb. 2008
"Prachtig hotel naast bungalowpark."
filip
31-8-2010 Prachtig hotel met ondergrondse garage naast bungalowpark.
Een voordeel was dat je van in het hotel zonder buiten te komen naar het zwembad en dergelijke loopt.Eten hebben we buiten het hotel gedaan ,maar het ontbijtbuffet was gewoon goed.We hebben het hotel gebruikt als uitvalsbasis gebruikt om de skiën en de combinatie was wel leuk. (20 min.rijden).

Corry
11-10-2007 Top hotel,schone mooie kamers en prima badkamer.Waterkoker en föhn aanwezig.Aanbeveling:boek het ontbijtbuffet in de plaza,geweldig!
En ideaal,de(gratis) parkeergarage ligt onder het hotel.

met partner, Okt. 2007
Francien
1-11-2007 Het is prima vertoeven in het hotel, vooral het ontbijtbuffet is geweldig. Mooie omgeving, wij heben daar diverse fietstochten gemaakt. Wel met fietsen met 28 versnellingen, anders lukt het daar niet. De kamers zijn wel aan onderhoud toe. Wij hadden speciaal gevraagd om een kamer aan de voorkant van het hotel, daar heb je een mooi uitzicht en is het rustig. Komen nog eens terug.