Vakantiehuis Obermarsberg in Marsberg Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover

Vooraanzicht

Beoordelingen Vakantiehuis Obermarsberg

Nicolaistrasse 10, Marsberg
Vakantiehuis Obermarsberg scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Obermarsberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Obermarsberg in Marsberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Vakantiehuis Obermarsberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis Obermarsberg met andere accommodaties in Marsberg.

3 beoordelingen over Obermarsberg

met vrienden, Dec. 2011
"Heerlijk knus!"
Linda
10-1-2012 Wij hebben met oud en nieuw 2011/2012 in het huis gezeten. Meteen bij binnenkomst vonden we het allemaal al een heel knus en sfeervol huis. Het is een oud huis. Dat kun je overal aan zien. Lage plafonds, bij sommige deuropeningen moet je bukken, en allerlei oude elementen. Erg leuk, vinden wij! Het was ook erg comfortabel. Het is heel gemakkelijk warm te krijgen en er is een open haard. En ook 2 heerlijke banken. we hebben ook heerlijk geslapen op de bedden. Het uitzicht aan de achterkant is geweldig! We komen hier zeker terug!

"Veel vakantiegevoel voor relatief weinig geld."
Fam Kooijman
27-8-2011 Leuk huisje met prachtig uitzicht vanuit de tuin over de historische plaats Obermarsberg. Van alle gemakken voorzien, ook met kinderen en/of 'n huisdier is goed rekening gehouden. Obermarsberg is heerlijk rustig en heeft toch voldoende te bieden. 'n Klein winkeltje dichtbij 't huisje, maar met de auto de berg af naar Marsberg (1 km) is er 'n Aldi. Genoeg in omgeving te doen en te zien. In 't huisje ligt veel infomateriaal om 'n leuke, goede vakantie te hebben. De bekende Diemelsee is in no-time te bereiken. Ook bij slecht weer is er zowel in huis als in nabije omgeving genoeg vertier. Ligt ook voor de winter-maanden op 'n gunstige plaats. Niet alleen gezinnen en (volwassen) vriendengroepen zullen 't hier naar de zin hebben, ook ouderen vinden hier hun vertier, de rust en de ruimte.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Mooie plaats"
ijsveld
29-8-2011 Afgelopen winter was ik er, en heb er heerlijk gewandeld met mijn hond. Mooie omgeving en het huis is erg compleet en sfeervol ingericht. Dus geen straf om een dagje binnen te blijven.

Marsberg is een leuk stadje met DE perfecte italiaans restaurant.

Ik kom zeker een keer terug!

lauwrens