Hotel Mercure Lüdenscheid**** in Lüdenscheid (Sauerland) Duitsland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mercure Lüdenscheid****

27 mei 2012

Hotel Mercure Lüdenscheid**** Lüdenscheid (Sauerland)

Beoordelingen Hotel Mercure Lüdenscheid****

Parkstrasse 66, 58509, Lüdenscheid (Sauerland)
Hotel Mercure Lüdenscheid scoort een 7,9 uit 10, op basis van 149 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mercure Lüdenscheid****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mercure Lüdenscheid**** in Lüdenscheid (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel Mercure Lüdenscheid**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Mercure Lüdenscheid**** met andere accommodaties in Lüdenscheid (Sauerland).

149 beoordelingen over Mercure Lüdenscheid****

met partner, Apr. 2012
"Mooi , comfortabel 4 sterren hotel"
geertmessely_1
14-4-2012 We hebben 7 nachten verbleven in het mercurehotel en dat is zeker voor herhaling vatbaar . Het eten was subliem zowel s'morgens als s'vonds . De kamers waren pico bello en iedere morgen gereinigd met altijd verse handdoeken . De stad ludenscheid nodigd uit om gezellig te winkelen in het prachtig overdekt sterncenter en gezellig iets te nuttigen in de Zuccaba aan het marktplein . Voor iemand die eens rustig wil herbronnen is dit hotel de moeite waard , en vooral prijs kwaliteit een hoogstandje .We gaan er zeker nog terug.

met vrienden, Mrt. 2012
"Prima hotel!"
Jan
4-4-2012 Hotel op ca.15 min lopen van het centrum van Lüdenscheid, gelegen in een chique wijk en park. Prima ontbijt en dinnerbuffet en erg vriendelijk personeel. Kamer op 6e etage gehad, niets op aan te merken en met fraai uitzicht op de stad.

met partner, Feb. 2012
"Niet meer heen."
Tineke
18-2-2012 Hotel Ludenscheid, is een prima hotel, maar niet voor een weekendje Sauerland zoals wij in gedachten hadden. Het is een zakelijk hotel waar in het weekend toeristen komen.
Bediening en service prima, maar het zwembad was een afknapper, koud en oud. Niet zo als op de foto.
Eten was ook prima, buffetten, voor een weekend prima. De drankjes vonden wij ook aardig aan de prijs.
En wij vroegen voor tips in de omgeving, die kon men niet geven.

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel"
hsweenen
2-2-2012 Net als andere Mecures netjes, schoon, conformtabel en een goede kwaliteit. Kamers en badcel zijn zoals altijd voldoende maar niet echt groot.

met partner, Okt. 2011
"Prima hotel in een mooie omgeving"
Frans en José van L...
30-10-2011 Prima hotel,met personeel dat zijn best doet om het naar je zin te maken.Het hotel ligt bij het stadspark waar je lekker kunt wandelen.Het uitzicht vanuit de kamer over Ludenscheid is fantastisch.Ludenscheid beschikt over een mooi overdekt winkelcentrum waar je lekker kunt shoppen.Ook het oude stadcentrum is een bezoek waard.Een wandeling bij de Fuelbecker Talsperre bij Altena is een aanrader en ook bij de Versetalsperre kan men een mooie wandeling maken.
Na al dat wandelen kun je ontspannen door lekker baantjes te zwemmen in het zwembad van het hotel.Elke avond is er een goed verzord buffet .
Wij zullen hier zeker nog een keer terug komen .

"Veel waar voor geld bij TO aanbieding"
B.J.D. Quispel
3-9-2011 Een prima hotel, met grote, schone, ruime kamers. De minibar is prima te gebruiken als koelkast. Ook een mooie service is dat er een waterkoker staat met bekers, koffie en thee. Alleen jammer dat de koffie en the niet altijd aangevuld werden. (waar zeuren we eigenlijk over). Badkamer/toilet waren keurig schoon. Ontbijtbuffet was uitstekend en er was een ruime keuze. Ook iedere dag scrambled eggs met spek, gekookte eieren en zalm. Jammer dat er niet altijd aangevuld werd. Als je iets vroeg, werd het wel gebracht. Het avondeten was in buffetvorm. Hier was de menukeuze niet optimaal. maar voor € 15,== (was bij touroperator ingebrepen) stond er wel soep, salades, 2 soorten vlees en/of vis, diverse groenten en garnituur. Ook was er altijd een keus uit diverse soorten vla. Het personeel was niet pünktlich met het bijvullen en was vaak onzichtbaar.
Ik ben tot een 7 voor het eten gekomen: een 9 voor het ontbijt en een 6 voor het diner.

"Goed vertoeven in Lüdenscheid"
H.Aarts
23-8-2011 Wij vinden Hotel Mercure in Lüdenscheid geweldig goed. Prijzen erg aantrekkelijk voor iedereen. Alleen konden we met onze gewone fietsen niet veel klaarmaken maar we mochten ze wel in de parkeergarage stallen. Dank daarvoor. Prima hoor. Personeel zeer attent en vriendelijk. We komen graag eens terug.

met vrienden, Aug. 2011
"Prima"
GWH
21-8-2011 Zijn 5 dagen in dit hotel geweest en het was er prima. Zoals al zo vaak gezegd prima ontbijt en een goed avondeten. Prima kamer, wat gehorig maar verder geen probleem. Inderdaad van de buitenkant ziet het er wat ouderwets uit, maar van binnen netjes.
Bij de receptie netjes en vriendelijk geholpen.
We hebben de Ochsentour nog gewandeld, erg mooi.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer genoten!"
anita.papen
12-8-2011 Wij (gezin met 2 tieners)hadden 2 kamers naast elkaar geboekt. Deze bleken bij aankomst al uitgegeven te zijn. Omdat wij niet akkoord gingen met kamers op 2 verschillende verdiepingen, kregen we 2 luxe kamers (zonder extra kosten) tegen over elkaar. Zeer ruim en schoon! Groot balkon met mooi uitzicht.
Het ontbijtbuffet was uitgebreidt en voor ieder wat wils. Er werd niet altijd even snel aangevuld. Het verschilde pe dag ook wel wat er was. Verder goed!
Het dinerbuffet was zeer smakelijk, maar niet uitgebreidt. Er was 1 soep, 2 soorten vlees, 2 aardappelgerechten en 1 rijst/pasta, en 2 warme groenten. Verder wel allelei koudes salades, kaas, stokbrood en 2 desserts. Wij vonden dit prima, zeker gezien prijs/kwaliteit.
In de omgeving is genoeg te doen. Grotten in Attendorn, Kasteel Altena, Arnsberg, Biggesee en mooie tochtjes door de omgeving (lekker van de doorgaande wegen af, zie je Sauerland op z'n mooist!!) Voor ons voor herhaling vatbaar!

"Dikke voldoende"
adje
7-8-2011 Keurig hotel!Omgeving is mooi,ontbijt is zeer goed.
Klein minpuntje is de temperatuur op de kamers.. Het was 23 graden en het
was heel warm/benauwd binnen.
Voor een vier sterren hotel mag daar wel wat aandacht aan worden besteed.
Voor de rest een zeer prettig verblijf gehad.