Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See in Kronenburg Duitsland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.444 bezoekers online
Home > Duitsland > Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) > Kronenburg > Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See

Beoordelingen Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See

-3  °C

9 februari 2012

Huisje nr 141

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort een 7,7 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See in Kronenburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 153 vakantiefoto's van Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See met andere accommodaties in Kronenburg.

144 beoordelingen over Eifelpark Kronenburger See

met jonge kinderen, Jan. 2012
Redelijk
Vakantieman
Onderkomens
5-2-2012 Dames bij de recptie zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij zaten in huis nr. 140. Prachtig nieuw huis, heerlijke sauna. Wij hebben bewust een huis bovenaan genomen, omdat er nog wordt gebouwd Er liggen nog aardig wat grondstukken klaar om bebouwd te worden. Wij hebben er geen last van gehad, maar door de kou waren de bouwactiviteiten minimaal.
Al met al hebben we toch een hele redelijke week gehad. Ik wilde niet te ver weg maar toch graag 2-3 dagen skieen. Dat kon helaas niet i.v.m. te weinig sneeuwval. Best jammer, want het was -14 graden. Gezien mijn verwachtingen kan ik volgende keer beter voor het Sauerland kiezen of toch meer kilometers maken.
De bijkomende kosten waren net zoveel als de huur van het huis.
+ receptie
+ huis
+ elke slaapkamer eigen badkamer
+ extra tv in een slaapkamer, stond niet op de site
+/- locatie
- veel uitjes in de winter gesloten
- veel kilometers gemaakt
- skimogelijkheden beperkt en klein
- matras in het gehuurde kinderbed veel te dun
- schoonmaak 92,50

met vrienden, Jan. 2012
M. Smit
M. Smit
Onderkomens
27-1-2012 Park Kronenburg is een zeer prettig park met een zeer vriendelijke receptioniste, een mooie ligging en fantastische huisjes. Wij hadden een 12 persoons huisje, spik splinter nieuw, met alles er op en eraan. Heerlijke bedden, eigen badkamer en een gezamelijke sauna. Helemaal top. Een heerlijke lokatie om tot rust te komen en met vrienden heerlijk te ontspannen en om van het natuur schoon te genieten. Wij komen zeer graag nog eens langs!!!

met een groep, Jan. 2012
Super familie weekend
Fam Sutmuller
Onderkomens
7-2-2012 wij zijn met onze familie geweest en 3 kinderen.Het huisje Silvretta was pas nieuw. Elk koppel had zijn eigen kamer met badkamer. Heel lux. Mooie woonkamer met kachel, ook bij beter weer buiten een veranda met kachel, bbque. Nu nog wel wat last van de verbouwingen in het park, maar het gaat vast mooi worden. Omgeving is schitterend en genoeg te doen voor gezin met kinderen.
Aanrader!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Fantastische plek
famvanlent
Onderkomens
30-12-2011 Dit jaar voor de 3e keer naar dit park geweest. Dit keer met (schoon)moeder en kleinkind. Wil de mensen van het park langs deze weg nogmaals bedanken voor de vele moeite die ze voor ons gedaan hebben. Dankzij hun hebben we onze (schoon)moeder de vakantie van haar leven kunnen geven. De omgeving blijft schitterend en we hebben zelfs een dag sneeuw gehad mooier kan bijna niet.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Top lokatie
Inge
Onderkomens
26-12-2011 Een heel mooi huis met een leuk animatieteam en lekkere broodjes en lekker eten in het restaurant.

met een groep, Nov. 2011
Super accomodatie
Karin
Onderkomens
12-12-2011 We hebben een heerlijk weekend doorgebracht in Kronenburger See. Het park ligt prachtig en je hebt een heel mooi uitzicht over de heuvels en het stuwmeer.
Wij zaten in 1 van de nieuwe huizen (no 146) helemaal aan de bosrand gelegen dus met vrij uitzicht en heerlijk rustig.
Het huis is zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Veel ruimte en alle kamers hebben een prachtige eigen badkamer.
Dit deel van het park was nog niet klaar en er werd nog gebouwd maar dit stuk zou voor het eind van het jaar klaar moeten zijn. We hebben er weinig last van gehad.

Als alles klaar is gaan we zeker nog een keer!

met partner, Nov. 2011
Fantastisch vakantiehuis!
Diana
Onderkomens
25-11-2011 Wij zijn net terug van een heerlijk verblijf op vakantiepark Kronenburger see. Wij verbleven in type Linda nr 141 een 6 persoonshuis in het nieuwe gedeelte. Het huis biedt echt alle luxe. Een ruime sauna, een aparte welnessruimte met zonnebank en whirlpool en aangrensend aan deze ruimte een ruim balkon waar je even bij kunt komen na een rondje sauna en dan in de bossen het wild tussen de takken hoort ritselen! De bedden zijn prima en iedere slaapkamer heeft een badkamer met apart toilet. Het huis is net nieuw en heeft dan ook nog de nodige schoonheidsfoutjes, geen haakjes in de keuken/toilet voor de keuken/handdoeken, en de tv hangt te dicht op de muur om fatsoenlijk de stekker van de dvd-speler te kunnen inpluggen maar voor de rest helemaal prima! Ik moet wel zeggen dat wij in de 1e rij van boven zaten en dus niet veel last hadden van de bouwactiviteiten. Let u hier wel op bij het boeken!! Het park op zich is heel netjes en ruim opgezet.

met oudere kinderen, Nov. 2011
Een leuk weekend
marleen_verhamme
Onderkomens
15-11-2011 17 jaar geleden in 1994 waren we er ooit eens met onze kinderen toen die nog klein waren 11 en 9 jaar. We wilden er nog eens naar toe komen op weekend. Ondertussen is onze familie uitgebreid ... en het was best gezellig om er nog eens allemaal samen te vertoeven zoveel jaren later. Mooie ligging, mooie chalets, proper en net, vriendelijk personeel en geluk met het zonnige weer in november. Ideaal wandelweer. Een aanrader ...

met partner, Okt. 2011
Lekker ontspannen
Esther Kok
Onderkomens
29-10-2011 Ondanks de weinige faciliteiten op het park (restaurant, winkel en zwembad gesloten), was het een mooi park. Lekker gewandeld. Veel gedaan in omgeving. Wild en Erlebnispark, Eifelpark Gondorf en Keulen waren erg leuk! Veel privacy en net huisje! Receptie was erg vriendelijk, 1 persoon kom maar nederlands. Voor ons maakte dit niet uit. Animatieteam zag er erg enthousiast uit.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Vakantie in de bouwput !!
T_L_W_COUMANS
Onderkomens
1-11-2011 Wij hebben onze herfstvakantie doorgebracht op park kronenburger see, het huis was fantastisch niets van te zeggen maar we konden er niet eens bijkomen omdat het huis midden in een grote bouwput lag, ik vind het belachelijk dat deze zo verhuurd mogen worden.

met een groep (7)