Hotel Mercure Severinshof Köln City**** in Keulen (Köln) Duitsland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mercure Severinshof Köln City****

27 mei 2012

Hotel Mercure Severinshof Köln City**** Keulen (Köln)

Beoordelingen Hotel Mercure Severinshof Köln City****

SEVERINSTRASSE 199, 50676, Keulen (Köln)
Hotel Mercure Severinshof Köln City scoort een 8,5 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mercure Severinshof Köln City****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mercure Severinshof Köln City**** in Keulen (Köln), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Hotel Mercure Severinshof Köln City**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Mercure Severinshof Köln City**** met andere accommodaties in Keulen (Köln).

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Mercure Severinshof Köln City****

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel"
Martine
10-1-2012 Prima hotel, 10 minuten lopen van het centrum van Keulen. We hadden een superior kamer geboekt en die was top! Helemaal fris gerenoveerd, hele gezellige uitstraling. We keken op de tuin waardoor heerlijk rustig 's nachts, geen lawaai.

Gloednieuwe badkamer met super warme lekkere douche. Helaas geen bad. Minibar aanwezig, mooie lampjes. Helemaal goed.

Auto kun je in de parkeergarage parkeren voor 12 euro per nacht.
Ontbijt wel duur, 18 euro p.p. maar wel waard. Lekkere koffiemachine, verschillende broodjes, zalm, veel fruit en een chocoladefontein!!

Personeel vriendelijk. Voor een weekendje Keulen zeker een aanrader.

"Zeer grote kamer"
Ramona
24-9-2011 Dit hotel heeft prima ligging, ca 10 minuten lopen naar de binnenstad en 20 minuten naar de Dom. Rondom het hotel wordt er gebouwd, hiervoor lagen er zelfs oordopjes klaar mocht je ze nodig hebben, maar geluidsoverlast was verwaarloosbaar.
Kamer heel groot, met apart woongedeelte met bank, 2 stoelen en eetkamer. Dit was een zogenoemde familiekamer.
Ontbijt heel uitgebreid, met veel verse sapjes, broodjes, ei, pannekoekjes e.d. Ook fijn dat ontbijt tot 10.30 uur was. Bagage mag je op laatste dag ook bij receptie achterlaten, bagage wordt gelabeld.

Keulen zelf viel tegen, oud, armoedig en bouwput. Ook de hop-on-hop-off tour stelde niets voor.
Wel aan te raden zijn: chocolademuseum, sportmuseum en Odyseum.

"Zeer mooie kamer"
dane
6-8-2011 Via TO een kamer geboekt voor ons gezin. Hoewel wij er op rekende een 2 persoonskamer te krijgen, kregen wij een zeer ruime kamer met apart woon- en slaapgedeelte. Voor onze jongste zoon stond een campingbedje klaar. Voor onze oudste zoon was een bed opgedekt in de woonkamer. De kamer was splinternieuw en erg netjes. Ook het ontbijt was uitgebreid en erg goed.

"Prima hotel vlakbij centrum"
Berry
4-7-2011 Prima hotel en perfecte ligging t.o.v. het centrum. Airco op de kamer bleek niet te werken, daardoor 's nachts erg warm op de kamer. Raam open gaf veel geluidshinder.
Voor het hotel wordt aan de metro gewerkt, maar hier weinig hinder van gehad.
Er lagen zelfs oordopjes klaar.
Ontbijt zeer uitgebreid, personeel in restaurant erg vriendelijk en behulpzaam.
Schoonmaak van de kamers is niet optimaal. Tijdens ons verblijf van 3 nachten is geen enkele keer iemand geweest. Bij de receptie zelf om schone handdoeken moeten vragen.
Verblijf zeker aan te raden. Prijs/kwaliteit erg goed.

met een groep, Juni 2011
"Severinshof is prima hotel"
christiane.martens
7-6-2011 Hotel Mercure Severinshof ligt aan de stadsrand van Keulen, een korte wandeling brengt je bij alle bezienswaardigheden, ofwel neem je de U-baan: er is een halte vlak bij het hotel. Kamer die ons aangeboden werd, was een rokerskamer en stonk vreselijk naar de sigarettenrook. We kregen wel zonder probleem een ruime, niet-rokerskamer. Ontbijt is zeer uitgebreid en lekker !

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Gewoon"
Kato
4-7-2011 Toen we aankwamen kregen we een kamer waar de airco niet werkte, de stofwolken stapelden zich op, een kleine badkamer waar je je amper in kon draaien, we gingen naar de receptie en kregen een zéér mooie kamer met aparte slaapkamer. Deze kamer was echt 4 sterren waard! Aan de receptie werd ons gezegd dat het ontbijt tot 11uur was, wanneer we er om 10u30 toekwamen was al het ontbijt al weg en kregen we onder onze voeten van een zaalmeisje, ongehoord! De 2de dag gingen we dan maar om 9uur gaan ontbijten en was alles tiptop in orde! De ligging kon iets beter doordat je toch wel eventjes moet wandelen eer je de winkelstraten bereikt hebt.

met partner, Feb. 2011
"Leuk hotel met een goede ligging en top ontbijt"
Tommy Joostens
21-2-2011 Over dit hotel kan ik enkel positief zijn, goede en moderne kamers, goede ligging (vlakbij de winkelstraat) en alles proper. Het ontbijt is een ware luxe, werkelijk alles is aanwezig.
Momenteel zijn er werken rond het hotel bezig maar hier hebben wij geen hinder van ondervonden.

met een groep, Dec. 2010
"Centraal gelegen, groot hotel, aanrader"
ank versteeg
28-12-2010 Familie-uitje, wilden alle (5) kamers op dezelfde etage.Kamers op 4e etage met klein balkon. Werd zonder enig probleem geregeld. Ligging uitstekend, winkels, kerstmarkt, Dom op ca. 5-10 minuten loopafstand, tramstation onder hotel, bushalte om de hoek. Ontbijt zeer uitgebreid en gevarieerd.Vriendelijk personeel.
Bar gezellig, kerstdiner goed. Prijzen zelfde als in centrum Keulen.
Schoonmaak kamers laat iets te wensen over, er lag veel stof. Bedden en dekbedden erg smal, Kinderbedjes en -stoel aanwezig.

met vrienden, Dec. 2010
"Superhotel!"
Viola
15-12-2010 Met een bevriend koppel een weekendje wezen kerstshoppen in Keulen en 1 nachtje in dit hotel verbleven. De auto kon geparkeerd worden in de garage onder het hotel, ideaal. Centrum is op 5 minuten loopafstand. Bij aankomst kregen we te horen dat het hotel overboekt was en dat wij daarom allebei een suite kregen. Niet verkeerd! De suites hadden een woonkamer, eetkamer, slaapkamer en badkamer. En ze waren pas opgeknapt, dus alles zag er helemaal spic en span uit. Super! Het ontbijt was ook goed. Veel soorten sapjes, brood(jes), chocoladefondue en nog veel meer. Erg lekker allemaal. Kortom: echt een aanrader dit hotel!

met partner, Dec. 2010
"Nooit meer"
Mignon
14-12-2010 Bij aankomst in de kamer bleek er een vreselijke penetrante rooklucht te hangen daarnaast hadden we een kingsize bed gereserveerd en het waren twee losse bedden die zo'n 50cm uit elkaar stonden. Bij de receptie om een andere kamer verzocht, waarna we een snauw kregen dat we dan bij de reservering in het opmerkingenveld niet roken hadden moeten vermelden. In de nieuwe kamer stonk het zeker net zo erg. En weer 2 aparte bedden. Weer terug. Na veel gemopper eindelijk een kamer met kingsize bed, maar de stank in de kamer was net zo smerig als de twee ervoor. We hebben nog overwogen om naar huis te gaan, maar zijn toch maar 1 nacht gebleven. We hebben alleen in de kamer geslapen en voor de rest zo veel mogelijk elders verbleven. Ben je een roker, zoek maar een ander hotel, dit is zelfs voor rokers vies, je zou spontaan stoppen. En rook je niet, vraag dan bij de reservering specifiek om een niet rokerskamer, misschien ruikt het daar fris.

1 2 3 4 5 volgende