Hotel Lindner Dom Residence Köln**** in Keulen (Köln) Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lindner Dom Residence Köln****

27 mei 2012

Vooraanzicht hotel

Beoordelingen Hotel Lindner Dom Residence Köln****

Stolkgasse / An den Dominikanen 4a, 50668, Keulen (Köln)
Hotel Lindner Dom Residence Köln scoort een 8,9 uit 10, op basis van 221 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lindner Dom Residence Köln****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lindner Dom Residence Köln**** in Keulen (Köln), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Lindner Dom Residence Köln**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Hotel Lindner Dom Residence Köln**** met andere accommodaties in Keulen (Köln).

28 beoordelingen over Lindner Dom Residence Köln****

9,6
met partner, Dec. 2011
"Prachtig hotel om de stad te verkennen."
Woody
9-12-2011 mooie kamers - goed verzorgd. Minibar aanwezig. Heel goede bedden (boxsprings). Heel dicht gelegen tegen het prachtige centrum ( 5min stappen). Heel mooi zwembad, jaccuzzi en sauna! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

met partner, Okt. 2011
"Zeer prettig Hotel"
Vreman
5-10-2011 Fijne ontvangst en alles tot in de puntjes verzorgd!Zeer schoon en een uitgebreid ontbijtbuffet.Heerlijke bedden met ruime kamers.
Alles is goed volgende keer Keulen weten wij waar we logeren!

"Zeer gunstige ligging met alles in de buurt."
Charles
11-8-2011 Dicht bij het station in een rustige zijstraat.
Vriendelijk personeel, vooral bij het ontbijt.
Nette, ruime kamers. Temperatuur iets te warm.

"Geweldig hotel!"
Miranda1501
31-7-2011 Wij vonden het een geweldig hotel met een super ontbijt. Je kon het zo gek niet bedenken of het was te krijgen. Het personeel liepen de benen uit hun lijf om het de gasten naar hun zin te maken. Een aanrader!

met partner, Jan. 2011
"Ideaal voor Dombezoek."
R.B.
9-6-2011 Uitstekende ligging nabij de dom. Badkamer mag wat luxueuzer. Zakelijk hotel. Ontbijt was heel uitgebreid en lekker.

met partner, Dec. 2010
"Heerlijk voor de kerstmarkt"
Martin
30-6-2011 Dit hotel geboekt voor het bezoeken van de kerstmarkten in Keulen. Een uitstekende locatie op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station van Keulen. We hadden een goede kamer welke schoon en verzorgd was, ook op de badkamer was niets aan te merken. De door ons bestelde fles champagne op de kamer bleek cider te zijn. De roomservice omtrent deze fles was uitstekend.
Het aantal plekker om te ontbijten was een minpuntje. Soms moesten we even wachten. Het buffet werd echter wel aangevuld tot op het laatste moment.
Het is niet aan te raden om cocktails te bestellen in de bar. Het personeel slaagt er niet in om fatsoenlijke cocktails te maken.

met vrienden, Dec. 2010
"Goede ligging"
D
9-12-2010 Dit hotel heeft een goede ligging tov de altstad en het centraal station. Ik vond de receptioniste niet erg vriendelijk. Onze kamer was groot en netjes.

met partner, Nov. 2010
"Aanrader"
Christel en Filip
8-12-2010 Zeer goede ligging, in een kalme straat op een paar 100m van de Dom. Aankomst was zakelijk, maar correct en vriendelijk. Ruime kamer voor een stadshotel. Uitgebreid ontbijt met vers geperst fruitsap. Ideaal hotel als uitvalsbasis voor de kerstmarkten en andere bezienswaardigheden.
Als we volgende keer naar Keulen gaan, is dit hotel keuze nr.1

met partner, Okt. 2010
"Super hotel"
Tamara
11-2-2011 Afgelopen oktober een overnachting hier gehad in combinatie met twee dagen bezoek aan de kerstmarkt. De ligging is super, straat uit lopen en je staat voor de Dom. Mooie kamers, heerlijk ontbijt en super service, was iets vergeten mee naar huis te nemen en voor we thuis waren al een mail dat het opgestuurd was naar huis, geweldig toch!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Geweldig, super, perfect"
Wim en familie
16-8-2010 Voor het eerst in dit hotel en zeker niet de laatse keer. Wij sluiten ons aan bij alle andere reakties, zeer vriendelijk personeel, zalig eten (hebben zelfs later op de avond roomservice besteld een laat dinetje, prijzen hiervan vielen echt mee misschien zelfs wel goedkoop te noemen) prachtige kamers, goede ligging vlakbij het centrum, in een woord subliem. Alleen de prijzen van de drankjes waren wat prijzig, maar de rest maakt dat alles goed.
Zij lid geworden van Lindner Nights sparen en later gratis overnachting.

Wij komen terug en zien ook uit naar andere plaatsen met een Lindner Hotel.