Vakantiehuis Eifelhof in Kall - Benenberg Duitsland beoordelingen 8.1 | Zoover

Achterkant van de Eifelhof

Beoordelingen Vakantiehuis Eifelhof

Wildenburger Strasse 9, 53925, Kall - Benenberg
Vakantiehuis Eifelhof scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Eifelhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Eifelhof in Kall - Benenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Eifelhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Vakantiehuis Eifelhof met andere accommodaties in Kall - Benenberg.

7 beoordelingen over Eifelhof

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooi Huis in prachtige omgeving"
patrick groenen
15-5-2012 Afgelopen Mei vakantie met 2 gezinnen en 2 hondjes gezeten. Was super, leuk huis, apart ingericht met boven een lounge hoek, met TV/HardDisk met films erop , leuk om even te relaxen. Prima keuken, met afwas machine. In de avond koelde het nog een beetje af, en stond er een pelletkachel,,, doet heel gezellig aan en makkelijk te bedienen. Leuke tuin, met overkapping, en in de avond hebben we een kampvuurtje gemaakt ( doet het altijd goed ), prima bedden en ruimte zat in het huis. Omgeving heel mooi en van alles te doen, lekker om te wandelen met honden en de kinderen. Nog wezen rodelen in de buurt was ook heel leuk. Kortom een echte aanrader,,!!!!!!!

met een groep, Dec. 2011
"Modern en knus huis in prachtige omgeving!"
Annemarie Appel
17-1-2012 Super weekend gehad, echt genoten! De eigenaren zijn Nederlands, heel aardig en kunnen veel vertellen over de omgeving! Ze bieden ook veel mogelijkheden, zoals het maken van een kampvuur en er is een harddisc met films en series.
Omdat er veel verschillende ruimtes zijn (buiten bij het kampvuur, de ruime woonkeuken en loungeruimte), is het perfect voor groepen.

met een groep, Nov. 2011
"Leuke inrichting!"
Anneke Smits
24-11-2011 De inrichting van dit huis is anders dan andere vakantiehuizen. Bloemetjesbehang en oosterse loungebanken met kussens. Wij vonden dit juist heerlijk. Wij haten die anonieme saaie inrichtingen van de meeste vakantiehuizen.
De sfeer is gemoedelijk en wij voelden ons gelijk thuis. Prima bedden en stilte! Ik werd 's morgens veel later wakker dan normaal!
Heerlijk tot rust gekomen. We hebben veel gewandeld en kwamen behalve een paar reeën geen mens tegen.

met een groep, Nov. 2011
"Oudbollige woning in het prachtige Eifelgebied."
Fietsers
6-11-2011 Dit vakantiehuis is dicht langs de weg gelegen, oudbollig maar ook in slechte onderhoudsstaat. Het is vooral geen practisch ingerichte woning met 2 trappen, een open ruimte boven die niet uitnodigd als zitruimte waarvoor die wel bedoeld is. Voor 12 personen is het huis te krap, vooral de keuken heeft nauwelijks werkruimte. De keuken is wel ruim voorzien van 'potten en pannen'. Het zitje buiten is wel erg leuk. De eigenaars zijn erg vriendelijk en spreken nederlands. De woning is wel een mooi uitganspunt om de prachtige Eifel te bezichtigen.

met een groep, Okt. 2011
"Fijn huis, mooie plek."
Dirk v.d Heuvel
25-11-2011 We hebben een heerlijk weekeind doorgebracht in dit huis. Uitstekend geslapen, (kwam waarschijnlijk door de goede bedden en de rust). Verschillende mooie wandelingen gemaakt in de direkte omgeving. s'Avonds gezellig om het kampvuur gezeten en genoten van de bbq. Het huis is niet luxe maar wel gezellig en comfortabel. Zeer kompleet ingerichte keuken en leuke lounge-ruimte boven.(anders dan wat je normaal verwacht in een vakantiehuis). Vonden wij heel leuk. Vriendelijke en behulpzame eigenaren, wonen er naast, wat heel handig is voor extra info.

met een groep, Okt. 2011
"Leuk gezellig huis in het prachtige Eifellandschap"
Gonny de Jong
17-1-2012 Leuk gezellig huis. Lekker lezen bij de kachel, wandelen en ’s avonds een filmpje kijken. Toen wij er waren was het heel zonnig weer en we hebben dan ook volop genoten van de prachtige omgeving.
We hebben een avond in een restaurant in de buurt gegeten. Echt belachelijk goedkoop en ook nog lekker en vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker terug.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Leuk gezellig vakantiehuis in prachtige omgeving."
Lucia de Vries
24-3-2010 Leuk ingericht vakantiehuis waar je je gelijk thuis voelt. Grote tuin erbij met een leuke overdekte ruimte met een terrasje waar je heerlijk in het zonnetje kunt ontbijten.
Je kunt gelijk vanuit het huis hele mooie wandelingen maken in de omgeving.
Wij zijn ook naar de Rursee geweest, dat is op een 1/2 uurtje rijden. Echt een super mooi meer waar je heerlijk kunt zwemmen.
Het is zo leuk om in de Eifel rond te rijden, je hebt constant mooi uitzicht!