Vakantie Beoordelingen Hesborn (Sauerland) Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hesborn (Sauerland)

4,7
4,9

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hesborn (Sauerland)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hesborn (Sauerland). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hesborn (Sauerland). Ben je zelf op vakantie geweest naar Hesborn (Sauerland)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hesborn (Sauerland) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Vakantiehuizen en 1 Hotel in Hesborn (Sauerland). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hesborn (Sauerland). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen).

9 beoordelingen over Hesborn (Sauerland)

4,7
4,9
met partner, 2011
"Heerlijk rustig"
Willie
Sfeer
23-8-2011 Mooi plekje, lekker rustig. Prachtige wandelingen te maken.

met partner, Nov. 2010
"Heerlijk weekend!"
Conny
Sfeer
8-12-2010 We logeerden een weekend in hotel de Hesborner Kuckuk en hebben genoten! De kamers zijn niet groot maar wel comfortabel en schoon! We hebben heerlijk genoten van de fijne sauna's! Leuke stadje Marburg bezocht dat in de winter wel een sprookje lijkt! Dit plaatsje is een aanrader!

met vrienden, Okt. 2010
"Mooi hotel voor natuurgenieters"
Tanja
Sfeer
6-11-2010 Ligt in een heel klein dorp, je kan niet uit eten gaan buiten het hotel. Wij hadden een hele kleine kamer maar er zijn ook grotere heb ik gezien. Het bed kraakte maar na een opmerking daarover is het meteen verholpen. Zeer vriendelijk personeel en schone kamers. Ik vond het heerlijk daar. Je loopt zo de heuvels in om te wandelen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hesborn (Sauerland) bij:

met partner, Nov. 2009
"Hotel Kuckuck"
Lucas Goedee
Sfeer
23-11-2009 Prettig hotel om te verblijven, Wellness ruimte onder het hotel, met een finse en licht sauna en een stoomcabine, plus een zwembad, badhanddoeken verkrijg je via het hotel, geen kosten. Het restaurant is een goede middenklasser, het personeel serveert correct en is vriendelijk en behulpvaardig. Je kan uren in de omgeving wandelen zonder dat je andere wandelaas tegenkomt. stappen in de omgeving informeer bij de bar, het personeel kan je haarfijn vertellen waar de leuke tenten zijn.Al met al een leuke omgeving om een paar dagen te vertoeven.

met partner, Sept. 2008
Raymond en Helene ...
Omgeving
7-9-2008 Mooi dorpje maar er is niet veel te beleven. Gelukkig ligt het wel centraal tov enkele toeristische plaatsen zoals Winterberg, Korbach, Willingen, Waldeck enz..
Wij verbleven er in het Landhotel zur Sonne met een mooie taverne zodat ook 's avonds Hesborn de moeite waard was.

jan van broekhuijse...
Omgeving
8-7-2008 schitterende omgeving ,met in de buurt allerlei mooie stadjes om te bezoeken(winterberg.willingen enz enz en we gaan hier al zo'n dertig jaar naar toe met vakantie)HG jan

met partner, Sept. 2007
c.d. van schelven
Omgeving
19-9-2007 Ook wij verbleven in het uitstekende (nederlandse!) hotel Hesborner Kuckuck en geoten van de prachtige omgeving. Het dorpje zelf stelt niet veel voor.

Alie
Omgeving
25-9-2006 Mooi wandelgebied,in Hesborn is niet zoveel te beleven daarvoor moet je naar de omliggende stadjes en dorpjes. Mooie omgeving.

Harm Manten
Omgeving
27-5-2005 Het is een prachtige wandellocatie, met veel mogelijkheden. Wanneer er sneeuw is kan je er goed langlaufen. Er is een uitstekend hotel, "Zum Hesborner Kuckuck". In de omgeving is wel de nodige cultuur waar te nemen.