Wildgehege Hellenthal Hellenthal Duitsland. Informatie & Beoordelingen Wildgehege Hellenthal ~ Zoover

Beoordelingen Wildgehege Hellenthal

27 mei 2012

wildpark

Beoordelingen Wildgehege Hellenthal

Achener Straße, D-53940, Hellenthal
Wil je weten wat anderen vonden van Wildgehege Hellenthal in Hellenthal? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Wildgehege Hellenthal.
Wil je weten wat anderen vonden van Wildgehege Hellenthal in Hellenthal? Op deze pagina lees je beoordelingen van Wildgehege Hellenthal. Je kunt 234 vakantiefoto's van Wildgehege Hellenthal bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Wildgehege Hellenthal zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Wildgehege Hellenthal in Hellenthal.

8 beoordelingen over Wildgehege Hellenthal

met oudere kinderen
Marianne
8-5-2010 Ik ben hier 22 jaar geleden geweest toen was ik 16 ! Het is me toen altijd bijgebleven en kon niet meer op de naam komen.Eindelijk ik heb het vonden !! Het park ligt echt schitterend en de roofvogelshow was toen al indrukwekkend.Ik ga er dit weekend weer heen en het zal vast weer zo leuk zijn.

Angelique
27-7-2009 Erg mooi dierenpark! Zeker voor de entreekosten die je betaald a €8,-.
Je bent er de hele dag zoet. Voor gezinnen met kinderen is dit een erg leuk park.
Je kunt gewoon tussen de herten lopen en ze voeren en er is een gedeelte met konijntjes. Verder zijn de roofvogels erg indrukwekkend. De meeste dieren zitten hier niet zo opgesloten als in de meeste dierenparken.
Mocht je havelwege de dag trek krijgen, dan kan je voor een redelijk bedrag iets goed verwachten!
Kortom veel plezier!

met een groep, Feb. 2009
"Mooi Park"
Dennis
16-3-2011 Dit park is erg groot en herbergt veel dieren die hier in de omgeving in het wild voorkomen.

Je kunt in het park voedsel kopen om aan de dieren te geven.
Het personeel van het park is erg aardig en wel in voor een praatje.

met oudere kinderen
Will Gerrits
22-12-2007 Zeer mooi dierenpark met een zeer goedlopend restaurant, vriendelijke eigenaar met kwalitatief goed eten voor wel erg weinig geld.

jans
23-9-2007 Wij waren in juli in dit dierenpark en we vonden het heel erg mooi.
Die roofvogelshow was werkelijk fascinerend. Wat ze die beesten allemaal kunnen leren, niet te geloven gewoon.
Inderdaad, je MOET dat gezien hebben.
Verder was het ook een mooi park, waar je de dieren kon voederen, maar die roofvogelshow, die deed het 'em

Marga Jacobs
28-6-2007 Prachtig op de natuurlijke leefwijze van de aanwezige dieren ingespeeld.
Die dieren genieten alle vrijheid en kunnen vrijelijk worden bewonderd. En de roofvogelshow, die MOET je gezien hebben.

met partner, Aug. 2003
"Mooi wildpark"
Paul Turel
25-10-2010 Als we in de buurt zijn bezoeken we altijd dit park. Vrij groot park met diverse wildsoorten, maar de grootste attractie is toch wel roofvogelsshow. Ze hebben hier bijna alle roofvogels uit diverse continenten, ja zelfs een condor. Ook de demonstratie van roofvogels die het vrije luchtruim worden ingestuurd om vervolgens als een baksteen uit de lucht komen vallen op hun prooi is indrukwekkend.

met partner, 1990
"Mooie omgeving"
G.
27-6-2011 Het Wildgehege is maar klein maar ligt wel heel erg mooi aan de Olefsee. Wat erg leuk is in het park is de roofvogelshow. Er zijn heel wat grote vogels aanwezig in het park.Je kan er lekker wandelen in rust want het park is zeer ruim opgezet.